-
Χαιρετώ όλα τα μέλη!
Έχει φτάσει σχεδόν η ώρα για την αγορά του πρώτου μου αυτοκινήτου. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 1300 κυβικά και σε τιμή να μην ξεπερνάει τα 6000-6500 ευρώ και χρονολογίας σίγουρα μοντέλο του 08 και πάνω. Υπάρχει κάποιο μοντέλο που σίγουρα πρέπει να έχω στο μυαλό μου σαν μια αξιόπιστη λύση; Τρία μοντέλα που κοιτάζω πιο πολύ το τελευταίο διάστημα είναι yaris swift και corsa.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη!
Έχει φτάσει σχεδόν η ώρα για την αγορά του πρώτου μου αυτοκινήτου. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 1300 κυβικά και σε τιμή να μην ξεπερνάει τα 6000-6500 ευρώ και χρονολογίας σίγουρα μοντέλο του 08 και πάνω. Υπάρχει κάποιο μοντέλο που σίγουρα πρέπει να έχω στο μυαλό μου σαν μια αξιόπιστη λύση; Τρία μοντέλα που κοιτάζω πιο πολύ το τελευταίο διάστημα είναι yaris swift και corsa.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Κόψε το Corsa, και διάλεξε!
-
Και βέβαια, πρόσεξε (πως να το προσέξεις θα μου πεις τώρα) τον 1.3 του Yaris που έχει θέμα με λάδια.
Το μοντέλο με τα ~100hp
-
Κάποια γνώμη για το swift έχουμε;
-
Οποιο βρεις πιο 'καθαρό' και συντηρημένο. Γνωστό πρόβλημα έχει μόνο το Γιαρις που αναφέρθηκε, μια έκδοση του κινητήρα με κατασκευαστικο λάθος, υπάρχει συζήτηση στο φόρουμ.
-
Κάποια γνώμη για το swift έχουμε;
Συμπαθητικό αν και ασχημούλι με μαζεμένες διαστάσεις, και όχι καλή κατανάλωση λόγω κοντών σχέσεων.
Το κοιτάζω και'γω.
Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου