-
100% Yaris Cross, άλλωστε το 2008 θα είναι σχεδόν 2 χρόνια στην αγορά όταν έρθει το Toyota και θα έχει χάσει από την δυναμική του.
ΚΑΙ Toyota, ΚΑΙ Yaris, ΚΑΙ Cross, πόσο να αντέξει ο κακομοίρης ο Έλληνας!
-
100% Yaris Cross, άλλωστε το 2008 θα είναι σχεδόν 2 χρόνια στην αγορά όταν έρθει το Toyota και θα έχει χάσει από την δυναμική του.
ΚΑΙ Υβριδικό ΚΑΙ 4κίνητες εκδόσεις (μόνο το #Vitara_mono βγαίνει 4κίνητο)
-
Χαχαχαχαχα κλαίω με την περιγραφη ....
Πόσο να αντέξει λέει χαχαχαχα
Νταξει μαλλον έχεις δίκιο αλλά μην είσαι και σίγουρος είναι πολύ ποιο όμορφο ρε φιλε το 2008. Εγώ μεταξύ των 2 θα διάλεγα το γαλλικό ακομα και αν είχαν διάφορα 10 ετών
-
Dublin wrote:
Νταξει μαλλον έχεις δίκιο αλλά μην είσαι και σίγουρος είναι πολύ ποιο όμορφο ρε φιλε το 2008. Εγώ μεταξύ των 2 θα διάλεγα το γαλλικό ακομα και αν είχαν διάφορα 10 ετών
Φάνη, 4Χ4 θα πουλήσει ελάχιστα!
Εγώ Cirus την έχω κάνει την επιλογή, δεν το συζητώ καν, αλλά το τρίπτυχο Toyota/Yaris και Cross (δηλαδή suv στοιχεία), θα το πάνε κατ' ευθείαν στην κορυφή.
Το λέω από τότε που μάθαμε τα πρώτα πράγματα για το μοντέλο. Έχει αρκετά μειονέκτημα, τα έχω αναφέρει και εγώ και σε reviews που έχουμε ποσταρει, αλλά δεν παύει να είναι 'σωστή επιλογή' για πολλούς Έλληνες.
Πιστεύω η διαφορά θα είναι περίπου σε αναλογία Yaris/208. Νομίζω ούτε την Peugeot πειράζει αυτό, αφού θα έλεγα ότι ανά κομμάτι οι Γάλλοι έχουν μάλλον καλύτερο περιθώριο κέρδους.
-
ΚΑΙ Υβριδικό ΚΑΙ 4κίνητες εκδόσεις (μόνο το #Vitara_mono βγαίνει 4κίνητο)
πωπω ναι αυτη η βλακεία θα βγαίνει και σε 4κινητο εκτος από hybrid θα τα ρημαξει όλα
ΥΓ Εχω καταντήσει ο αηδιαστικα αντι-TOYOTAκιας σε ενα αντι VAG forum (άρα και φιλοToyoτικο). Εγινα γραφικός ....... τα καταφερα
-
Οτι και να παρεις να ειναι Β κατηγορίας!
Τα C και πάνω είναι για άλλες χώρες και ειδικές ανάγκες/γουστα!
Για τα λίγα ταξίδια μιας οικογενειας περά οτι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να πακετάρουν και να γεμίζουν πορτ μπαγκαζ, βαλτε μια μπαγκαζιέρα!
Οι διαστάσεις των Β ειναι ιδανικες για την Ελλάδα....
-
Οι διαστάσεις των Β ειναι ιδανικες για την Ελλάδα....
Nαι, αλλά οι αναρτήσεις και το πλαίσιο όχι.
-
Πέρασα χτές και είδα το jazz crosstar. 2σκέψεις τώρα που τα θυμάμαι γιατι σε 1 μήνα θα τα έχω ξεχάσει.
