-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για το TD τι ακούγεται?Διάφορα!!!
-
Είναι και η εκδρομή είναι και η ζέστη .......
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Είναι και η εκδρομή είναι και η ζέστη .......??????
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
??????
Το άλλο ΣΚ είναι το Πάπιγγο και υποθέτω λόγω καλοκαιρινών διακοπών όλο και κάποιοι χάνονται ....
Αλήθεια , theo που είσαι ;;;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
??????
Το άλλο ΣΚ είναι το Πάπιγγο και υποθέτω λόγω καλοκαιρινών διακοπών όλο και κάποιοι χάνονται ....
Αλήθεια , theo που είσαι ;;;
Major, a bird is down, a bird is down!
Ένας σπασμένος αστράγαλος (ευτυχώς! χωρίς οστική παρεκτόπιση) σου λέει κάτι;
Απ'ότι φαίνεται, όχι TD4, αλλά και το TD5 θα χάσω...
Άλλες τρεις και αυτή (η εβδομάδα). Φάγαμε το μισό χρόνο ανάταξης! Και ευτυχώς δεν θα φάω όλο το καλοκαίρι ξαπλωμένος, λιώνοντας στη ζέστη. Μου μένει ένας Ολυμπιακός Αύγουστος, και ο κλασικός για μένα μήνας διακοπών Σεπτέμβρης.Αυτός ήταν και ο λόγος που απέχω τόσο καιρό από το φόρουμ, μιας και δεν μου κάνει κέφι να ασχολούμαι με κάτι που δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή, ψυχή τε και σώματι!
Σ'ευχαριστώ που με θυμήθηκες πάντως...και θα προσπαθήσω να παρίσταμαι στις συζητήσεις της ομήγυρης, μιας και στις δραστηριότητας για κάποιο διάστημα ακόμα θα απέχω...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Major, a bird is down, a bird is down!
Ένας σπασμένος αστράγαλος (ευτυχώς! χωρίς οστική παρεκτόπιση) σου λέει κάτι;
Απ'ότι φαίνεται, όχι TD4, αλλά και το TD5 θα χάσω...
Άλλες τρεις και αυτή (η εβδομάδα). Φάγαμε το μισό χρόνο ανάταξης! Και ευτυχώς δεν θα φάω όλο το καλοκαίρι ξαπλωμένος, λιώνοντας στη ζέστη. Μου μένει ένας Ολυμπιακός Αύγουστος, και ο κλασικός για μένα μήνας διακοπών Σεπτέμβρης.Αυτός ήταν και ο λόγος που απέχω τόσο καιρό από το φόρουμ, μιας και δεν μου κάνει κέφι να ασχολούμαι με κάτι που δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή, ψυχή τε και σώματι!
Σ'ευχαριστώ που με θυμήθηκες πάντως...και θα προσπαθήσω να παρίσταμαι στις συζητήσεις της ομήγυρης, μιας και στις δραστηριότητας για κάποιο διάστημα ακόμα θα απέχω...
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΑΤΥΧΙΑ!!!!
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα κανω τον προσωπικο σου σοφερ (με το αυτοκινητο σου, βεβαια ) για να μη χανεις ΣΤΙΓΜΗ τις τρομερες εκδηλωσεις που κανουμε!
Where do you want to go today ?(Ταχεια αναρρωση!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΑΤΥΧΙΑ!!!!
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα κανω τον προσωπικο σου σοφερ (με το αυτοκινητο σου, βεβαια ) για να μη χανεις ΣΤΙΓΜΗ τις τρομερες εκδηλωσεις που κανουμε!
Where do you want to go today ?(Ταχεια αναρρωση!)
Ευχαριστώ, ακόμα και για την ανιδιοτελή προσφορά σου !
Το γαμώτο είναι ότι έχασα ένα Intensive Lotus Driving Course που είχα κλείσει στο Hethel μαζί μ'ένα factory tour στο εργοστάσιο της Lotus αυτό το ΣΚ που έρχεται ... Άντε να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω, μιας και είναι ελάχιστες οι θέσεις και ο καιρός δεν είναι πάντα με την πλευρά των προς εκπαίδευση 'πιλότων' το φθινόπωρο...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ευχαριστώ, ακόμα και για την ανιδιοτελή προσφορά σου !
Το γαμώτο είναι ότι έχασα ένα Intensive Lotus Driving Course που είχα κλείσει στο Hethel μαζί μ'ένα factory tour στο εργοστάσιο της Lotus αυτό το ΣΚ που έρχεται ... Άντε να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω, μιας και είναι ελάχιστες οι θέσεις και ο καιρός δεν είναι πάντα με την πλευρά των προς εκπαίδευση 'πιλότων' το φθινόπωρο...
χμ... η τυχη δεν ειναι με το μερος σου, τελικα ....
τελος παντων, (ξανα) προσφερομαι να παω στη θεση σου και να σου μεταφερω ... εντυπωσεις! (αντε και καμμια ... βαλιτσα! )
οχι, δηλαδη, πες μου: Αν δεν ειχες και το 4Τ forum, τι θα εκανες ?!?!
Εχουμε λυσεις για τα περισσοτερα προβληματα! (και δε ζηταμε και χρηματα, ετσι ??? Οπως ελεγε και ο τζιμακος 'δε θελω λεφτα, τραγουδαω δωρεαν'.. σημαντικο!) -
Theo ..... περαστικά
Είπα κι εγώ που χάθηκες ....Περαστικά λοιπόν και από τον Σεπτέμβρη σίγουρα κάτι θα κανονίσουμε.
Ασε που δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα στο άμεσο μέλλον .... λίγο οι διακοπές , να δούμε και τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πίστας .... και βλέπουμε -
Περαστικά σου, theo... To μπιτόνι για την αμόλυβδη θα περιμένει υπομονετικά στην αποθήκη να γεμίσει για το πρώτο td που θα μπορέσεις να έρθεις...
Track Day 4: Το μέλλον είναι εδώ!