-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Deste tous protous 5 !!!
1 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 56
2 ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 45
3 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 42
4 ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 42
5 ΚΟΥΝΑΒΑ ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 40Sorry ala kati den paei kala katholouuuuu kala !!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5...
ΕΙΠΑΜΕ Ο 4ΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... -
Sigxaritiria stous diorganotes !!! Ego pleon den ksanapezo sto diagonismo giati orismeni kanoun oti theloun !!!!
-
Τι θα γίνει μ' αυτη την δράκα που μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.Δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης.Έχουμε παραδοθεί;
Αλήθεια στην δωροθέτιδα PEUGEOT ξέρουν τίποτε; -
Ekpliktikooooooo!!! Pira 11 vathmous gia proti mou fora !!!!!! kai anevenoume me dinami!!!
-
Κάτι μου λεέι ό,τι η παρέα με τους ''μαντες'' θα έχει πετύχει και την 6η θέση του AURIOL και θα τρελαθούμε τελείως.
-
ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΝ MCRAE KAI MARTIN ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΚΙΝΕΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ Ο ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ?
-
10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!ΚΑΛΑ ΠΗΓΑ!ΕΠΙΑΣΑ GRO KΑΙ DUVAL ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
**Για όλα όσα προαναφέρθηκαν, αλλά και για πρακτικούς λόγους (ταχύτητα αποτελεσμάτων), από το Ράλι Αργεντινής και μετά αλλάζει το καθεστώς ψηφοφορίας μέσω επιστολών.Η αλλαγή θα γίνει από το Ράλι Αργεντινής και μετά, για τεχνικούς λόγους **
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
-
Η αλήθεια ειναι οτι η κατασταση με τον φετινό διαγωνισμο βρωμαει απο χιλιομετρα μακρυα...
Το... **'Μαντείο του Ροδολίβους ' ** δινει πραγματικό ρεσιτάλ και πραγματικά αρχιζω να πιστεύω ολα αυτά που ακούγονται περι κληρωνομικού χαρίσματος...
Ο διαγωνισμός φέτος ομολογουμένος δεν ειναι αντικειμενικός και το προβλημα ειναι οτι αυτό φαινεται σε ολους μας απροκαλυπτα και με προκλητικο τροπο
Εγώλοιπον επειδη αναγνωριζω την ματαιοτητα της καταστασης αποχωρω 'ηττημένος' και λέω στα στελεχη του 'Μαντείου του Ροδολιβους' :
Παληκάρια τα Σεβη μου !!!!! -
Έχω απογοητευτεί τελείως!!
Για άλλη μια φορά πιάνω 5 οδηγούς στην οκτάδα και μόνο 1 στη σωστή θέση ενώ 2 άλλοι είναι ακριβώς μια θέση πάνω. Μια εγκατάλειψη λιγότερη ρε παιδιά δε γινόταν;;
Να ναι καλά ο Marcus που με βγάζει ασπροπρόσωπο. 5 αγώνες ως τώρα ακι του έχω εμπιστευτεί την 1η θέση και τις 5 φορές. Και έτσι θα το πάω ως το τέλος, πλην των ασφάλτινων ράλι. Αν και εκεί μπορεί να ποντάρω στην νίκη-έκπληξη που μπορεί να πετύχει. Καλή συνέχεια! -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!ΚΑΛΑ ΠΗΓΑ!ΕΠΙΑΣΑ GRO KΑΙ DUVAL ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!Νίκο τα ίδια παίζουμε? Κι εγώ 10π με Gro και Duval σωστούς...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!Νίκο τα ίδια παίζουμε? Κι εγώ 10π με Gro και Duval σωστούς...
Αν δεν είσαι από το Ροδόβιλο μην περιμένεις πολλά πράγματα.Τελεία και παύλα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε κυνηγάω από κοντά και στο διαγωνισμό της Peugeot και στο διαγωνισμό του ξένου forum. Πρόσεχε
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σε κυνηγάω από κοντά και στο διαγωνισμό της Peugeot και στο διαγωνισμό του ξένου forum. Πρόσεχε
...και στον φορουμδιαγωνισμό.... ...προσέχω....
-
Στο διαγωνισμό του ξένoυ forum, τολμώ να πω ότι σας κηνυγάω και γω!! Στους υπόλοιπους όμως... χρειάζομαι κυάλια!
-
Ο χρήστης gxlitas έγραψε:
Εγώ λοιπον επειδη αναγνωριζω την ματαιοτητα της καταστασης αποχωρω 'ηττημένος' και λέω στα στελεχη του 'Μαντείου του Ροδολιβους' :
Παληκάρια τα Σεβη μου !!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... -
Έτσι πρέπει...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Εγώ λοιπον επειδη αναγνωριζω την ματαιοτητα της καταστασης αποχωρω 'ηττημένος' και λέω στα στελεχη του 'Μαντείου του Ροδολιβους' :
Παληκάρια τα Σεβη μου !!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...Ελάχιστοι θα είναι, αν είναι, αφού εδώ παίζουμε από το Ιντερνετ και όχι με την βοήθεια της ''θείας χάρης''.
-
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?KΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003