-
[/quote]Συμφωνώ ότι ο Λώρης ήταν καλός και κυρίως ήξερε που θα μιλήσει και που όχι, αλλά τον Ιαβέρη δεν μπορεί κάποιος να το χαρακτηρισει Κακοφωνίξ, ελαφριά τη καρδία...[/quote]
Είναι βαρδιά και όχι ελαφριά τη καρδία αλλά τι να κάνουμε; Δυστυχώς έτσι είναι και δεν είναι η πρώτη φορά....
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Συμφωνώ ότι ο Λώρης ήταν καλός και κυρίως ήξερε που θα μιλήσει και που όχι, αλλά τον Ιαβέρη δεν μπορεί κάποιος να το χαρακτηρισει Κακοφωνίξ, ελαφριά τη καρδία...[/quote]
Είναι βαρδιά και όχι ελαφριά τη καρδία αλλά τι να κάνουμε; Δυστυχώς έτσι είναι και δεν είναι η πρώτη φορά....[/quote]Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξέρουν και μέσα σε αυτούς φυσικά και ο Λώρης ότι ο Ιαβέρης είναι έκτός από πολύ γρήγορος οδηγός και ενας από τους λίγους Έλληνες με τεράστια σφαιρική γνώση για τα rally, είτε τα Ελληνικά είτε τα διεθνή.
Τώρα αν σου φαίνεται Κακοφωνίξ ο Ιαβέρης junior που σχολίασε το προηγούμενο rally αν δεν κάνω λάθος, τότε εκτός από τον ίδιο και τον Τάσο θα πρέπει να ζητήσεις και τα ρέστα από τον Λώρη αφού τα Ιαβεράκια μεγάλωσαν ακούγοντας τον πατέρα τους τον Λώρη τον Στεφανή τον Αρκέντη κλπ.Το μόνο παράπονο που έχω από τον Λώρη είναι που δεν μας είπε με ποια κυρία έκανε μπάνιο
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Το μόνο παράπονο που έχω από τον Λώρη είναι που δεν μας είπε με ποια κυρία έκανε μπάνιοΜε την κοπέλα του Loeb αν κατάλαβα καλά! ουπς...
-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ1, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΛΕΕΙ, ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! ΕΚΕΙ Ο LOEB ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΖΕΣΤΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7, Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ 'ΣΤΙΓΜΗ' ΤΟΥ LOEB ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ1, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΛΕΕΙ, ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! ΕΚΕΙ Ο LOEB ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΖΕΣΤΗ.Μπορει απο περσι να ασφαλοτοστρωθηκαν οι δρομοι!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7, Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ 'ΣΤΙΓΜΗ' ΤΟΥ LOEB ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...
Μας εδειξε 2 φορες το in car. Μου φανηκε οτι εκοβε το πλανο λιγο πριν τη συγκρουση [για λογους αισθητικης, οικολογιας, δεοντολογιας;]. Ή η συγκρουση ηταν τοσο ανεπαισθητη, που εγω δεν καταλαβα τιποτα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μας εδειξε 2 φορες το in car. Μου φανηκε οτι εκοβε το πλανο λιγο πριν τη συγκρουση [για λογους αισθητικης, οικολογιας, δεοντολογιας;]. Ή η συγκρουση ηταν τοσο ανεπαισθητη, που εγω δεν καταλαβα τιποτα;Το έκοψε, θα ήταν άκομψο να το δείξει. Θα ξεσηκωνόταν το...Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. και οι οικολόγοι!
Είχε κάνει μοντάζ με το in-car και το χτύπημα όντως δε φαινόταν δυνατό. Ο ταύρος βέβαια...απεβίωσε! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μας εδειξε 2 φορες το in car. Μου φανηκε οτι εκοβε το πλανο λιγο πριν τη συγκρουση [για λογους αισθητικης, οικολογιας, δεοντολογιας;]. Ή η συγκρουση ηταν τοσο ανεπαισθητη, που εγω δεν καταλαβα τιποτα;
Το έκοψε, θα ήταν άκομψο να το δείξει. Θα ξεσηκωνόταν το...Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. και οι οικολόγοι!
Είχε κάνει μοντάζ με το in-car και το χτύπημα όντως δε φαινόταν δυνατό. Ο ταύρος βέβαια...απεβίωσε!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η Κ@Λ@ΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ LOEB. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΥΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ.
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο SOLBERG ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ.
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο GRONHOLM ΔΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το έκοψε, θα ήταν άκομψο να το δείξει. Θα ξεσηκωνόταν το...Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. και οι οικολόγοι!
Είχε κάνει μοντάζ με το in-car και το χτύπημα όντως δε φαινόταν δυνατό. Ο ταύρος βέβαια...απεβίωσε!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η Κ@Λ@ΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ LOEB. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΥΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ.
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο SOLBERG ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ.
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο GRONHOLM ΔΕ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ή όπως έλεγε ο φίλος μας ο Ιαβέρης, (σχολιάζοντας ένα ανώδυνο βγάλσιμο κάποιου πασίγνωστου Έλληνα οδηγού, σε ένα παλιότερο Ακρόπολις) 'αν είχα βγει εγώ στο ίδιο σημείο μπορεί να είχα βρει και καμία νάρκη από την κατοχή'
-
-
Μόλις είδα στην Ετ1 το πλάνο που ο Rovanpera χτύπησε το καγκουρό! Μήπως δεν θα έπρεπε να προβάλονται αυτά τα πλάνα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν ξεσηκωθούν οι εταιρείες προστασίας ζώων και οι οικολόγοι ποιος μας σώζει...
-
.
Η μόνη λύση είναι να αφήσουν τις εξατμίσεις ελεύθερες...