α: πολύ ευρύχωρο με εντυπωσίασε και με τους χώρους μπροστά και πίσω (magic seats ειλικρινά δέν έχω λόγια, και ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ, μόνο και μόνο που υπάρχει είναι ωραία άνεση\
β: εξωτερικά - mehh κυρίως απο μπροστά, το πίσω είναι οκ - μου φάνηκε λίγο 'μικρό' εξωτερικά - ίσως επειδή η μούρη ειναι μικρή και το σχήμα του το δείχνει χαμηλό
απο βδομάδα θα είναι αντιπροσωπεία το yaris οπότε περιμένω να δω και εκεί χώρους
μινι σύγκριση μέχρι στιγμής
τζαζ - μονοζωνικό κλίμα vs διζωνικό του γιάρις
έχει 2 usb για τους πίσω vs τπτ
το ταμπλό του το αγάπησα (θυμίζει το γιάρις που έχω του 12 - δεξιά αριστερά θήκες και ντουλαπάκι που ανοίγει προς τα πάνω στο συνοδηγό (2ο)
ματζικ σίτς απο μόνα τους μια κατηγορία (μου άρεσε και στο πορτ παγκάζ το μίνι θηκάκι κάτω απο το πάτωμα- αλλά πούμα
αλλά -
δέν έχει διζωνικό, δέν ΄έχει ηλεκτρικό/αυτόματο πορτ παγκάζ / δεν έχει hud / νομίζω ούτε wireless charging
απο θέμα απόδοσης hybrid λόγο προκατάληψης νομίζο το τογιότα θα ναι ελάχιστα πιο eco και απο θέματα σφαλείας lane keep assist /auto brake κλπ θα είναι καλύτερο (πλζ όποιος ξερει, είδα αυτό μόνο https://www.youtube.com/watch?v=VsNS9yRnHvc )
με χάλασε ελάχιστα το οτι δεν suv ίζει όσο θα ήθελα - περιμένω να δω απο βδομάδα το γιάρις και σας λέω
υγ: πόσο ωραίο θα ήταν ένα αμάξι με το ταμπλό του τζάζ και την κονσόλα του xceed (ράφι + θήκες που κλείνουν πάνω απο τις ποτηροθήκες / usb)
-
cirus wrote:
Dublin wrote:
Φάνη, 4Χ4 θα πουλήσει ελάχιστα!
Εγώ Cirus την έχω κάνει την επιλογή, δεν το συζητώ καν, αλλά το τρίπτυχο Toyota/Yaris και Cross (δηλαδή suv στοιχεία), θα το πάνε κατ' ευθείαν στην κορυφή.
Το λέω από τότε που μάθαμε τα πρώτα πράγματα για το μοντέλο. Έχει αρκετά μειονέκτημα, τα έχω αναφέρει και εγώ και σε reviews που έχουμε ποσταρει, αλλά δεν παύει να είναι 'σωστή επιλογή' για πολλούς Έλληνες.
Πιστεύω η διαφορά θα είναι περίπου σε αναλογία Yaris/208. Νομίζω ούτε την Peugeot πειράζει αυτό, αφού θα έλεγα ότι ανά κομμάτι οι Γάλλοι έχουν μάλλον καλύτερο περιθώριο κέρδους.
για μένα το peugeot είναι μακράν το πιο όμορφο!!!!!
μειονεκτήματα για το γιάρις έχεις κάπιο λίνκ πλζ? την έχω χάσει τη συζήτηση αυτη
-
Παρε Yiaris cross.
Πως σου φάνηκε κλειστοφοβικό το PUMA ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω, 1,80 είμαι και γω και εχω απλετο χώρο για κεφάλι ώμους!!!!!!! Λες και το yiaris cross είναι διαφορετικό σε καμπινα χώρους. Τεσπα ότι πεις. Το τερμα πάνω το βάζει η γυναίκα μου και την βολεύει και άνθρωποι που είναι ενα μέτρο και ένα μιλκο δεν είναι για 1,80
καλά για το κουκλι corolla του 98 απλά έκλαψα από τα γέλια.
