-
Μετά απο λαϊκή απαίτηση....παρουσιάζουμε...το νέο υπερθέαμα....
Το Φόρουμ στα Μέγαρα!!Το Σάββατο,24/4,από τις 10:00 το πρωί,στην πίστα των Μεγάρων!!
Οσοι Φορουμάδες προσέλθετε!Αυστηρός έλεγχος ταυτότητας απο τον επίτιμο πορτιέρη του Φόρουμ (DAP μόλις ορίσθηκες εθελοντής!!)Τιμή:32 ευρώ
Θα υπάρχει αέρας για τα λάστιχα!Κανόνες ασφαλείας..οι γνωστοί!!
Ελάχιστη απόσταση 200 μέτρα απο τον προπορευόμενο,κράνη,ζώνες,όχι επικινδυνα προσπεράσματα κλπ κλπ...επι ποινή αποκλεισμού!!Αντε...λυσσάξατε!! ....ΔΗΛΩΣΤΕΕΕΕ!!!!
-
Μετά απο λαϊκή απαίτηση....παρουσιάζουμε...το νέο υπερθέαμα....
Το Φόρουμ στα Μέγαρα!!Το Σάββατο,24/4,από τις 10:00 το πρωί,στην πίστα των Μεγάρων!!
Οσοι Φορουμάδες προσέλθετε!Αυστηρός έλεγχος ταυτότητας απο τον επίτιμο πορτιέρη του Φόρουμ (DAP μόλις ορίσθηκες εθελοντής!!)Τιμή:32 ευρώ
Θα υπάρχει αέρας για τα λάστιχα!Κανόνες ασφαλείας..οι γνωστοί!!
Ελάχιστη απόσταση 200 μέτρα απο τον προπορευόμενο,κράνη,ζώνες,όχι επικινδυνα προσπεράσματα κλπ κλπ...επι ποινή αποκλεισμού!!Αντε...λυσσάξατε!! ....ΔΗΛΩΣΤΕΕΕΕ!!!!
-
Tha eimai ki ego ekei !!!
Alitheia ti ora tha mazeftoume?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Tha eimai ki ego ekei !!!Alitheia ti ora tha mazeftoume?
Oι σκληροπυρηνικοι απο αποψε,οι πιο μυαλωμενοι γυρω στις εννεα με δεκα,οι υπναραδες κατα τις μια και οι ωραιοι κατα τις πεντε το απογευμα.
-
Παιδια και εγω μεσα !! αντε να τα πουμε & να παιξουμε λιγο !!
katman δεν πιστευω να λειπεις...?! -
Παιδια αν προλαβω θα κατεβω το μεσημερι για καφε αλλα αν μου ερθει να βαλω το Σανι του πατέρα μου μέσα να με βαρέσετε να συνέλθω
-
Παιδιά , ξημέρωσε , περιμένω -περιμένω ...... δεν έχει φανεί κανένας ακόμα
-
Πήγαμε...αρκετοί μαζευτήκαμε ...είδαμε και τους TaRiFes (καλορίζικο παίδες)...είδαμε και ενα εκπληκτικό Catterham!! ...ξελυσσάξανε αρκετοί....αντε και στο επόμενο!!!
Πάντως ακόμα και ο καιρός ήταν θαυμάσιος!!
-
Ωραια ήταν !! Πολύς κόσμος, τουλάχιστον 30+ φορουμάδες!!! Κάναμε τους γύρους μας, φάγαμε τους γύρους μας , τα είπαμε γνωρλισαμε και νέα μέλη!!¨Όλα ήταν άψογα, δεν έγινε κάνενα ευτράπελο.
Οι ΤαRίFες βέβαια μπορεί να γυρίζουν ακόμη. Πολύ καλό το Πεζάκι!!!
Πάμε τώρα gia TD4... -
Νά τά,τά πουλάκια μου!!!
30+ φορουμάδες έ;Καί φάγατε καί τούς γύρους σάς έ;
ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!! -
Ηταν πολυ ομορφα και ειχαμε μεγαλη παρεα.
Επιτελους πηραμε και αυτοκολλητα.Πρωτη φορα ειδα οτι τα λαστιχα μου μπορουν να φαγωθουν ...ΤΟΣΟ ΠΛΑΙ!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επιτελους πηραμε και αυτοκολλητα.Πρωτη φορα ειδα οτι τα λαστιχα μου μπορουν να φαγωθουν ...ΤΟΣΟ ΠΛΑΙ!!!!
Πες και για την διαιτα ρε Σπύρο!!
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ που ήσουνα κυρ Νίκο μας??!...Εχασες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πες και για την διαιτα ρε Σπύρο!!
