-
ε, γι αυτο προσπαθω να γνωριστουμε καλυτερα!
-
Η 100ή δημοσίευση στο θέμα θα είναι μάλλον απαισιόδοξη... Δεν το βλέπω να το καταφέρνουμε (ούτε αυτή τη φορά)...
-
τα μπλοκα λογια θα εχουν ανοιξει μεχρι τοτε, διαφορετικα θα το παμε 1 εβδομαδα μετα.
-
υστερα απο συνομιλια με τον συμπαθη κατοχο ψυγειου ισπανικου, συμπασχω και συντασσομαι στο πλευρο του.. δυσκολευουν τα πραγματα...
-
ανοιξαν τα Τεμπη?
-
να προτεινω συγκεντρωση στο Σειριο σημερα για οσους ξεκινησουν απο Αθηνα?
στις 19:00 ειναι καλα?
-
Πάντως εμείς θα ξεκινήσουμε κατά τις 12. Που θα φτάσουμε δεν ξέρω ακόμα, αλλά πάντως θα ξεκινήσουμε.-
-
εμεις δεν θα ξεκινησουμε για πουθενα..
Ηλια, εχω κανει κρατηση για 2 δικλινα και 1 μονοκλινο..
αν φτασεις καρπενησι και δεν εχεις κλεισει, δωσε το ονομα μου...
μου ειχε πει ο ολυμπιος να τα ακυρωσω, αλλα δεν πηρα τηλεφωνο τελικα... -
δε νομιζω οτι ο Ηλιας θα ερθει Καρπενησι.
-
καταλαβα, εγω και ο Γιαννης θα παμε...
Γιαννη, ραντεβου Χαλκιδα ή θες να ξεκινησεις απο τωρα και να σε προλαβω στο δρομο?
ειμαι κακος με τους φιλους μου...
-
Δυστιχως ουτε εγω θα ερθω οπως φαινεται λογο ιωσης. Και του jounior!
Ηταν μια ευκαιρια για μενα να σας γνωρισω.
Ομως επιφυλασομαι για το μελλον!,Kαι αλλου! -
Απατη λέμε (με τον τόνο στο πρώτο Α)...
Σπύρο καλά να περάσεις βρε!
Εγώ υπαναχώρησα στα βουβά (με αντιπρόσωπο) καθώς αυτή την εβδομάδα λόγω δουλειάς δεν προλάβαινα καν να μπω στο forum...
ΥΓ: βρήκα και ένα εικονίδιο που μου μοιάζει.
-
Μόλις γύρισα!
Όχι απο Βουτύρω, ομως. Από ... αλλού.
Καλά περάσαμε, πήρα κ την κλήση μου - αν δεν είχα τα πίτσι μέσα κι όλα δεμένα κ άψογα στις θέσεις τους θα είχα 400 Ε + 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος - κ μόλις έκοψα ξύλα κ πάω ν' ανάψω το τζάκι.Όλα καλά πάνω, Σπύρο; tm, πάει η προκαταβόλα ρε;
Κούκε κούκε, είσ' εδώ;
-
ολα αψογα!
με τον servmx μας συνδεει φιλια 20+ χρονων, οποτε δε θα μπορουσε να γινει διαφορετικα.
οι γνωστες εκπληκτικες διαδρομες συνδιαστηκαν με λιγο φρεσκο χιονι το Σαββατο το πρωι, που ομως δε δημιουργησε προβληματα.
εκλεψα λιγο χρονο για να δοκιμασω τα νεα λαστιχα (και καλα...), εντυπωσιαστηκα απο τη προσφυση στο βρεγμενο, ενω οι ρυθμισεις στην αναρτηση (να' ναι καλα ο ΒΑΣΙΛΗΣ) εχουν εξαφανισει την υποστροφη σε καθε περιπτωση.
καναμε και τα ψωνια μας σε προσουτο/αλλαντικα/τυρια.
αυτα για την ωρα
-
-
Ωραίοι είμαστε !!
Εκδρομή του φορουμ και πήγαν μόνοι τους ο Σπύρος και ο Γιάννης -
Αφού την οργάνωσε ο Koyk κ ... δεν πήγε, τι περίμενες;
-
Δεν πτοουμαστε.
Του χρονου θα το οργανωσουμε απο νωρις και θα σπασουμε καθε ρεκορ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν πτοουμαστε.Του χρονου θα το οργανωσουμε απο νωρις και θα σπασουμε καθε ρεκορ.
δεν θα πάει κανείς;
30-31/1 1η Χειμερινή Εκδρομή 4ΤΦ-Καρπενήσι, Βουτύρω