νομίζω στο ύψος έκανα εγώ μλκια γιατί απλά τελίκιασα τη θέση πάνω για να δώ αν έχει 'αέρα' τζίπ και σχεδόν κουτούλησα (είχα τη θέση ααρκετά μπροστά όμως). Κυρίως η απόσταση πόρτα / κολόνα - δέν μπορώ να το περιγράψω καλά - ήταν σα να είναι το σασί πολυ κοντά μου, σε σχέση ας πούμε με το τζάζ καμία σχέση - αλλιώς πολύ όμορφο
-
Το jazz δεν το πιάνει κανένα
-
νομίζω στο ύψος έκανα εγώ μλκια γιατί απλά τελίκιασα τη θέση πάνω για να δώ αν έχει 'αέρα' τζίπ και σχεδόν κουτούλησα (είχα τη θέση ααρκετά μπροστά όμως). Κυρίως η απόσταση πόρτα / κολόνα - δέν μπορώ να το περιγράψω καλά - ήταν σα να είναι το σασί πολυ κοντά μου, σε σχέση ας πούμε με το τζάζ καμία σχέση - αλλιώς πολύ όμορφο
Οτι σε βολεύει και σου κάνει εσενα φιλε μου, απλά σχολίασα γιατι εχω το ίδιο ύψος με σενα και είμαι μια χαρά ανετος μέσα. Αν το έβαζα στην τερμα πάνω θέση δεν έχει νόημα είναι για πολύ μικρά ύψη.
Στο Τζαζ δεν έχω μπει μέσα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. 2 μειον έχει ΜΟΝΟ το τζαζ, τιμη και χώρο αποσκευών κατα τα άλλα για αυτά που θες εσυ (για μενα αν είναι κάτι αδιάφορο οδηγικά και εμφανισιακά για τα γούστα μου δεν ασχολούμαι) εμένα το τζαζ μου φαίνεται καλύτερη επιλογη από το Yiaris, και ότι η toyota έχει ποιο εξελιγμενο hybrid από την Honda δεν ισχύει που έγραψες. Πολύ καλές υλοποιήσεις και των 2. Ποιοτικά μέσα είμαι σίγουρος ότι το τζαζ θα είναι μακραν ανώτερο του cross. Συμφωνω ότι δεν πολυ SUVιζει όπως έγραψες.
Καλορίζικο ότι και να πάρεις
-
δέν έχει διζωνικό, δέν ΄έχει ηλεκτρικό/αυτόματο πορτ παγκάζ / δεν έχει hud / νομίζω ούτε wireless charging
με χάλασε ελάχιστα το οτι δεν suv ίζει όσο θα ήθελα - περιμένω να δω απο βδομάδα το γιάρις και σας λέω
Εεε και? Από τα πιο άχρηστα πράγματα ο διζωνικός (ο κλιματισμός καλοδεχούμενος). Έχω σε όλα τα αυτοκίνητα μου διζωνικό από το 2005, ΟΥΤΕ μια φορά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει, πάντα είναι ίδια η θερμοκρασία στις 2 πλευρές. Και επίσης, δεν υπάρχει χώρισμα μέσα στο αυτοκίνητο, ο αέρας κινείται...δεν έχει κανένα νόημα ο διζωνικός. Το πορτο μπαγκάζ ΟΚ το δέχομαι, αλλά και στο Γιάρις πάς πολύ ψηλά σε τιμή για να το έχεις. HUD & Wireless charging επίσς άχρηστα.
Το Crosstar είναι πανάκριβο και ουσιαστικά ένα Τζαζ ελάχιστα ψηλωμένο, δεν είναι SUV είναι μια μπούρδα...εαν Τζαζ τότε το απλό, το Crosstar είναι τρεά υπερτιμημένο και άχρηστο.
-
Το Crosstar είναι πανάκριβο και ουσιαστικά ένα Τζαζ ελάχιστα ψηλωμένο, δεν είναι SUV είναι μια μπούρδα...εαν Τζαζ τότε το απλό, το Crosstar είναι τρεά υπερτιμημένο και άχρηστο.
+1
Μπορεί το Crosstar να δείχνει λίγο πιο εύπεπτο αισθητικά στο μπροστινό μέρος και να έχει ~ 2 εκ. παραπάνω ύψος από το έδαφος, αλλά και για τα 29.000+ που κοστίζει δεν αξίζει. Αν θες jazz, η 2η έκδοση με ~ 24.500 είναι αυτή που στέκεται κάπως καλύτερα και με καλό,αποδεκτό εξοπλισμό.