.
.
.
.
.
.
.
και μετά θα τρέξω για σκηνή να κοιμάμαι μέσα στις ειδικές...
.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μόλις είδα στην Ετ1 το πλάνο που ο Rovanpera χτύπησε το καγκουρό! Μήπως δεν θα έπρεπε να προβάλονται αυτά τα πλάνα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν ξεσηκωθούν οι εταιρείες προστασίας ζώων και οι οικολόγοι ποιος μας σώζει...ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ , ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΔΗΚΗ , ΜΟΝΟ ΣΕ SSS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. Ο ΣΟΛΜΠΕΡΓΚ ΠΩς ΚΤΗΠΗΣΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ? ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΛΟΕΜΠ , ΚΛΗΔΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ(ΠΩΣ), ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ? ΠΩς ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ Δ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ...
ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗ ΣΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ? ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚ ΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΔΗΚΗ , ΜΟΝΟ ΣΕ SSS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, νομίζω ότι και μία ειδική από τις τελευταίες στο ράλλυ Μ. Βρετανίας είχε επίσης εκφωνητή και γενικά 'ατμόσφαιρα SSS'. (Μού διαφεύγει το όνομα της ειδικής αυτή τη στιγμή).
-
Μόλις είδα στην Ετ1 το πλάνο που ο Rovanpera χτύπησε το καγκουρό! Μήπως δεν θα έπρεπε να προβάλονται αυτά τα πλάνα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν ξεσηκωθούν οι εταιρείες προστασίας ζώων και οι οικολόγοι ποιος μας σώζει...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ , ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΔΗΚΗ , ΜΟΝΟ ΣΕ SSS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. Ο ΣΟΛΜΠΕΡΓΚ ΠΩς ΚΤΗΠΗΣΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ? ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΛΟΕΜΠ , ΚΛΗΔΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ(ΠΩΣ), ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ? ΠΩς ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ Δ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ...
ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗ ΣΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ? ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚ ΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΌχι μόνο εκφωνητή αλλά και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη....
Πάντως στη θέση σου θα ήμουν πιο ήπιος σε χαρακτηρισμούς απέναντι στους θεούς....Που την είδες τη μ@λ@κία στην έξοδο του Λοέμπ και από που συμπέρανες ότι δεν πήγαινε σανίδα?....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ , ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΔΗΚΗ , ΜΟΝΟ ΣΕ SSS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. Ο ΣΟΛΜΠΕΡΓΚ ΠΩς ΚΤΗΠΗΣΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ? ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΛΟΕΜΠ , ΚΛΗΔΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ(ΠΩΣ), ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ? ΠΩς ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ Δ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ...
ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗ ΣΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ? ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚ ΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΌχι μόνο εκφωνητή αλλά και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη....
Πάντως στη θέση σου θα ήμουν πιο ήπιος σε χαρακτηρισμούς απέναντι στους θεούς....Που την είδες τη μ@λ@κία στην έξοδο του Λοέμπ και από που συμπέρανες ότι δεν πήγαινε σανίδα?....
η στροφη δεν ηταν τοσο sos η επικυνδηνη , ο λοεμπ δεν βγηκε στην εξοδο της στροφης που να πεις οτι πηγαινε τεζα και δεν τον κρατησε , βγηκε στην εισοδο της στροφης με μεση.. πηγε ευθεια. τουλαχιστον εγω ετσι το ειδα και καταλαβα οπως το εδειχνε απ το ελικοπτερο
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
........
Πάντως στη θέση σου θα ήμουν πιο ήπιος σε χαρακτηρισμούς απέναντι στους θεούς....Που την είδες τη μ@λ@κία στην έξοδο του Λοέμπ και από που συμπέρανες ότι δεν πήγαινε σανίδα?....Σπύρο να πλένουμε και το στόμα μας με ροδόνερο πριν μιλήσουμε για τους 'θεούς'?...
-
Έτσι έτσι.....Άντε εσύ μπορείς να με λες και Σπύρο...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Έτσι έτσι.....Άντε εσύ μπορείς να με λες και Σπύρο... -
η στροφη δεν ηταν τοσο sos η επικυνδηνη , ο λοεμπ δεν βγηκε στην εξοδο της στροφης που να πεις οτι πηγαινε τεζα και δεν τον κρατησε , βγηκε στην εισοδο της στροφης με μεση.. πηγε ευθεια. τουλαχιστον εγω ετσι το ειδα και καταλαβα οπως το εδειχνε απ το ελικοπτερο
Τι το βασανίζουμε το θέμα, αφού είναι ξεκάθαρο? Ο Loeb πήγαινε γρήγορα στην ευθεία, πέρασε το ιδανικό σημείο φρενάρισματος(το είπε και ο ίδιος άλλωστε) οπότε θα μπλοκάρε τους τροχούς, αναγκαστικά για να προσπαθήσει να πάρει την στροφή, πράγμα που έκανε γι αυτό του έφυγε στην μέση της στροφής. Αν μπορούσε να μαντέψει ότι δεν θα τα κατάφερνε, θα πήγαινε ευθεία, να γλιτώσει τα δέντρα και την εγκατάλειψη...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΔΗΚΗ , ΜΟΝΟ ΣΕ SSS ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.
Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, νομίζω ότι και μία ειδική από τις τελευταίες στο ράλλυ Μ. Βρετανίας είχε επίσης εκφωνητή και γενικά 'ατμόσφαιρα SSS'. (Μού διαφεύγει το όνομα της ειδικής αυτή τη στιγμή).
ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΜΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ.
ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ, ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΕΤ1, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ WRC 2005! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Το WRC στην ΕΤ1!!!