-
Το σαιτ του αγωνα ανοιξε,το countdown λειτουργει,αρα αρχίζει και επίσημα η κουβεντα
-
Το σαιτ του αγωνα ανοιξε,το countdown λειτουργει,αρα αρχίζει και επίσημα η κουβεντα
-
-
Είπαμε, Τατόι το SP και η SSS και 1-2 νέες ειδικές. Υπάρχουν και οι χάρτες στο site του αγώνα.
-
Άντε να δούμε....μακάρι να πάει καλά!
Με καλά νέα ξεκινήσαμε: Βωβός-ΕΛ ΕΜ εργοστασιακοί!
Ευτυχώς που δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για απόσυρση αλλά αντιθέτως η επιστροφή τους είναι άκρως εντυπωσιακή!
Εύχομαι στο συνδυασμό να είναι σιδερένιοι και να έχουν πάντα επιτυχίες! Μακάρι και βαθμούς στο Παγκόσμιο! -
Δυό βήματα απ' το σπίτι μου φέτος....
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δυό βήματα απ' το σπίτι μου φέτος....Πόσα δωματια σου περισσεύουν είπαμε;
-
Shakedown που θα γίνει? Στην Πάρνηθα όπως πρόπερσι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Shakedown που θα γίνει? Στην Πάρνηθα όπως πρόπερσι?Ετσι θα γινει,συμφωνα με το guide του αγωνα.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Άντε να δούμε....μακάρι να πάει καλά!Με καλά νέα ξεκινήσαμε: Βωβός-ΕΛ ΕΜ εργοστασιακοί!
Ευτυχώς που δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για απόσυρση αλλά αντιθέτως η επιστροφή τους είναι άκρως εντυπωσιακή!
Εύχομαι στο συνδυασμό να είναι σιδερένιοι και να έχουν πάντα επιτυχίες! Μακάρι και βαθμούς στο Παγκόσμιο!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ 'ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 2007!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. -
Θα πήξουν τα σμηνήτια στο σκοπέτο!
Ενδιαφέρον φαίνεται ως επιλογή, και νομίζω θα περάσουμε καλό τριήμερο.
Το άσχημο είναι ότι δυστυχώς η Αθήνα παγιώνεται ως κέντρο, και τα μεγαλειώδη 'Λαμιακά' Ακρόπολις είναι ανάμνηση.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα πήξουν τα σμηνήτια στο σκοπέτο!Τέτοιο σκοπέτο, με αντιλάγκ για ηχητικό φόντο, δε με χάλαγε καθόλου!
-
E πιτέλους ξεκίνησε και το site του Acropolis ..Όσο για τα δικά μου σχόλια για τον φετινό μας αγώνα, εκτός από την αναβίωση της ιστορικής τοποθεσίας του Τατοϊου τίποτα το νεότερο..Πάλι τα ιδία και τα ιδία με ειδικές που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα προς τον θεατή, ..με τα όσα διάβασα μου προκαλεί ενδιαφέρον να δω τον τρόπο διεξαγωγής τις υπερειδικής και τον τρόπο στον όποιο θα είναι ‘στημένα’ το service park και το αρχηγείο του αγώνα..δυστυχώς ωμός δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ μεγάλη η προσέλευση τον θεατών, αφού σε αυτές τις ειδικές τι να δεις ..Ακόμα μεγάλο μπλέξιμο με το μπες βγες από τις ειδικές, και σύμφωνα με τα λεγόμενα ατόμων που ξέρουν δυσκολίες και προφανώς μεγάλο κυκλοφοριακό θα αντιμετωπίσει ο μέσος φίλαθλος και στην προσέγγιση τις υπερειδικής..Ίσως η λύση μηχανής να είναι σωτηρία..( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)Έτσι ρε μεγάλε πέστα. Ακριβώς αυτό αισθάνομαι και εγώ. Ακόμα μια χρονιά πίκρα.
-
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ GPS :):)
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)
Έτσι ρε μεγάλε πέστα. Ακριβώς αυτό αισθάνομαι και εγώ. Ακόμα μια χρονιά πίκρα.
Και εγώ μια από τα ίδια..... Τελικά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται με τον καιρό και έτσι πάντα θα νοσταλγούμε τις ειδικάρες της Λαμίας που αποτελούν ιστορικό γεγονός τώρα πια...
-
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)
Έτσι ρε μεγάλε πέστα. Ακριβώς αυτό αισθάνομαι και εγώ. Ακόμα μια χρονιά πίκρα.
Και εγώ μια από τα ίδια..... Τελικά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται με τον καιρό και έτσι πάντα θα νοσταλγούμε τις ειδικάρες της Λαμίας που αποτελούν ιστορικό γεγονός τώρα πια...
Δυστυχώς παιδιά όλοι μας κάπως έτσι αισθανόμαστε μετά την μεταφορά του εθνικού μας αγώνα..!!Μια φήμη αναφέρει ότι από του χρόνου ίσως να γυρίσουμε στα πάτρια εδάφη αφού λέγετε ότι η παραμονή του αγώνα έχει λα κάνει με το ότι στο τιμόνι τον αγωνιστικών δρώμενων από το 2006 μέχρι σήμερα ήταν ο κύριος (Μανια/λος), ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τα δρώμενα του χορού, φέρει και αλλαγές προς την σχεδίαση αυτού..
Έχουν βάση?? Ειδομεν…….. -
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Δυστυχώς παιδιά όλοι μας κάπως έτσι αισθανόμαστε μετά την μεταφορά του εθνικού μας αγώνα..!!Μια φήμη αναφέρει ότι από του χρόνου ίσως να γυρίσουμε στα πάτρια εδάφη αφού λέγετε ότι η παραμονή του αγώνα έχει λα κάνει με το ότι στο τιμόνι τον αγωνιστικών δρώμενων από το 2006 μέχρι σήμερα ήταν ο κύριος (Μανια/λος), ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τα δρώμενα του χορού, φέρει και αλλαγές προς την σχεδίαση αυτού..
**Έχουν βάση?? **Ειδομεν……..FORGET IT
ΔΕΝ... -
Ο χρήστης CDL έγραψε:
**Έχουν βάση?? **Ειδομεν……..FORGET IT
ΔΕΝ...Καλησπέρα CDL..γνωρίζεις κάτι περισσότερο για το θέμα που συζητάμε ??
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Καλησπέρα CDL..γνωρίζεις κάτι περισσότερο για το θέμα που συζητάμε ??
Ποτέ δεν αναφέρομαι σε θέματα αν δεν τα γνωρίζω στα 11/10.
Δεν ειναι του παρόντος όμως να αναφερθώ σ αυτό που με ρωτάτε.
Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι οτι γίνονται ΤΑ ΣΩΣΤΑ βήματα
για το εγγύς αλλα και το απώτερο μέλλον του αγώνα (όπου κι αν αυτός χωροταξικά τοποθετείται)...
55o Rally ACROPOLIS 2008