-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συγγνώμη που θα είμαι πνεύμα αντιλογίας, αλλά....Ο κόσμος φέτος πάει στο Ακρόπολις. SD με αρκετό κόσμο, SSS με πάρα πολύ κόσμο και οι πληροφορίες λένε ότι και οι άλλες 2 SSS θα έχουν επίσης πολύ κόσμο!
Στις ειδικές ακόμα δεν ξέρω...
Αλλά φαίνεται ότι ο κοσμος δεν ειμαστε εμείς εδω μέσα. Ο πολύς κόσμος φαίνεται να βολεύεται με SS γύρω από το σπίτι του και την λογική καφές-SS-σπίτι-μπαρ.....
Ο αγωνας μάζεψε κόσμο φέτος. Κόσμο που δεν έχει ζήσει και δεν ενδιαφέρεται για ανατολές στην Παύλιανη και μπριζολάκια στην Τιθορέα!!
Δεν είπε κανείς ότι δεν είχε ! Το αντίθετο μάλιστα.
Το ερώτημα είναι αν 'αυτή' η οργάνωση τον κρατήσει.....Αν θα ξαναέρθουν δηλαδή ...
-
Μα 'ξαναήρθαν'!!!!
Πέρσι ήταν η μόνη χρονιά που οι ειδικές, τελικά, ήταν έρημες. Φέτος ο κόσμος 'ξαναγύρισε'.
Ξέρεις, αυτό που εγώ θεωρώ είναι ότι δεν υπάρχει 'εφυγαν/γύρισαν' κλπ
Είμαστε μερικές εκατοντάδες πυροβολημένοι που θα πάμε ή δεν θα πάμε. Αλλά είμαστε τόσο λίγοι που δεν μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Η μάζα θα πάει και στον Ιππόδρομο, και στα Goody's ακόμα.... Πέρσι δεν πήγαν επειδή ακουγότανε ότι θα γίνεται χαμός (λόγω της γμμνης της Αθήνας) και δεν θέλανε να ταλαιπωρηθούν. Φετος, με την εμπειρία από πέρσι, πήγαν.
Απλό. Νομίζω ότι υπερβάλουμε σε αυτό που νομίζουμε ότι σημαίνουμε για το WRC ή και τους αγώνες γενικότερα...
-
Ποιοι 'ξαναηρθαν'? 12.000 θεατες ηταν στον ιπποδρομο, το αποτυχημενο περσινο 1ο ΟΑΚΑ ειχε παραπανω.
-
Δεν είναι ο αριθμός Κώστα. Αλλά το ότι φέτος, πολλοί πήραν τηλέφωνο ζητώντας πληροφορίες για το που να πάνε και αν θα πάμε όλοι μαζί.
Πέρσι ήταν νέκρα....
Αυτό λέω 'ξαναγύρισαν'....
-
Μην μπερδευεις τα πραγματα, αν μιλαμε για την υπερειδικη σου ξαναλεω δεν 'ξαναηρθε' ο κοσμος ακομη και αν γεμισει αυτο το πραγμα τρεις φορες. Και παλι τα περσινα εισητηρια περισσοτερα θα ειναι.
Αν μιλαμε για τις ειδικες, αφενως χειροτερα απο περυσι δε γινεται, αφετερου η πραγματικη συγκριση θα πρεπει να γινει με αυτους που μαζευε ο αγωνας στην Λαμια. Με βαση την ελλειψη διαφημισης - πληροφορησης καθως και τα χαλια του WRC θα ειναι εκπληξη αν οντως φετος μαζευτουν παραπανω θεατες απο οτι στην Λαμια.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τι πάει στραβά τον τελευταίο καιρό;Διοργανώνουμε απίστευτους Ολυμπιακούς, διοργανώνουμε το ράλι-ΜΟΝΤΕΛΟ το 2005. Γιατί να τα πάμε χάλια στον τελικό του C.L και το Ακρόπολις να μη μας 'γεμίζει' πλέον;
Εγώ πιστεύω πως ο αγώνας δεν έχει την Ελληνικότητα του Acropolis αλλά αντιγράφει πλέον αγώνες από το εξωτερικό!Δεν φαίνεται πια η αγάπη για τον αγώνα αλλά η αγάπη για την κονόμα και το μπούγιο!
Η διαφημιστική πινακίδα του ΟΔΙΕ, ήταν σαν αγγούρι ανάμεσα στους θεατές και στην κερκίδα και έκρυβε ένα από τα λιγοστά κομμάτια που βρισκόταν σε μικρή απόσταση.