-
δεν έχει κανένα νόημα ο διζωνικός.
Έχει νόημα αν κατευθύνεις τον αέρα πάνω σου.
-
Fanis75 wrote:
-
Δεν συμφωνώ, ο αέρας δεν έχει στεγανά, η θερμοκρασία στην καμπίνα τελικά δεν έχει διαφορά ουσίας.
-
Δεν κάνει καλό να κατευθύνεις παγωμένο αέρα πάνω σου, δημιουργεί προβλήματα και ψύξεις.
-
-
Το yaris cross συνδιαζει παρα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στο πακετο του. Προσωπικα το μεγαλυτερο ελατωμα του που εντοπιζω ειναι οτι εσωτερικα θα ειναι πολυ πλαστικουρα οπως το απλο yaris. Εχουν προσπαθησει να κανουν 2-3 ενεσεις ποιοτητας, αλλα μφιβαλω για το αποτελεσμα. Επιφυλασομαι να το δω απο κοντα.
Γιαυτο ειμαι αναμεσα σε αυτο και CHR, corolla που ειναι σαφως πιο ποιοτικα και με καλυτερη αναρτηση. Αλλα το yaris cross θα ειναι το πιο σβελτο κσι σε μια 5ετια θα πουληθει για πλακα.
-
REALZEUS wrote:
Fanis75 wrote:
-
Δεν συμφωνώ, ο αέρας δεν έχει στεγανά, η θερμοκρασία στην καμπίνα τελικά δεν έχει διαφορά ουσίας.
-
Δεν κάνει καλό να κατευθύνεις παγωμένο αέρα πάνω σου, δημιουργεί προβλήματα και ψύξεις.
-
Φυσικά και κάνει διαφορά η θερμοκρασία του αέρα που πέφτει πάνω σου, ακόμα και αν η θερμοκρασία του υπόλοιπου αέρα είναι διαφορετική.
-
Σιγά μην πάθεις και ποδάγρα. 30 χρόνια τώρα έχω πάνω μου τους αεραγωγούς στην πιο κρύα ρύθμιση.
-
-
-
Φυσικά και κάνει διαφορά η θερμοκρασία του αέρα που πέφτει πάνω σου, ακόμα και αν η θερμοκρασία του υπόλοιπου αέρα είναι διαφορετική.
-
Σιγά μην πάθεις και ποδάγρα. 30 χρόνια τώρα έχω πάνω μου τους αεραγωγούς στην πιο κρύα ρύθμιση.
-
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε!! Εγώ δεν έχω δει ποτέ διαφορά!
-
Είσαι ΑΕ για αυτό....εμένα με ενοχλεί και επίσης παθαίνω ψύξεις!
-
-
toyotakias wrote:
Εεε και? Από τα πιο άχρηστα πράγματα ο διζωνικός (ο κλιματισμός καλοδεχούμενος). Έχω σε όλα τα αυτοκίνητα μου διζωνικό από το 2005, ΟΥΤΕ μια φορά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει, πάντα είναι ίδια η θερμοκρασία στις 2 πλευρές. Και επίσης, δεν υπάρχει χώρισμα μέσα στο αυτοκίνητο, ο αέρας κινείται...δεν έχει κανένα νόημα ο διζωνικός. Το πορτο μπαγκάζ ΟΚ το δέχομαι, αλλά και στο Γιάρις πάς πολύ ψηλά σε τιμή για να το έχεις. HUD & Wireless charging επίσς άχρηστα.
το γιάρις είναι ακριβό στις ψηλές εκδόσεις συμφωνώ γι αυτό και το σκέφτομαι ξανά και ξανά
για το crosstar νομίζω έχεις δίκιο μιας και το κρός δέν μου φάνηκε να έχει μεγάλη διαφορά απο το κανονικό.
Αγορά suv(b-c?) 2021 χελππππ