-
Επίσημο site του αγώνα.
Συμμετοχές
http://planning-for.sakura.ne.jp/wrc/2006-Entry-E4.pdf
(77 Ν/4 !!!)
Ο Pons μάλλον δεν θα συμμετάσχει αφού η Kronos διαθέτει μόνο ένα αυτοκίνητο για τον τρίτο οδηγό και απ'ότι λένε δεν προλάβαν να το επισκευάσουν από την έξοδο στην Φιλανδία.
Επίσης η δεύτερη ομάδα της Ford, Stobart θα συμμετάσχει με ολοκαίνουργια focus!!
-
Επίσημο site του αγώνα.
Συμμετοχές
(77 Ν/4 !!!)
Ο Pons μάλλον δεν θα συμμετάσχει αφού η Kronos διαθέτει μόνο ένα αυτοκίνητο για τον τρίτο οδηγό και απ'ότι λένε δεν προλάβαν να το επισκευάσουν από την έξοδο στην Φιλανδία.
Επίσης η δεύτερη ομάδα της Ford, Stobart θα συμμετάσχει με ολοκαίνουργια focus!!
-
Επίσημο site του αγώνα.
Συμμετοχές
(77 Ν/4 !!!)
-
Shakedown results
- 2.25.3 Grφnholm Finland Ford Focus WRC
- 2.27.1 Atkinson Australia Subaru Impreza WRC
- 2.27.1 Hirvonen Finland Ford Focus WRC
- 2.27.5 Loeb Frankrike Citroλn Xsara WRC
- 2.28.3 MacHale Irland Ford Focus WRC
- 2.28.5 Solberg Norge Subaru Impreza WRC
- 2.29.1 Sordo Spania Citroλn Xsara WRC
8 ) 2.29.9 Companc Argentina Ford Focus WRC - 2.30.8 Wilson Storbritania Ford Focus WRC
- 2.31.7 Stohl Ψsterrike Peugeot 307 WRC
- 2.32.1 Arai Japan Subaru Impreza WRC
Εντύπωση μου κάνει που τα stobart ford είναι μπροστά από τον Stohl αν και δεν νομίζω να ισχύει αυτό και για τον αγώνα.
-
Βρε Μιχάλη μου...Τι συμπέρασμα να βγάλεις από shakedown και μάλιστα σε υπερειδική;;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει που τα stobart ford είναι μπροστά από τον Stohl αν και δεν νομίζω να ισχύει αυτό και για τον αγώνα.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενδεικτικό το shakedown, πάντως η stobart σε αυτό τον αγώνα χρησιμοποιεί focus προδιαγραφών 06.
-
Σε δικό τους ρυθμό οι Gronholm - Loeb μετά τις 4 πρώτες ειδικές!
Πάλι πρόβλημα για το subaru του Peter (αναμενόμενο...), μάλλον μηχανή.
-
Φρενα ήταν το προβλήμα που αντιμετώπισε ο Peter
-
Τι,εχει προβλημα ο Σολμπεργκ?
Δεν το πιστευω!!!!
Σπυρο,ακους?????
-
8ος έχει πέσει πίσω από τον Arai μετά κ την 10η ειδική τελευταία του 1ου σκέλους.
1 M. GRÖNHOLM 1:11:01.9
2 S. LOEB +10.5
3 M. HIRVONEN +1:02.1
4 M. STOHL +2:20.7
5 D. SORDO +2:54.5
6 C. ATKINSON +2:56.1
7 T. ARAI +3:20.5
8 P. SOLBERG +3:35.0
9 M. WILSON +4:04.8
10 L. PEREZ COMPANC +4:42.3
11 G. MACHALE +5:34.6
12 J. LATVALA +8:10.7 -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Τι,εχει προβλημα ο Σολμπεργκ?Δεν το πιστευω!!!!
Σπυρο,ακους?????
Ο πατέρας (παππούλης) Παϊσιος μίλησε.....Ο Πούτιν επίσης.....
Η κοσμοσφαίρα όμως μάλλον αντιμετωπίζει προβλήματα νεότητας...
( γμτ... πάλι με κρέμασε ο π..... ο Πέτρος )
-
Πάλι τα ίδια κι εδώ. Ας το παίξουν στα ζάρια΄κι αυτό. Αν κερδίσει ο ψηλός, ο κοντός θα είναι 2ος, αν όχι ο ψηλός θα εγκαταλείψει
Αντε να πάνε την κυριακή το βράδυ (Ιαπωνίας) να δούνε την εθνικάρα να κερδίζει τους Ιθπανούθ, να ανέβει η ψυχολογία.
Από κει και πίσω (αν εξαιρέσουμε τις κλασσικές ατυχίες του Πέτρου) η κατάταξη είναι περίπου η ίδια όπως και οι τελευταίοι 8 αγώνες
-
Μονοτονία....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από κει και πίσω (αν εξαιρέσουμε τις κλασσικές ατυχίες του Πέτρου) η κατάταξη είναι περίπου η ίδια όπως και οι τελευταίοι 8 αγώνεςΈχω την εντύπωση ότι ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται συνεχώς παύει να είναι τύχη ή ατυχία...
Όντως από την δεύτερη θέση και πίσω δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον! Μερικοί οδηγοί υποστήριζαν ότι οι δρόμοι μετά τα πρώτα αυτοκίνητα καταστρέφονταν εντελώς οπότε δεν έχουμε παρα να περιμένουμε μέχρι αύριο να δούμε με την αντίστροφη σειρά εκκίνησης. Τουλάχιστον όμως έχουμε μάχη για την πρώτη θέση.
-
Και γμ τα παγκοσμια!
Πολλα εθνικα πρωταθληματα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον....
-
Όχι όμως το δικό μας......
-
Οριακα....
-
Πρόβλημα για τον Gronholm στην 14η...
Edit: Spin at the start of the stage...
-
Παραπονιόταν και για τα φρένα στις ειδικές 12-13... Τώρα με το τετακε έπεσε στο +17 απο το -6. Πιστεύω όμως αν δεν έχει προβλήματα μπορεί να ξαναπεράσει 1ος έστω οριακά.
-
Ακόμα 10' χαμένα για τον Gronholm στην 15η, πλέον είναι πολύ δύσκολο να πιάσει τον Loeb. Ο Atkinson πέρασε τέταρτος. Ο Peter παλεύει με τον Αrai για την έβδομη θέση...
WRC 2006 - 11ος Γύρος Ράλλυ Iαπωνίας