-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν πλησιάσουν οι μέρες σίγουρα θα γίνει κάτι.Αλλά σαν ανακοίνωση περισσότερο.
Τα τηλέφωνα θα είναι ανοιχτά,οπότε θα μπορούμε να το κανονίσουμε σχετικά εύκολα.
Νομίζω οτι συγκεκριμένο ραντεβού για όλους θα είναι δύσκολο.
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας!Συμφωνώ απόλυτα με τον kouk.Στο Ακρόπολις το πρόγραμμα που έχει κάποιος φτιάξει εκ των προτέρων δύσκολα γίνεται πράξη τις μέρες του αγώνα.Οι αλλαγές δίνουν και παίρνουν και τίποτα δεν είναι σίγουρο.Οπότε η αναγνώριση μεσω των καπέλων του forum ή άλλων διακριτικών είναι προτιμότερη.Αν κάποιος βέβαια φορέσει μαύρο καπελάκι κάτω από τον ήλιο του Ιουνίου.Μάλλον θα πρέπει να σχεδιαστεί και ανοιχτόχρωμο καπελάκι για τους καλοκαιρινούς αγώνες
-
avant garde γκαλερί ο ένας, πολυταξιδεμένος ο άλλος...
*'πολιτιστικές ανησυχίες' *έχουμε?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
avant garde γκαλερί ο ένας, πολυταξιδεμένος ο άλλος...*'πολιτιστικές ανησυχίες' *έχουμε?
Όπως αντιλαμβάνεσε είμαστε υψηλού επιπέδου συνομιλιτές εδώ !!!
-
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ?
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
avant garde γκαλερί ο ένας, πολυταξιδεμένος ο άλλος...*'πολιτιστικές ανησυχίες' *έχουμε?
ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ? ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ? ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΩΜΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ). Η΄ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΕΣΩ ΕΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ?
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!!Εγώ ο kouk και ένας ακόμη Κύριος (γκουχουgvalaγκουχου) κάνουμε μια ομάδα μόνοι μας θα ειναι στημένο το παιχνίδι
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!!Εγώ ο kouk και ένας ακόμη Κύριος (γκουχουgvalaγκουχου) κάνουμε μια ομάδα μόνοι μας θα ειναι στημένο το παιχνίδι
ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ !!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οταν πλησιάσουν οι μέρες σίγουρα θα γίνει κάτι.Αλλά σαν ανακοίνωση περισσότερο.
Τα τηλέφωνα θα είναι ανοιχτά,οπότε θα μπορούμε να το κανονίσουμε σχετικά εύκολα.
Νομίζω οτι συγκεκριμένο ραντεβού για όλους θα είναι δύσκολο.
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας!Συμφωνώ απόλυτα με τον kouk.Στο Ακρόπολις το πρόγραμμα που έχει κάποιος φτιάξει εκ των προτέρων δύσκολα γίνεται πράξη τις μέρες του αγώνα.Οι αλλαγές δίνουν και παίρνουν και τίποτα δεν είναι σίγουρο.Οπότε η αναγνώριση μεσω των καπέλων του forum ή άλλων διακριτικών είναι προτιμότερη.Αν κάποιος βέβαια φορέσει μαύρο καπελάκι κάτω από τον ήλιο του Ιουνίου.Μάλλον θα πρέπει να σχεδιαστεί και ανοιχτόχρωμο καπελάκι για τους καλοκαιρινούς αγώνες
Υπάρχει καί ποιό απλή καί εύκολη λύση.Παραγγέλουμε σκέτο τό σήμα καί το προσαρμόζουμε σέ καπέλλα αρεσκείας μας (κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο και τύπου Λεγεώνας τών Ξένων δηλαδή με σβερκοπροστασία γιατί είναι τό μέρος πού θα υποφέρει περισσότερο μετά!!)
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Ξέρεις..χμμμ..πως να στο πω...εεε..η ομάδα εχει ενα κρυφό όπλο!!
Στα δύσκολα αμολάμε τον syele!!! Αν δεν τον έχετε δει να τρώει πατάτες,δεν έχετε δει τίποτα!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στα δύσκολα αμολάμε τον syele!!! Αν δεν τον έχετε δει να τρώει πατάτες,δεν έχετε δει τίποτα!!!Μην τα λές όλα ρε Νίκο ........
Αυτά είναι τα μπαλαντέρ που έχουμε !!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στα δύσκολα αμολάμε τον syele!!! Αν δεν τον έχετε δει να τρώει πατάτες,δεν έχετε δει τίποτα!!!ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FORUM) ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3-ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
-
Στα δύσκολα αμολάμε τον syele!!! Αν δεν τον έχετε δει να τρώει πατάτες,δεν έχετε δει τίποτα!!!Μην τα λές όλα ρε Νίκο ........
