-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????Pilot exalto 2 με zr γιατι οχι...
Δεν βγαίνει στις διαστάσεις μου...Σε 225/45/17 βγαίνουν τα primacy hp,pilot sport κ pilot sport 3..
Απ'αυτές θεωρώ πως είναι καλύτερα τα primacy hp για τη χρήση που τα θέλω(καθημερινό λάστιχο για όλες τις δουλειές που θα ζεσταίνεται κ γρήγορα)...
Στα bribgestone είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα κ δεν μπορώ να βρω ποιό είναι το κατάλληλο λάστιχο για μένα ώστε να συγκρίνω..Αν κ νομίζω ότι το αντίστοιχο του primacy είναι το turanza er30..
Ανάμεσα απ'αυτά τα δυο ποιό προτείνετε??? Δεκτές κ απόψεις για άλλα ελαστικά(αποκλειστικά όμως μόνο αυτών των 2 εταιριών λόγω έκπτωσης).. -
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????Pilot exalto 2 με zr γιατι οχι...
Δεν βγαίνει στις διαστάσεις μου...Σε 225/45/17 βγαίνουν τα primacy hp,pilot sport κ pilot sport 3..
Απ'αυτές θεωρώ πως είναι καλύτερα τα primacy hp για τη χρήση που τα θέλω(καθημερινό λάστιχο για όλες τις δουλειές που θα ζεσταίνεται κ γρήγορα)...
Στα bribgestone είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα κ δεν μπορώ να βρω ποιό είναι το κατάλληλο λάστιχο για μένα ώστε να συγκρίνω..Αν κ νομίζω ότι το αντίστοιχο του primacy είναι το turanza er30..
Ανάμεσα απ'αυτά τα δυο ποιό προτείνετε??? Δεκτές κ απόψεις για άλλα ελαστικά(αποκλειστικά όμως μόνο αυτών των 2 εταιριών λόγω έκπτωσης)..Το er30,είναι παλιό ελαστικό, πρώτης τοποθέτησης.Αν θέλεις μεταξύ των δύο εταιρειών και μόνο,για τη δουλειά που το θέλεις,αξίζει να περιμένεις μερικές ημέρες για να βάλεις το νέο Primacy 3...
ΥΓ.Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φλεβάρη. -
Από το Δεκέμβρη περιμένω δυο λάστιχα για τα πίσω μου τα οποία έρχονται...αλλά ποτέ δεν φτάνουν!!!
Η Pirelli στην Ελλάδα είναι στο κόσμο της ενώ υπάρχει κάθε πρόθεση να στηρίξω την εγχώρια αγορά.
Τελικά τη παρακάμπτουμε και με τον λαστιχά μου θα τα πάρουμε απ'έξω
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ανάμεσα απ'αυτά τα δυο ποιό προτείνετε??? Δεκτές κ απόψεις για άλλα ελαστικά(αποκλειστικά όμως μόνο αυτών των 2 εταιριών λόγω έκπτωσης)..Το er30,είναι παλιό ελαστικό, πρώτης τοποθέτησης.Αν θέλεις μεταξύ των δύο εταιρειών και μόνο,για τη δουλειά που το θέλεις,αξίζει να περιμένεις μερικές ημέρες για να βάλεις το νέο Primacy 3...
ΥΓ.Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φλεβάρη.Στη χώρα αυτή έχουμε να κάνουμε μόνο με κλέφτες κ απατεώνες..Ο τύπος μου έβγαλε κ τα primacy κ τα er30 πάνω από 800Ε κ με την έκπτωση λέει θα τα πάρω στα 520Ε..800Ε για λάστιχα που κοστίζουν κοντά στα 500 κ υποτίθεται ότι σου κάνει κ υπερπροσφορά με 40% έκπτωση????Δλδ μας δουλεύουν?? Έλεος,δεν τους ελέγχει κανείς??Κ όμως υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε σ'αυτούς να βάλουν λάστιχα..
Τεσπα,θα περιμένω να μαζέψω τα λεφτά να βάλω (μάλλον) τα assymetric 2 τελικά... -
Μηπως εχεις δυσκολη διασταση? Εγω εχω μια απο τις πιο σπανιες και σε μενα 800 ευρω ερχονται ο,τι λαστιχο και να διαλεξω...
-
Τι λέτε βρε παιδιά, με 500-μαξ550, χωρίς ούτε προσφορές, ούτε τπτ βάζεις λαστιχάρες σε 225/45R17. Άρα γιατί να εκμεταλλευτείς την προσφορά; Για τα 50 το πολύ ευρώ;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι λέτε βρε παιδιά, με 500-μαξ550, χωρίς ούτε προσφορές, ούτε τπτ βάζεις λαστιχάρες σε 225/45R17. Άρα γιατί να εκμεταλλευτείς την προσφορά; Για τα 50 το πολύ ευρώ;Δεν εχω ιδεα βρε Κωστη για το παιδι, δεν καθησα να ψαξω γι αυτη την διασταση... Ειναι η ιδια που φοραει το Bravo σας?
-
Γιεπ!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Γιεπ!Μαλιστα τοτε δωσε συμβουλες στο παιδι μιας και το χες ψαξει προσφατα... Κι εγω νομιζα οτι θα ηταν καμια κουλη διασταση σα την δικια μου και θα τον εγδυναν θελει δε θελει!
-
Όχι ρε! 205 και 215/45 (στα σούπερ μίνι) και 225/45 (σε μικρομεσαία και μεσαία) είναι τα πιο συνηθισμένα σε 17άρια.
