-
Εγώ είμαι στη ρεζέρβα του ρεζερβουάρ, οπότε παρακαλούνται Αγιοπαρασκευιώτες (κάτοχοι BMW κατά προτίμηση) να βοηθήσουν...
Ασε που την έχω και για πούλημα την Τσέχα (νέα αγγελία προσεχώς)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ είμαι στη ρεζέρβα του ρεζερβουάρ, οπότε παρακαλούνται Αγιοπαρασκευιώτες (κάτοχοι BMW κατά προτίμηση) να βοηθήσουν...Ασε που την έχω και για πούλημα την Τσέχα (νέα αγγελία προσεχώς)
Μένω Παλλήνη και θα πιάσω Αττική Οδό να πάω Μαρκόπουλο κλπ. Δύο τινά...αν ενδιαφέρεσαι ή έρχεσαι Παλλήνη, ή δίνουμε ραντεβού στο Deree στην είσοδο του Περιφεριακού. Ώρα δε μπορώ να σου πω ακριβώς...κατά τις 8:30, 9 παρά.
Αν σε ενδιαφέρει...στείλε ΡΜ
-
Τελικα θα ερθω με το Ιbiza Cupra της θειας μου.
Εχει βενζινη πανω απο τη μεση
Μην ψαρωνετε,Ibiza Cupra = 1,2
-
δεν παιρνεις μαζι σου κανενα συστημα ορου, μηπως χρειαστει να στραγγιξω κανεναν?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν παιρνεις μαζι σου κανενα συστημα ορου, μηπως χρειαστει να στραγγιξω κανεναν?Αρχισαν οι δικαιολογιες για το 'παω δεξια με 70'?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν παιρνεις μαζι σου κανενα συστημα ορου, μηπως χρειαστει να στραγγιξω κανεναν?Μονο αν φας την μεγαλυτερη μπριζολα που θα μας φερουν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν παιρνεις μαζι σου κανενα συστημα ορου, μηπως χρειαστει να στραγγιξω κανεναν?
Αρχισαν οι δικαιολογιες για το 'παω δεξια με 70'?
Spiro θα τα παμε μια ρε ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αρχισαν οι δικαιολογιες για το 'παω δεξια με 70'?
Spiro θα τα παμε μια ρε ?
επιτελους ναι, τωρα μπορουμε!
θα παρω και τον tm, για ερμα. -
Χαχαχαχ.
Τι ερμα ρε ελαφρωμα θα του κανεις εσυ....
-
εννοουσα τον tm φαγωμενο ρε
-
O tm δεν τρώει ρε!
-
.. αν ανοιξετε, θα ανοιξω κι εγω μαζι σας (.. την οροφη..)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ είμαι στη ρεζέρβα του ρεζερβουάρ, οπότε παρακαλούνται Αγιοπαρασκευιώτες (κάτοχοι BMW κατά προτίμηση) να βοηθήσουν...Ασε που την έχω και για πούλημα την Τσέχα (νέα αγγελία προσεχώς)
Να περάσω να σε πάρω δηλαδή;
-
Χθες πήγα για προθέρμανση με το έτερον ήμισυ στον Κισσό και έγινε του στάβλου!
Σήμερα λέω να μη φάω όλη μέρα και να ρημάξω το βράδυ όλα τα βοοειδή της ευρύτερης περιοχής των Καλυβίων...
BTW η προσφορά μου για μεταφορά ισχύει ακόμα -
εχε κανεναν ιμαντα ρυμουλκισης, καλου κακου!
-
Τώρα που μπορώ, δεν υπάρχει βενζίνη ούτε σταγόνα γμτ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχε κανεναν ιμαντα ρυμουλκισης, καλου κακου!Να δω το Πουντο να σέρνει το S και τι στον κόσμο
Τώρα που μπορώ, δεν υπάρχει βενζίνη ούτε σταγόνα γμτ...
Ευριπίδη, στείλε pm. Κατά τις 7 θα είμαι Ίλιον για μια δουλειά, οπότε βολεύει αν θες να περάσω να σε πάρω.
-
φερε και φωτογραφικη, να το απαθανατισουμε!
-
Παρακαλούνται οι κάτοχοι SKODA να προσέλθουν νωρίτερα.
Τυχόν καθυστερημένη προσέλευση θα επιφέρει ποινή.Εκ της Διευθύνσεως
-
Κατα τις 20:30΄θα ερθω εγω.Κανονιστε να μην βρω τιποτα να φαω.....
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)