-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο Κύριοι. Το Eurosport. Λένε εδώ και μία εβδομάδα το πότε και τι.
Ξανάρχισε;
Όταν άρχισε το Σταρ είχε σταματήσει... Για την ακρίβεια ανακοίνωνε τους αγώνες, αλλά την ώρα εκείνη έδειχνε άλλα (τέννις κλπ). Πιστεύω ήταν θέμα αποκλειστικών δικαιωμάτων,μ οπότε η ΕΡΤ δεν αναμετέδιδε την ώρα εκείνη το Γιουροσπόρ, αλλά κασέτα...A, ναί? Δεν το ήξερα για το ελεύθερο. Εγώ πάντως το βλέπω κανονικά από τη NOVA και φυσικά μόνο από εκεί . Άσε το STAR να κουρεύεται
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο Κύριοι. Το Eurosport. Λένε εδώ και μία εβδομάδα το πότε και τι.
Ξανάρχισε;
Όταν άρχισε το Σταρ είχε σταματήσει... Για την ακρίβεια ανακοίνωνε τους αγώνες, αλλά την ώρα εκείνη έδειχνε άλλα (τέννις κλπ). Πιστεύω ήταν θέμα αποκλειστικών δικαιωμάτων,μ οπότε η ΕΡΤ δεν αναμετέδιδε την ώρα εκείνη το Γιουροσπόρ, αλλά κασέτα...Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο GT. H EΡΤ αναμεταδίδει μόνο επιλεγμένα ελευθερα προγράμματα. Γι αυτό και αρκετες φορές έχει μόνο το σήμα του Eurosport.
-
ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΟ RALLY ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΕΙ 00.45 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΑΠ ΤΗΣ 22.00 ΕΩΣ 02.00 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΟ RALLY ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΕΙ 00.45 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΑΠ ΤΗΣ 22.00 ΕΩΣ 02.00 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΑπό μένα καλή τύχη!!!
Μάλλον η καλύτερη ύση είναι 4ωρη VHS σε LP!
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΟ RALLY ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΕΙ 00.45 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΑΠ ΤΗΣ 22.00 ΕΩΣ 02.00 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩ!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΛενε 00.45 αρα θα τελειωσει 01.30 περιπου. Για τους φανατικους του αθληματος αυτο ειναι σκοτωμα, αν σκεφτει κανεις πως στις 04.00 ξεκινα το δευτερο σκελος.
Ελπιζω τουλαχιστο να εχει incar το ατυχημα του Francois.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Για τους φανατικους του αθληματος αυτο ειναι σκοτωμα, αν σκεφτει κανεις πως στις 04.00 ξεκινα το δευτερο σκελος.ΣΤΙΣ 3:00!
-
ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ MEGA , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ STAR ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
Ξεκίνησε το traction σήμερα , με ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στο WRC (μοντάζ για σεμινάριο)
Υ.Γ. Αλήθεια θυμάται κανείς το αφιέρωμα στον Κάνκουνεν όταν είχε πάρει το τελευταίο του παγκόσμιο , δίνω όσο-όσο για κείνο το βίντεο (τέλεια μουσική ) -
Γιατί, η Τζέιν στην εκπομπή του Στεφανή δε ήταν;
Είναι τελείως άλλη η υπόλοιπη ομάδα, ή είναι πρώην Τράξιον κι αυτοί;Πάντως χθές ξεκίνησαν την εκπομπή με καθυστέρηση στα όρια του ανεκτού...
Σήμερα τι ώρα είναι;
STAR Channel και WRC