-
ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ WRC ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ 'ΠΑΛΙΙΕΣ' ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!
ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ (Η 'ΑΡΡΩΣΤΙΑ' ΜΟΥ).
-
ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ WRC ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ 'ΠΑΛΙΙΕΣ' ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!
ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ (Η 'ΑΡΡΩΣΤΙΑ' ΜΟΥ).
-
-
-
-
KATΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !
Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1998.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ;
-
έχεις δίκιο 98 λάθος έκανα στο πληκτρολόγιο.. υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα...θα επανέλθω!
-
Δυστυχώς το αρχείο μου με φωτογραφίες στον υπολογιστή δεν είναι πολύ παλιό. Έχω στην Αθήνα μερικές πιο παλιές φωτογραφίες αλλά χρειάζονται σκανάρισμα.
Βωβός-Ελ Εμ, νομίζω Ακρόπολις 2002
Παπαδημητρίου
Βωβός-ΕΛ ΕΜ Παλλάδιο 2002.
Στρατισίνο, νομίζω από Παλλάδιο.
Βωβός-ΕΛ ΕΜ Ολύμπιο 2003
Βωβός-ΕΛ ΕΜ Παλλάδιο 2004
Βωβός-ΕΛ ΕΜ Παλλάδιο 2005
-
KAΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ 'ΕΛΛΗΝΙΚΑ' WRCARS.
ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ:
2000 ΒΩΒΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
2001 ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΔΕΘ
2001 ΒΩΒΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
2002 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
2002 ΒΩΒΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
1998 ΚΥΡΚΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
1998 ΚΥΡΚΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
1998 ΚΥΡΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1998 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1998 ΒΩΒΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1998 ΖΗΒΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ WRCARS ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ. ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Νόμιζα ότι βάζουμε φωτό που έχουμε τραβήξει εμείς οι ίδιοι....αυτή είναι στο δωματιό μου από το mpreza.W9 WRC
To βράδυ κι άλλες
ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ? ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΛΕ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ?
-
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι από τον προσωπικό χώρο του Γιάννη Παπαδημητρίου.... Σωστά Moya jr. ;
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι από τον προσωπικό χώρο του Γιάννη Παπαδημητρίου.... Σωστά Moya jr. ;Ακριβώς... ¨Φιλοξενούσε¨ την εργοστασιακή ομάδα της subaru στο χώρο αυτό ώστε να κάνουν κάτι δουλειές τελευταίας στιγμής...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" WRC