Αυτά είναι τα μπαλαντέρ που έχουμε !!!Ωχ! Μα το μπαλαντέρ δεν είναι άλλ(η)ος?!!!
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!!Δέν αντέχει ο Νότος σέ τέτοια ΣΠΟΡ!Λόγω κατασκευής τους (συνθηκών διαβίωσης ) είναι σάν πολυβάλβιδα.Δυνατές εκκινήσεις αλλά μόλις ζορίσουν τά πράγματα λόγω έλλειψης ροπής κολώνουν.Ενώ ο Βορράς χαλαράάάά καί αργά (είμαστε καί πολύκαυστοι σάν τά άρματα μάχης) δέν σταματάμε με τίποτα.Σέ γενικές γραμμές τέτοια κόντρα είναι άδικη,σάν νά κλέβουμε από εικόνισμα!!!
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!!Δέν αντέχει ο Νότος σέ τέτοια ΣΠΟΡ!Λόγω κατασκευής τους (συνθηκών διαβίωσης ) είναι σάν πολυβάλβιδα.Δυνατές εκκινήσεις αλλά μόλις ζορίσουν τά πράγματα λόγω έλλειψης ροπής κολώνουν.Ενώ ο Βορράς χαλαράάάά καί αργά (είμαστε καί πολύκαυστοι σάν τά άρματα μάχης) δέν σταματάμε με τίποτα.Σέ γενικές γραμμές τέτοια κόντρα είναι άδικη,σάν νά κλέβουμε από εικόνισμα!!!
Αχ!!Και άλλοι τα είπανε αυτααααα!!!!
Ξέρεις τι γίνεται μόλις 'καθαρίσει' το μοτέρ στις 4500 (μερίδες!)!!!ΚΟΛΑΣΗ!!
Να δεις τα παϊδάκια να φεύγουν μόνα τους!Να δεις ταβερνιάρηδες να σταυροκοπιούνται!!Να δεις μανάδες να πετάνε στον άερα τα παιδιά τους!!
Και ακόμα δεν σου εχω πει για τα ενεργά διαφορικά!!
Ναι.κόντρα..κόντρα!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι.κόντρα..κόντρα!!!Μου επιτρέπεται ασφαλώς να καλύψω την κόντρα αυτή και μετά να την δώσω στο επιτελείο των 4Τ να βάλουν στιγμιότυπα στο CD-ROM που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της αγωνιστικής χρονιά με φάσεις απο τους αγώνες του WRC. ε?????
Οχι τίποτε άλλο να βοηθήσουμε κι εμείς στην αύξηση της κυκλοφορίας του περιοδικού -
Κύριοι !!!!!!!!!!!!
Επειδή βλέπω τα πράγματα σοβάρεψαν ...... και καθότι εμείς οι Αιτωλοκαρνάνες δεν μασάμε (δηλαδή μασάμε αλλά τέλος πάντων) ...................... προσκαλώ και προκαλώ (μαζί με την συνδρομή των γνωστών αγνώστων) οποιονδήποτε σε κοψιδοκόντρα !!!!
(α ρε και να τα διαβάσει η γυναίκα μου αυτά!!!) -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ναι.κόντρα..κόντρα!!!
Μου επιτρέπεται ασφαλώς να καλύψω την κόντρα αυτή και μετά να την δώσω στο επιτελείο των 4Τ να βάλουν στιγμιότυπα στο CD-ROM που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της αγωνιστικής χρονιά με φάσεις απο τους αγώνες του WRC. ε?????
Οχι τίποτε άλλο να βοηθήσουμε κι εμείς στην αύξηση της κυκλοφορίας του περιοδικούΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ?
-
Αυτά είναι τα μπαλαντέρ που έχουμε !!!ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Ο KOUK ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΩΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΧΙΜΑ ΑΚΟΜΑ. Η ΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙ ΟΛΑ. ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΔΕ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΟ ΒΡΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΔΥΟ. KOUK ΧΩΡΕΙΣ ΠΑΡΕΞΕΙΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΓΛΕΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΑΠΛΑ ΓΛΕΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.ετσι νομίζεις αγαπητέ...απλά οι φωτογράφοι σε άφησαν να εγκλιματιστείς...μη τυχόν και λακίσεις...και σε χρειαζόμαστε για το 'χρυσό', τώρα όμως που καρφώθηκες και μόνος σου...'black adder' που σε έφαγε
-
Πάω να ανοίξω Thread στις ανακοινώσεις - εκδηλώσεις
'1ο Εσωτερικό πρωτάθλημα Κοψιδιού Forum 4T'.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUMΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