-
Καλησπέρα,
είμαι στο ψάξιμο για αγορά αυτοκινήτου. Πρώτη μου επιλογή είναι το Mazda 3 skyactiv Χ186 GT Plus. Θεωρώ ότι αποτελεί τη χρυσή τομή σε εξωτερική εμφάνιση, πολυτέλεια και αξιοπιστία.
H BMW 118 μου αρέσει επίσης αλλά με το πακέτο sportline που αξίζει ξεφεύγει στα 34000.
Γενικά θα ήθελα τη γνώμη και τις προτάσεις σας.
Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα,
είμαι στο ψάξιμο για αγορά αυτοκινήτου. Πρώτη μου επιλογή είναι το Mazda 3 skyactiv Χ186 GT Plus. Θεωρώ ότι αποτελεί τη χρυσή τομή σε εξωτερική εμφάνιση, πολυτέλεια και αξιοπιστία.
H BMW 118 μου αρέσει επίσης αλλά με το πακέτο sportline που αξίζει ξεφεύγει στα 34000.
Γενικά θα ήθελα τη γνώμη και τις προτάσεις σας.
Ευχαριστώ.
-
Καλοτάξιδο το Mazda. Next pls.
-
Focus St line X 1.5 182 auto.
Μενουν και ρέστα για βενζίνες και βόλτες.
Δεν έχεις και τον φόρο πολυτελείας.
-
i30N
-
Η 118 με το καλο πακετο Sport Line advanced με υπερπληρη εξοπλισμο 28500 κανει. Εκανες λαθος στην διαμορφωση και σου βγηκε 34000. Μην κοιτας αλλου, Καλοταξιδο να ειναι.
-
Εγώ θα έκανα λίγη υπομονή για να δω τα καινούργια μοντέλα της Stellantis, τα οποία αναμένονται τους τους τελευταίους μήνες της χρονιάς:
-
Opel Astra
-
Peugeot 308
-
DS4
-
-
Να διευκρινίσω ότι θα το αγοράσω με leasing μέσω της Avis.. οπότε φόρο πολυτελείας δεν χρεώνομαι προς το παρόν εκτός αν υπολογίζεται στις δόσεις..το i30N το είχε παλιά αλλά όχι τώρα.
Την 118 βάζοντας το πακέτο sportline την πάει κατευθείαν στα 34000! Οπότε ξεφεύγει στην τιμη. Ακούω επίσης πολλά για ζημιές και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου αλλά δεν μπορώ να ξέρω..
Το focus το έχω σαν 2η επιλογή και διάβασα και πολύ καλά πράγματα για το συγκεκριμένο. Με φοβίζει λίγο το 3κυλινδρο αν και γενικά είναι δοκιμασμένο. Απλά το mazda μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Οδηγικά σίγουρα είναι καλύτερο το focus. Δύσκολη επιλογή..
-
Εγώ θα έκανα λίγη υπομονή για να δω τα καινούργια μοντέλα της Stellantis, τα οποία αναμένονται τους τους τελευταίους μήνες της χρονιάς:
- Opel Astra
- Peugeot 308
- DS4
το peugeot θα ήθελα να το δω και γω είναι η αλήθεια..Αν και μάλλον θα είναι όπως το 208
-
Καλοτάξιδο το Mazda. Next pls.
+1
-
Οδηγικά σίγουρα είναι καλύτερο το focus. Δύσκολη επιλογή..
Μπα, μη το λες.
-
Αφου ειναι λήζινγκ τι σε νοιάζει η αξιοπιστία που λες για την bmw? Κατα τα αλλα εφοσον κοιτας Μαζντα μαλλον σου αρεσει η οδήγηση οποτε δες και το 182αρι Φόκους και το i30N. Επισης δεν το Λεόν με τα 204 άλογα, phev και γρήγορο και ως ληζινγκ δεν σε απασχολεί η αξιοπιστία. Σε αυτα τα χρηματα δεν εχει νοημα η σειρα 1, πολυ αργη σε σχεση με τον ανταγωνισμό.
-
Είναι leasing με εξαγορά. Θα το αγοράσω το αμάξι στο τέλος. Ναι όντως για οδήγηση το θελω κυρίως για κάνα ταξίδι. Κάνω 5-6000 χλμ το χρόνο. Λίγα σχετικά. Το i30n δεν το έχει πλέον η avis. Focus το τσεκαρω. Leon δεν τρελαινομαι εσωτερικό και δε Μ αρέσει που όλα τα έχει στην οθόνη. Αλλιώς είναι πολύ καλό.