Ναι, ναι ναι!!!
Κοιταξτε, 'ορκιζομαι' οτι οση ωρα ημασταν στην πιστα εγω και ο προεδρος ΔΕΝ φαγαμε κατι. Βεβαια καποιες φορες τον εχασα απο τα ματια μου, οποτε δε μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος γιαυτον!
Παντως χαμογελουσε συνεχως, δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με 'στομαχικη ευτυχια' ή απλα χαρηκε που μας ειδε!!!Το μονο που σιγουρα εφαγα εγω ηταν 'γυροι' και πολυ απο τα πλαινα των ελαστικων μου, τα οποια απο οτι διαπιστωσα δεν εχουν και πολυ ωραια γευση!
Εκανα και μια προχειρη λιστα με αυτα που θα ηθελα να εχει το αυτοκινητο μου για να ευχαριστηθω περισσοτερο στη πιστα, αλλα επειδη ειναι πολλα, θα πω μονο το ενα απο αυτα:
Θελω...... ενα ΕVO VIII. Αληθεια, τιποτε αλλο παραπανω!**Θελω να ευχαριστησω τους CLIOV6, Euripides, ΒΑΣΙΛΗΣ για την συνοδηγηση που μου προσφεραν. Οχι μονο γρηγοροι, αλλα και με ασφαλεια! **
-
Περάσαμε πολύ όμορφα , γνωριστήκαμε με αρκετούς φορουμάδες από κοντά , είδαμε από caterham μέχρι F3 να γυρίζουν στην πίστα και πάνω απ' όλα η παρέα φοβερή !!!!
Το ιταλικό έκανε τα τερτίπια του .... αλλά δεν πειράζει όσους γύρους μπόρεσα και έκανα τους καταευχαριστήθηκα .!!
Πάντως αν δούλευε το αυτοκίνητο σωστά ίσως και να μήν υπέκυπτα στους άλλους γύρους και να γύρναγα ακόμα !! . Λέμε τώρα ......Σας ευχαριστώ όλους για τη πολύ καλή παρέα
Συγχαρητήρια για την ομάδα του TRF , πολύ ωραίο το 106 !! , τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια
-
Ήταν πάρα πολύ ωραία και η παρέα όπως πάντα εξαιρετική .
Χάρηκα που γνώρισα και ορισμένους νέους φορουμάδες όπως και για τις σχετικές ανταλλαγές απόψεων με τους TRF. (Γνώρισα και την Μαίρη που δεν την ήξερα προσωπικά μέχρι τώρα).
Η πίστα ήταν λίγο πιο αργή από την τελευταία φορά που είχα έρθει (πριν 1 μήνα περίπου), ή με τον καιρό 'κουλαίνομαι'. Κατάφερα να χάσω ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο από τον γρηγορότερο μέχρι σήμερα χρόνο μου και δεν το ξαναβρήκα... τουλάχιστον όχι σήμερα, όπου το καλύτερο που μου μετρήσανε ήταν 1:15,7...
Όσο για τα λάστιχα, ο στόχος επετεύχθη αφού έφυγα με τα λινά.
Τελικά θέλω λίγη 'δουλειά' στην ανάρτηση
Περιμένω με αγωνία (για να μην πω ανυπομονησία) το επόμενο Track Day .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμ που ήσουνα κυρ Νίκο μας??!...Εχασες!!!
Λόγοι ανωτέρας βίας (βλ, ανάγκη διατήρησης απόστασης ασφαλείας από τις θηλυκές παρουσίες του forum) με ανάγκασαν να μην παρευρεθώ...
-
Άλλη μια μάζωξη στην πίστα μετα δημοσίων θεαμάτων πήγε καλά και παράσαμε όμορφα. Ο καιρός βοήθησε, ο DAP βοήθησε, ο Θεός βοήθησε και κύλησαν όλα ομαλά.
Προσωπικά έκανα αρκετούς γύρους (περισσότερους απ' όσους είχα σκοπό να κάνω ) και με μεγάλη χαρά φιλοξένησα τους servmx, spiros, kyan, syele, στο δεξί κάθισμα σε μια προσπάθεια να τους δείξω τον κόσμο από το...πλαϊνό παράθυρο. Ελπίζω να μην απογοητεύθηκαν.
TRFάδες φίλοι, καλορίζικο το 106 και καλά αγωνιστικά χιλιόμετρα.
DAP σε ευχαριστώ πολύ για το babysitting.
Πάμε για το επόμενο!!! -
!@#$%^&()+___)(#$$%^&( !!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω !!@#$%^&*()
Αποστόλης .
Track Day III-Επιστροφή στο μέλλον!!