Πληροφοριακά, λοιπόν, σε 225/45 Hankook ( ) K107 & K110 παίζουν το πολύ στα 500, ίσως και 470, και μετά Goodyear F1 Asymmetric 2, Conti Sport Contact 5, και Michelin Pilot Sport 3 (που είναι πιο κοντά στα Exalto 2, παρά στα Sport 2, δλδ μια χαρά - υποθέτω - και για καθημερινά) στα 530-550. Αυτά προ διμήνου, περίπου, που έψαξα. Προφανώς στα ίδια θα κυμαίνονται και τώρα.
-
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
ΥΓ.Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φλεβάρη.Στη χώρα αυτή έχουμε να κάνουμε μόνο με κλέφτες κ απατεώνες..Ο τύπος μου έβγαλε κ τα primacy κ τα er30 πάνω από 800Ε κ με την έκπτωση λέει θα τα πάρω στα 520Ε..800Ε για λάστιχα που κοστίζουν κοντά στα 500 κ υποτίθεται ότι σου κάνει κ υπερπροσφορά με 40% έκπτωση????Δλδ μας δουλεύουν?? Έλεος,δεν τους ελέγχει κανείς??Κ όμως υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε σ'αυτούς να βάλουν λάστιχα..
Τεσπα,θα περιμένω να μαζέψω τα λεφτά να βάλω (μάλλον) τα assymetric 2 τελικά...Αλλη φορα να εισαι πιο προσεχτικος ,ιδιαιτερα αν δεν γνωριζεις ορισμενα πραματα και πετας τετοιου ειδους σχολια.
Δες τωρα παλιο καταλογο της εταιριας ,χωρις και με ΦΠΑ
Eπισης ,ο καταλογος της goodyear ειναι πιο ακριβος. -
Δεν έκανα ρε παιδιά την αγορά.. Ήξερα σε τι τιμές κυμαίνονται τα ελαστικά μου αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνανε τέτοια απατεωνιά..Τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν είχαν ΠΟΤΕ 800Ε για να σου πουλάει κ έκπτωση ο άλλος..
-
Έτσι ακριβώς...
-
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
Δεν έκανα ρε παιδιά την αγορά.. Ήξερα σε τι τιμές κυμαίνονται τα ελαστικά μου αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνανε τέτοια απατεωνιά..Τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν είχαν ΠΟΤΕ 800Ε για να σου πουλάει κ έκπτωση ο άλλος..Για δες τωρα φιλε μου ποσο εχουν σε παλιο καταλογο και μετα μου λες για απατεωνες .
-
Η κοντι κανει μειωση στις τιμες καταλογου 2% .Δεν πανε καλα οι δουλειες και μειωνουν τιμες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η κοντι κανει μειωση στις τιμες καταλογου 2% .Δεν πανε καλα οι δουλειες και μειωνουν τιμες.Αυτό δηλ. σημαίνει, πως αντί για τα ...390 €, που 'έσταξα' προ δύο εβδομάδων για τα 185/55/15 P.C.2 μου, σήμερα θα αγόραζα έναντι 'μόλις' 382 € ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η κοντι κανει μειωση στις τιμες καταλογου 2% .Δεν πανε καλα οι δουλειες και μειωνουν τιμες.
Αυτό δηλ. σημαίνει, πως αντί για τα ...390 €, που 'έσταξα' προ δύο εβδομάδων για τα 185/55/15 P.C.2 μου, σήμερα θα αγόραζα έναντι 'μόλις' 382 € ...
Τιμες αγορας για τους εμπορους,χωρια οποιες αλλες εκπτωσεις λαμβανουν επι αυτων των τιμων.
Με λαστιχά που το συζηταγα,απο αυτον εμαθα το απο πανω,μου ειπε οτι μονο στη Μισελεν δεν μπορει να βγει ακρη ,ο καθενας πουλαει οσο θελει.Ειδικα μερικοι σκοτωνουν τις τιμες μπας και τραβηξουν πελατες.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δεν έκανα ρε παιδιά την αγορά.. Ήξερα σε τι τιμές κυμαίνονται τα ελαστικά μου αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνανε τέτοια απατεωνιά..Τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν είχαν ΠΟΤΕ 800Ε για να σου πουλάει κ έκπτωση ο άλλος..
Για δες τωρα φιλε μου ποσο εχουν σε παλιο καταλογο και μετα μου λες για απατεωνες .
Όταν λες παλιός τι εννοείς??
Δες κ εσυ πόσο έχουν εδώ κ χωρίς να αγοράσω κάποιο κουπόνι με 40% έκπτωση:
http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Mic ... 58830.html
Κ δεν είναι το μόνο.. Είχα κάνει έρευνα αγοράς το φθινόπωρο σε όλες σχεδόν τις γνωστές εταιρίες κ οι τιμές ήταν πάνω κάτω οι ίδιες...Δεν μου είπαν πουθενά 800Ε ή μάλλον 880Ε για λάστιχα.. -
Στο ψητό: Ελαστικά για G Punto Tjet σε 205/45/17. Προτάσεις? (σημ: το κόστος είναι ούτως ή άλλως υψηλό, δε θα τσιγκουνευτούμε 5 πανω, 5 κάτω.... )
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Στο ψητό: Ελαστικά για G Punto Tjet σε 205/45/17. Προτάσεις? (σημ: το κόστος είναι ούτως ή άλλως υψηλό, δε θα τσιγκουνευτούμε 5 πανω, 5 κάτω.... )Conti sport contact 3 ή 5
Toyo proxes 4Αν θες κατι σε σπορ δηλαδη. Αν και σ αυτη τη διασταση δυσκολα να βρεις κατι πιο οικογενειακο!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]