Για γιγαντοοθόνες για να βλέπεις και κανένα πλάνο παραπάνω με κανένα χρόνο κλπ το θεωρώ πολύ μεγάλο ανέκδοτο για δύο λόγους.- Μειώνεται σημαντικά η κονόμα
+100
Τελικά αξίζει τον κόπο να πάω το Σάββατο?
ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!
Ο κόσμος φέτος πάει στο Ακρόπολις. SD με αρκετό κόσμο, SSS με πάρα πολύ κόσμο και οι πληροφορίες λένε ότι και οι άλλες 2 SSS θα έχουν επίσης πολύ κόσμο!
Στις ειδικές ακόμα δεν ξέρω...
Ναι!Αλλά οι ειδικές είναι το Acropolis που αγαπήσαμε!Η πεμπτουσία του να περπατάς για ώρα μέσα στο δάσος και ξαφνικά αφού έχεις ανέβει την πλαγία να σκάς μπροστά στο MARACANA του δάσους με κόσμο να κρέμεται και να χαίρεται την κούραση αυτής την ΕΙΔΙΚΗΣ ημέρας,με την καζούρα τα μπριζολίδια και τη σκόνη που την απολαμβάνεις σαν χαβιάρι!!
-
Για καθήστε ρε παιδιά!
Η Κινέττα, ο Καρακόλιθος, η Ευαγγελίστρια, το Ζέλι, ο Πατέρας, ο Κιθαιρώνας ήταν πιο μακριά?
Η Θήβα πρώτη φορά μπαίνει σαν ειδική? Στον Παρνασσό ήταν πάντα ο αγώνας?
-
Οπως τα ειπαμε δυστυχως.Σημερα σε Σχηματαρι - Θηβα 'τρεις κι ο κουκος'.Ασε που απο αυτους που ητανε οι μισοι ητανε ξενοι φωτογραφοι ,δημοσιογραφοι κλπ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για καθήστε ρε παιδιά!Η Κινέττα, ο Καρακόλιθος, η Ευαγγελίστρια, το Ζέλι, ο Πατέρας, ο Κιθαιρώνας ήταν πιο μακριά?
Η Θήβα πρώτη φορά μπαίνει σαν ειδική? Στον Παρνασσό ήταν πάντα ο αγώνας?
Όχι, αλλά η διαφορά ήταν ότι αυτές ήταν οι κοντινότερες στην Αθήνα ειδικές. Καλώς η κακώς, το κέντρο, η καρδιά του αγώνα είναι η ΣΤερεά Ελλάδα.
Αύριο θα πάω Λουτράκι και Αγ. Θεοδώρους, αλλά μετά θα γυρίσω στο σπίτι μου, δε θα είμαι σε ταβέρνες στη Γραβιά, ούτε θα πιω μπυρίτσα στα Λουτρά Υπάτης το βράδυ ακούγοντας(και λέγοντας) ιστορίες για 6ες τελειωμένες στις Καταβόθρες και πως κρέμασε ο τάδε Θεός τον τροχό στο γκρεμό.
Και αυτό είναι πολύ μεγάλο μείον....
-
Φαίνεται καθαρά ότι περισσότεροι 'φίλοι' του ράλι έχουν ενταχθεί σε 2 ομάδες:
H οπαδοί του 'Eλατιακού Λαμίας' αρνούνται όχι μόνο να δουν SSS αλλά θεωρούν ότι η Θήβα και το Λουτράκι είναι περιοχές ξεπουλημένες στην EΛΠA και διαπλεκόμενες, η εκδρομή στη φύση δεν έχει νόημα αν δεν στιβαχτείς σαν τις σαρδέλες και ότι τα πεύκα και οι θάμνοι είναι φυτά υποδεέστερα του ελάτου. Xρώματα φανέλλας κόκκινο με βαθυπράσινο και σήμα παϊδάκι προβατίνας με δρεπάνι.
H οπαδοί της 'Real Mεσογείων' προτιμούν ειδικές με αριθμημένα καθίσματα, εκδρομές κάνουν μόνο σε μέρη του λεκανοπεδίου που σερβίρεται καλός καπουτσίνο και αποφεύγουν τους επαρχιακούς δρόμους με κίνηση αγροτικών, προτιμώντας το μποτολιάρισμα σε φαρδιές λεωφόρους. Xρώμα φανέλλας χρυσό με γαλάζιο και σήμα κρουασάν αναδυόμενο από γκαζόν.
