-
Εσενα δεν θα σε εφτανε και αδειος, αν ειχε στροφες εκει.
-
φωτο βγάλατε;;;
-
Ρε δεν ξανακάθομαι στο ίδιο τραπέζι με εσένα! Είσαι μέγιστος σαλιάρης και πολύ σάπιος! Μωρή κότα, αφού το παραδέχτηκες οτι είσαι κουλάτζα, είπες οτι αν έμπαινες πίστα με τα δικά μου λάστιχα, θα γινόσουν... κτηματομεσίτης! Από κει και πέρα σχόλιο ουδέν, απαξιώ μωρή τυρόπιτα!
-
Εχμ... ο σκύλος ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ! Είπε ότι δε θέλει τα λάστιχά σου γιατί θέλει να κάνει μετρήσεις με τα δικά του και την καινούρια του ανάρτηση!
-
Είπε οτι αν μπει με τα δικά μου θα σκοτωθεί το κουλάδι!
Και μάλιστα του πρότεινα (για να είμαστε δίκαιοι) να χρονομετρηθούμε και οι 2 με το δικό μου αυτοκίνητο και πιστολάστιχα για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Αλλά κοτεύει η παλιοπετούγια!
-
Ουφ με κουραζεις, παρε μια 4δα semi και ελα.
Ανεβα εσυ επιπεδο, δεν θα πέσω εγω για να ερθουμε σται σα....παλιοκυρια!
-
Μόνο με ημίζ μπορείς να στρίψεις (αν το ξέρεις το ρήμα) μωρή κουλομαρία?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε δεν ξανακάθομαι στο ίδιο τραπέζι με εσένα! Είσαι μέγιστος σαλιάρης και πολύ σάπιος! Μωρή κότα, αφού το παραδέχτηκες οτι είσαι κουλάτζα, είπες οτι αν έμπαινες πίστα με τα δικά μου λάστιχα, θα γινόσουν... κτηματομεσίτης! Από κει και πέρα σχόλιο ουδέν, απαξιώ μωρή τυρόπιτα!+oo πεστου τα mamaka...
-
παιδια χαρηκα πολυ που γνωριστηκαμε απο κοντα{αν και μιλησα με λιγους απο εσας} αλλα ελπιζω στην επομενη συναντηση να γνωριστω και με τους υπολοιπους...
ratanplan μη στεναχωριεσαι αστους να λενε για την ρεζερβα αφου και στο δικο μου δεν εχω
ελπιζω να τα καταφερω το αλλο σαββατο και να ερθω μεγαρα...μπορει να μην το βαλω αλλα θα ερθω για παρεα...
-
εγω ενα θα δηλωσω :
- οι μπριζολες ηταω μικρες
- το μπιφτεκι βγηκε σουτζουκακι
- οι πατατες ηταν γαματες
- η παρεα γαματη
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω ενα θα δηλωσω :- οι μπριζολες ηταω μικρες
- το μπιφτεκι βγηκε σουτζουκακι
- οι πατατες ηταν γαματες
- η παρεα γεματη
Για ποιον λες?
ΣΑΚΗΣ, δεν δινω δεκαρα για το τι λενε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+oo πεστου τα mamaka...
Εσύ να μη μιλάς. Σου είχα θέση κρατημένη να χαιρόμαστε αλά ιταλικά στην κεφαλή του τραπεζιού και δε φάνηκες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ρε δε πα να λέτε ότι θέλετε...
- Είναι ΜΠΛΕ
:
Ναι καλά και η γη είναι επίπεδη.
+oo πεστου τα mamaka...
Εσύ να μη μιλάς. Σου είχα θέση κρατημένη να χαιρόμαστε αλά ιταλικά στην κεφαλή του τραπεζιού και δε φάνηκες.
Λογικό να μη φανεί η νερόκοτα.
Από τη μια ήταν ο ΣΑΚΗΣ με το type R κι από την άλλη ο spiros.Πόσο ξύλο να αντέξει το καημένο το tipo.
- Είναι ΜΠΛΕ
-
Όχι και Tipo, όχι και Tipo! (Tempra είναι το άλλο μου, μη με προσβάλλεις)
Α ρε Πάσχο, όλο ακούω για το Bravo που κερνάει te' freddo και όλο ΔΕΝ το βλέπω.
-
κριμα πασχο που δεν ηρθες...εχασα την ευκαιρια να στηθω με ενα αξιολογο αυτοκινητο
ελπιζω να σε δω στην πιστα το αλλο σαββατο αλλα να προσεχεις γιατι αν σε πετυχει ο σπυρος θα φας πολυ χωμα
-
Μπουχαχαχαχαχαχα
Ειστε ιεροσυλοι... Σιγα μην ανοιγα με το σπυρο και το γερμανικο κατσαρολικο του...Αφου με το Ibiza θα ηρθε,ειμαι σιγουρος... Με σενα Σακη να ανοιγα ετσι για πλακα..θα μου ρχοταν ετσι,πανω στην τρελα.. Τον rataplan τον γραφω,αυτος ανοιγει με accent και χαιρεται που τους ριχνει μισο αμαξι..
kotetsi,δε φταιω εγω που δεν ηρθες οταν ειχε κατεβει ο Ντονος... Θα το βλεπες απο κοντα.. Τωρα μεχρι να ξανακατεβει,δε μου επιτρεπει να βγαινω με αλλους,με φοβαται γιατι ξερει οτι ειμαι γκομενιαρης..Το κιντ ηρθε τελικα;Ε την κοτα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το κιντ ηρθε τελικα;Ε την κοτα.. :
Κοίτα ποιος μιλάει.
-
πασχο προσεχε θα σε κανω να ιδρωσεις με τον ιταλο και θα βγαζει σπιθες
-
Ρε τσογλανακο tazio,κοψε τα πολλα εμοτικον με ζαλιζεις..και μην ξαναπεις Τipo το bravo,capici;
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
πασχο προσεχε θα σε κανω να ιδρωσεις με τον ιταλο και θα βγαζει σπιθεςΝταξ,ειπαμε,καλο το τζαπονι αλλα μεχρι εκει..μη γινεσαι κι εσυ ιεροσυλος τωρα.. Νιτρα αμα ανοιξουμε παιζουν ή δε θελεις;Εγω το βραδυ θα μαι σχοινια για κοντρα,αμα θελεις ελα..θα πατησουν κουπε με εβο 9αρι 300+ροδα..
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..