Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 83
    • Best 2
    • Groups 0

totalnoob

@totalnoob

0
    Profile views
    83
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

totalnoob Unfollow Follow

Best posts made by totalnoob

• RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)

Τι, αλλάζει σήμα η πεζώ? Και οι 'νυχιές' από το λιοντάρι? Δεν θα υπάρχει υπονοούμενο πλέον?

Το προηγούμενο 308 εξωτερικά μου άρεζε. Αυτό εφόσον ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρίας για 'νυχιές', μάσκες κλπ, δε νομίζω να έχει καμιά τρελή έκπληξη. Πάντως εσωτερικά έτσι όπως τα έκαναν, όλες οι κατηγορίες της ίδιας εταιρίας, καρμπόν είναι σχεδόν.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      totalnoob

Συγνώμη για το off-topic, άλλα μόλις είδα την εικόνα με τα σήματα της peugeot στο πέρασμα του χρόνου, μου ήρθε μια εικόνα στο μυαλό...

T
      totalnoob

Latest posts made by totalnoob

• RE: Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ

Καταρχήν εύχομαι να είστε όλοι καλά

Καθώς πρόκειται να γίνω μπαμπάς σε λίγους μήνες για πρώτη φορά, είπα να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά-σιγά. Ψάχνοντας λοιπόν για παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου σε διάφορα καταστήματα, έχασα τη μπάλα με το πόσες επιλογές υπάρχουν και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω κάποια. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας, σχετικά με τα κριτήρια επιλογής κυρίως, αλλά αν έχετε και προσωπική εμπειρία από κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο, ακόμα καλύτερα.

-Διαλέγεις 0-13 ή 0-18 για αρχή και μετά πας για το επόμενο ή αξίζει να πάρεις εξαρχής ένα 0-36 kg?

-Υπάρχουν κάποια στάνταρτ πρότυπα ασφαλείας που δεν έχουν όλα τα παιδικά καθίσματα?

-Κάποια δυνατότητα που έχει ή είχε το καθισματάκι σας και σας βόλεψε και το θεωρείτε must?

posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      totalnoob
    • RE: Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες

Ναι ρε συ Asep, αλλά από τη μία βάζεις περιοριστικά μετρά στο πιο τουριστικό νησί στην καρδιά του καλοκαιριού και καλά κάνεις, ενώ από την άλλη έχεις ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων συγκεντρομένων σε ένα σημείο, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο προφύλαξης να φωνάζει ο ένας στα μούτρα του άλλου συνθήματα και δεν κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις. Δεν είναι λίγο άδικο?

Αυτοί οι άνθρωποι μετά τη συγκέντρωση θα διασκορπιστούν. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, προφανώς ούτε και εμβόλια. Τουλάχιστον στη Μύκονο όσοι πάνε, κάνουν και ένα test αναγκαστικά ή αναγκάζονται να βάλουν και μια μάσκα σε ένα φούρνο. Εδώ τίποτα απολύτως. Τα μέτρα της κυβέρνησης τελικά για ποιον ισχύουν? Μόνο για όσους τα συμμερίζονται?

posted in Αντίλογος
      T
      totalnoob

Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

http://fumacrom.com/1OyUD

Και μετά μας φταίει η μουσική στη Μύκονο

posted in Αντίλογος
      T
      totalnoob

Το να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει το εμβόλιο, το οποίο τόσο καιρό καταριέται, είναι βούτυρο στο ψωμί του. Αυτοεπιβεβαιώνεται ως μέγας προφήτης και γνώστης. Για μένα το καλλίτερο θα ήταν αυτό που μου συνέβη προσωπικά στην εργασία μου:

Πριν περίπου ένα χρόνο, σε νυχτερινή βάρδια σε βιομηχανία, κόπηκα στο χέρι από μέταλλο. Πήγα αμέσως στο ιατρείο του εργοστασίου, μου περιποιήθηκαν το τραύμα και με ρώτησαν αν έχω αντιτετανικό. Δεν το είχα κάνει, οπότε μου πρότειναν να το κάνω επιτόπου, έτσι ώστε και μελλοντικά και λόγω της φύσης της εργασίας μου, να είμαι καλυμμένος. Επειδή είχα δουλειά και δεν είχα όρεξη εκείνη την ώρα, τους λέω αφήστε το τώρα δεν πειράζει. Άλλη φορά. Ωραία μου λέει η νοσηλεύτρια, βάλε μια υπογραφή ότι σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ αρνήθηκες. Οπότε το έκανα επί τόπου.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Έχεις επάρκεια σε εμβόλια κατά του covid-19? Φώναξε τον Α που έχει σειρά να το κάνει. Δε θέλει γιατί θα τον ελέγχει ο αντίχριστος? Υπογραφή ότι του το προσέφεραν (και μάλιστα είχε και επιλογή να διαλέξει και ήταν και δωρεάν) και αρνήθηκε, κι αν κούφια η ώρα χρειαστεί να νοσηλευθεί σε κάποια ΜΕΘ και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ο μόνος που μπορεί να κατηγορήσει είναι ο εαυτός του.

posted in Αντίλογος
      T
      totalnoob
    • RE: Αγορά πρώτου αυτοκινήτου

Επειδή το έχει η πεθερά και ενίοτε το κάνω καμια γύρα. Σκυλί μαύρο.

T
      totalnoob
    • RE: Peugeot 3008 2016

Μήπως εννοείς mirror link? Νομίζω πως πλέον μόνο τα AndroidAuto και CarPlay υποστηρίζονται σε νέα μοντέλα. Με AndroidAuto δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, πλέον υπάρχει επίσημα και στο ελληνικό play store (προεγκατεστημένο σε συσκευές με android 10 και νεότερο) και βελτιώνεται συνεχώς.

ΥΓ: Μόλις είδα ότι η πεζώ αναφέρει ως Mirror Screen τα AndroidAuto και CarPlay, τα οποία είναι διαθέσιμα από την Active Plus και πάνω (κακώς). Άρα στην Active δεν υποστηρίζονται. Φαντάζομαι χρειάζεται και hardware (gps, antenna).

T
      totalnoob

Συγνώμη για το off-topic, άλλα μόλις είδα την εικόνα με τα σήματα της peugeot στο πέρασμα του χρόνου, μου ήρθε μια εικόνα στο μυαλό...

T
      totalnoob

Τι, αλλάζει σήμα η πεζώ? Και οι 'νυχιές' από το λιοντάρι? Δεν θα υπάρχει υπονοούμενο πλέον?

Το προηγούμενο 308 εξωτερικά μου άρεζε. Αυτό εφόσον ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρίας για 'νυχιές', μάσκες κλπ, δε νομίζω να έχει καμιά τρελή έκπληξη. Πάντως εσωτερικά έτσι όπως τα έκαναν, όλες οι κατηγορίες της ίδιας εταιρίας, καρμπόν είναι σχεδόν.

T
      totalnoob
    • RE: Opel Crossland X

Ωραίο το Crossland (κάτοχος) αλλά έχει και ψιλοθεματάκια του. Όταν η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει στους 3< βαθμούς κανονικά πρέπει στο καντράν να σε δείξει ενημέρωση παγετού ή σε αγγλική έκδοση 'rick of ice'.

Στο δικό μου crossland δεν έχω τέτοια ενημέρωση...αλλά έχω όταν την ώρα που σβήνω τον κινητήρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα βλέπω την ένδειξη 'rick of ice'. Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς , αλλά στην αντιπροσωπεία 'αγρόν αγοράζουνε'. Ακόμα περιμένω απάντηση.

Σε εμένα πάντως τις τελευταίες 2 μέρες που σηκώνομαι στα άγρια χαράματα να πάω στη δουλειά, κατευθείαν μου εμφανίζει μήνυμα προειδοποίησης παγετού και στο infotainment και στο καντράν.

T
      totalnoob
    • RE: Opel Crossland X

Καιγόταν όλες αυτές τις φορές το μπουζί στην ίδια θέση ή σε διαφορετική? Αν ήταν στην ίδια θέση, τότε πιθανόν το πρόβλημά σου να είναι αλλού.

T
      totalnoob
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