OΛEOΛE - OΛEOΛE- OΛEOΛEOΛEOΛE
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Φαίνεται καθαρά ότι περισσότεροι 'φίλοι' του ράλι έχουν ενταχθεί σε 2 ομάδες:H οπαδοί του 'Eλατιακού Λαμίας' αρνούνται όχι μόνο να δουν SSS αλλά θεωρούν ότι η Θήβα και το Λουτράκι είναι περιοχές ξεπουλημένες στην EΛΠA και διαπλεκόμενες, η εκδρομή στη φύση δεν έχει νόημα αν δεν στιβαχτείς σαν τις σαρδέλες και ότι τα πεύκα και οι θάμνοι είναι φυτά υποδεέστερα του ελάτου. Xρώματα φανέλλας κόκκινο με βαθυπράσινο και σήμα παϊδάκι προβατίνας με δρεπάνι.
H οπαδοί της 'Real Mεσογείων' προτιμούν ειδικές με αριθμημένα καθίσματα, εκδρομές κάνουν μόνο σε μέρη του λεκανοπεδίου που σερβίρεται καλός καπουτσίνο και αποφεύγουν τους επαρχιακούς δρόμους με κίνηση αγροτικών, προτιμώντας το μποτολιάρισμα σε φαρδιές λεωφόρους. Xρώμα φανέλλας χρυσό με γαλάζιο και σήμα κρουασάν αναδυόμενο από γκαζόν.
OΛEOΛE - OΛEOΛE- OΛEOΛEOΛEOΛE
-
-
Μολις γυρισα απο Σχηματαρι που ειχε αρκετο κοσμο, σκορπισμενο αναλογα με ποια κοπανα ηρθε στην ειδικη.
Μου φανηκε πιο λιγος απο οσο εβλεπα πανω απο το Ελευθεροχωρι η στις Καρουτες αλλα και πιο πολυς απο τη Στρωμη η την Γραβια.
Νομιζω ομως οτι καποιο συμπερασμα μπορει να βγει απο την αυριανη προσελευση του κοσμου στα Γερανεια.
Κινετα,Αγ. Θεοδωροι,Λουτρακι και Μπισια ετοιμασθειτε, ερχομαστε. -
ΑΝΑΘΕΜΑ για 2η συνεχή χρονιά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για καθήστε ρε παιδιά!
ο Καρακόλιθος, το Ζέλι, ήταν πιο μακριά?Να παs να μαθειs γεωγραφια και μετα να γραφειs μπαρουφεs.Ειδικε
-
Να' σαι καλά...
-
Ο χρήστης kyr1 έγραψε:
ΑΝΑΘΕΜΑ για 2η συνεχή χρονιάΜηπως να μην ησουν τοσο λακωνικος ;
-
ti eiχε κοσμο στο σχηματαρι???
εγω γιατι δεν τον ειδα???
ημουν στο 1,5 χλμ με προσβαση 600 μετρα απο τον δρομο που παει χαλκιδα και ειχε 200 -250 ατομα.........30 λεπτα απο την αθηνα...
εαν το θεωρεις κοσμο, τοτε πασο.....
απλα στις 2,5 ωρες απο την αθηνα και παρασκευη στο κορφοβουνι ειχε 5000 ανθρωπους(ελατεια αν θυμοσαστε......)
ουτε στην αγια σωτηρα ειχε κοσμο ουτε στο μαρκοπουλο...
μποικοταζ στα λαμογια που θελουν να μας μαντρωσουν(την τσεπη)
αλλιως με τηλεσκοπιο στον ιπποδρομο και τσιμουδια...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ενω δεν εχω χασει ακροπολις απο το 83 (ουτε υπερειδικη...)
κοσμο ειχε στην υπερειδικη???
σε συγκριση με πριν 2 χρονια στο οακα ???
εκτος εαν ειναι ευχαριστημενοι με το 1/4 του κοσμου....
αυριο στο βουνο ......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κινετα,Αγ. Θεοδωροι,Λουτρακι και Μπισια ετοιμασθειτε, ερχομαστε.
ξεχασατε τον 'Πλάτανο' αγαπητέ
-
αγαπητέ dim8 ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ο κόσμος είναι πρόβλημα....'αν γινόταν να πήγαιναν τα αυτοκίνητα μόνο 100-200 μέτρα και μερικά σημεία να βάζει τις διαφημιστικές του πινακίδες και να τραβάει το wrc.com...η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ πουλάει πλέον όχι ο αγώνας , τουλάχιστον όπως τον μάθαμε οι περισσότεροι.....και νομίζω ότι και οι οργανωτές το ξέρουν και το θέλουν κι αυτοί....αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς...εντολες εκτελούμε.......
54ο - SSS Ιππόδρομος