-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για πότε λέμε?
Ωραίος πράκτορας... Ο επιθεωρητής Κλουζώ πιο έξυπνος είναι από αυτόν εδώ...
Πφφφφφ
Ευχαριστώ πολύ τον president ( γνωστό και ως μωβερέιτορ ) για την πληροφόρηση. Ακόμα δεν αποφασίσατε τελική ημερομηνία ε? -
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 223#871223
..ωραίος πράκτορας Μάρκο...!!!!
-
Ωραίο λίνκ μου δώσατε στην αρχή...νομίζω οτι θα παραβρεθώ
-
Αφου δεν μπόρεσες ούτε με το πρώτο στοιχείο να βρεις την συνέχεια!!! Ντετέκτιβ!!!
-
Αν είναι να παίζουμε το παιχνίδι του θυσαυρού να το ξέρω απο πριν...Θεωρούσα οτι το μέλος kouk το διέκρινε μια κάποια στοιχειώδης σοβαρότητα όταν έδινε πληροφορίες αλλά έκανα λάθος. Για να μην ψάχνουν και οι υπόλοιποι
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε, καλά.Η ημερομηνία λοιπόν είναι 12,13,14/10.
-
Είσαι τελείως άχρηστος σαν πράκτωρ!! Καλά τα λέει ο κολλητός μου!
-
Τώρα να μιλήσω για τον κολλητό (????) σου να μην μιλήσω... Δεν θα μιλήσω
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
-
Μμμ...για να δούμε! 12 Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή, οπότε έχουμε άριστους οιωνούς. Για την πληροφόρησή σας στις 12/10 έχουμε funkoύγεννα!
Ψήνομαι πολύ να παρευρεθώ και εγώ στην συγκέντρωση, παίζει όμως να μην έρθω στο ξενοδοχείο...
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Πολύ ωραία ημερομηνία, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Είσαι τελείως άχρηστος σαν πράκτωρ!! Καλά τα λέει ο κολλητός μου!
+10.000 brera..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα να μιλήσω για τον κολλητό (????) σου να μην μιλήσω... Δεν θα μιλήσωΑντε, καλά.
Η ημερομηνία λοιπόν είναι 12,13,14/10.
Γιατί ρε, τι έχεις να πεις;;;;;; Άθλιε Γαλλόφιλε!!!!!
Για την πληροφόρησή σας στις 12/10 έχουμε funkoύγεννα!
Τι έχουμε στις 12/10;;;;;
-
funkούγεννα, όπως το ακούς! Η Μεγαλύτερη Γιορτή της Χριστιανοσύνης και του Μωαμεθανισμού ταυτόχρονα. Ημέρα στην οποία πρέπει να γίνεται εκκαθάριση ψυχής. Και εκκαθάριση ψυγείου.
Και συμφωνώ με τον charmak66 ότι είναι μια καταπληκτική ημερομηνία. Είναι σαν το thanksgiving στην Αμερική.
-
+Cadillac Escalade
-
Είμαι σε διαβουλεύσεις με τα υπόλοιπα μέλη του Mercedes-Benz Stroke Eight Sprotscar (and Sportsmen) Club of Greece (o KP61 δλδ και εγώ), μήπως ανεβάσουμε τα πλοία μας και κάνουμε απόβαση κατά'κει, να προσθέσουμε και λίγο γκλάμουρ και (D-) jet-set αέρα στην συνάντηση!
Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
funkούγεννα, όπως το ακούς! Η Μεγαλύτερη Γιορτή της Χριστιανοσύνης και του Μωαμεθανισμού ταυτόχρονα. Ημέρα στην οποία πρέπει να γίνεται εκκαθάριση ψυχής. Και εκκαθάριση ψυγείου.Τρία ζήτω για τον τρισμέγιστο προφήτη Λάζαρο funkious (funky εν συντομία) που προφήτεψε το τέλος των διακρίσεων! Όλοι είναι ίσοι ενώπιων του ψυγείου!
-
-
Έχουμε κανένα νεότερο;
-
Ναι
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