-
Αλήθεια θα το έβαζες στα ιδια επίπεδα? Γιατί με τους πολλαπλούς που έχει το focus + το ότι το εκθειάζουν όλα τα site δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί το Mazda..
-
Έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η κουβέντα στο forum. Δεν θα σε ζαλίσω με λεπτομέρειες, είναι δουλειά των petrolheads αυτή και δεν θέλω να τους στερήσω αυτή την χαρά. Θα στο πω πρακτικά. Δεν είναι απαραίτητο ένα όχημα με πολλαπλούς πίσω να είναι 'πάντα καλύτερο' απο ένα με ημιάκαμπτο. Στην προκειμένη περίπτωση το 3 έχει εξαιρετική ανάρτηση (όπως και μηχανικό κιβώτιο, τιμόνι, ποιότητα κύλισης, ποιότητα υλικών και συναρμογής καμπίνας, ΟΧΙ χώρους) παρά τον ημιακαμπτο πίσω. Το αυτό ισχύει σε περίπτωση και για τα ομόσταυλα. Αν έχεις χρόνο και όρεξη δες:
-
Για το Σιβικ 1,5 hatch;Πως σου φαίνεται αυτο; Μειονέκτημα ο Σαρακακης αλλα κατ τ αλλα εφαμιλλο σε αξιοπιστια του Μαζντα (πανέμορφο κι αυτο) και σαφως καλύτερο απ τ αλλα που προταθηκαν.
-
Μάλλον ψάχνεις κάτι sportive και αν ναι, καλώς κοιτάζεις Mazda3 ή focus
Εναλλακτικά θα σου έλεγα να δεις το Golf στα 1.5 με 150 άλογα και DSG. Σπορ αυστηρά δεν το λες, αλλα δεν θα σε κρεμάσει κάπου. Τα κάνει όλα καλά.
ΑΝ όμως δεν καίγεσαι για σπορ συμπεριφορά, πάρε ένα C4 bluehdi EAT8 τερμάτισε το στα έξτρα και απόλαυσε άνεση, πολυτέλεια και 'φθηνά' χιλιόμετρα.
-
Γκολφ;Ουτε στον εχθρό μου δε προτείνω.....Καλο αλλα δεν έχει αυτο το κάτι....
-
Έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η κουβέντα στο forum. Δεν θα σε ζαλίσω με λεπτομέρειες, είναι δουλειά των petrolheads αυτή και δεν θέλω να τους στερήσω αυτή την χαρά. Θα στο πω πρακτικά. Δεν είναι απαραίτητο ένα όχημα με πολλαπλούς πίσω να είναι 'πάντα καλύτερο' απο ένα με ημιάκαμπτο. Στην προκειμένη περίπτωση το 3 έχει εξαιρετική ανάρτηση (όπως και μηχανικό κιβώτιο, τιμόνι, ποιότητα κύλισης, ποιότητα υλικών και συναρμογής καμπίνας, ΟΧΙ χώρους) παρά τον ημιακαμπτο πίσω. Το αυτό ισχύει σε περίπτωση και για τα ομόσταυλα. Αν έχεις χρόνο και όρεξη δες:
τα είδα τα βιντεο και συμφωνώ ότι από μόνοι τους οι πολλαπλοί δεν σου εξασφαλίζουν και καλύτερο αποτέλεσμα..το γενικό στήσιμο μετράει. Πάντως μου έκανε εντύπωση που σε ένα από τα βίντεο δίνει το leon με καλύτερη οδηγική συμπεριφορά από το focus..είναι το πρώτο που βλέπω!
-
Για το Σιβικ 1,5 hatch;Πως σου φαίνεται αυτο; Μειονέκτημα ο Σαρακακης αλλα κατ τ αλλα εφαμιλλο σε αξιοπιστια του Μαζντα (πανέμορφο κι αυτο) και σαφως καλύτερο απ τ αλλα που προταθηκαν.
Civic στην Avis δεν υπάρχει πια..δεν το βγάζει στις επιλογές διαμόρφωσης. Λογικά επειδή έρχεται το καινούριο. Αποτρεπτικός παράγοντας για μένα η εξωτερική εμφάνιση..δε μου αρέσει καθόλου. Από ότι είδα όμως το καινούριο το συμμάζεψαν.
Αγορά καινούριου hatchback ως 30000 €