-
https://www.newsauto.gr/news/to-2022-anamenete-to-neo-fiat-panda/
Ίσως το παρόν μοντέλο να κυκλοφορεί αρκετό καιρό και αυτό που βλέπω τώρα μου φαίνεται 'κάπως', ειδικά το μπροστά. Πίσω είναι πιο ωραίο αν και με χαλάει αν ο χώρος αποσκευών είναι 100% γυαλί.
Γενικά φαίνεται ένα απλό σχέδιο, το ποίο θέλει ακόμα δουλίτσα.
-
https://www.newsauto.gr/news/to-2022-anamenete-to-neo-fiat-panda/
Ίσως το παρόν μοντέλο να κυκλοφορεί αρκετό καιρό και αυτό που βλέπω τώρα μου φαίνεται 'κάπως', ειδικά το μπροστά. Πίσω είναι πιο ωραίο αν και με χαλάει αν ο χώρος αποσκευών είναι 100% γυαλί.
Γενικά φαίνεται ένα απλό σχέδιο, το ποίο θέλει ακόμα δουλίτσα.
-
Είναι 15 μήνες πίσω το άρθρο, σίγουρα κάπως θα έχουν αλλάξει γιατί το καινούργιο Panda θα χρησιμοποιεί πλατφόρμα/κινητήρες/κιβώτια PSA και έχει άλλα αφεντικά πλέον να παίρνουν τις αποφάσεις.
Μία ανανέωση την χρειάζεται ένα τόσο iconic μοντελο
Παντως έκατσα πίσω πρόσφατα σε ένα Panda-κι, με έναν κοντό άνθρωπο να κάθεται μπροστά, και δεν χωραγα με τίποτα, μου φαίνονταν όλα επικίνδυνα, δεν χωραγε πίσω τίποτα στο χώρο αποσκευών. Μπροστά του το C3 του 2012 φαινόταν σαν αυτοκινηταρα..δεν καταλαβαίνω γιατί να το προτιμήσει κάποιος, καθώς τα B των 4μ είναι αρκετά καλύτερα σε συμβιβασμούς, πας πολύ καλύτερα ταξιδακι, 4μ πάντα βρίσκω κάπου να τα βάλω, και το κόστος χρήσης (ειδικά σε diesel που είναι τα δικά μου B) τουλάχιστον παρόμοιο (επειδή πρόσεξα ότι το πίεζε συνέχεια και η κατανάλωσή του με 3 άτομα και γεμάτο αποσκευές δεν ήταν καθόλου καλή).
-
μη πούμε σε όλα τα αυτοκίνητα σπάνια θα μπουν 4-5 άτομα.
Μπορεί να το επαληθεύσει κάνεις αυτό στη καθημερινότητα κοιτάζοντας γύρω του.
-
μη πούμε σε όλα τα αυτοκίνητα σπάνια θα μπουν 4-5 άτομα.
Μπορεί να το επαληθεύσει κάνεις αυτό στη καθημερινότητα κοιτάζοντας γύρω του.
Αν απευθύνεσαι σε μένα, μίλησα για 3 άτομα. Δεν ήταν ολόκληρο ταξίδι, ευτυχώς, αλλά έκατσα κάποια εφιαλτικά 40λεπτα μέσα.
Άσχετο, μου θύμησε έναν κολλητό, οικογένεια με 2 παιδιά σε Seicento. Έτρεμε η καρδιά μου όταν ήξερα ότι πήγαιναν οπουδήποτε!Μπρρρρ...
-
Και εγώ έχω φίλο με seicento 4 άτομα το ένα βρέφος αλλά τι να κάνεις ? να τους φορτώσει όλους στο παπί?Το προτιμώ από κάτι μ@λ@κες που είναι πάνω σε ένα παπί : το παιδί(σχεδόν όρθιο μπροστά στα όργανα )- ο πατέρας (κύριος με φραπεδιά)-το δεύτερο παιδί ( συνήθως κάθετε ανάποδα)-και η μαμά (μαλί κράνος , νύχι και βάψιμο καρντάσιαν)....
-
Καλά είδα σε σούρουπο μηχανάκι με το παιδί μπροστά και τον πατέρα πίσω , χωρίς φώτα . Τι λέτε τώρα για σεισέντο...
-
TO C3 του 12, γενικά όλα τα C3 είναι μεγαλύτερα σκάφη από του Panda. Δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσε κανείς να πάρει μικρότερο αμάξι. Εκεί που το Panda υπερτερεί είναι στα κουβαδάκια τύπου Aygo, up, C1, 108, mii κλπ κλπ
-
TO C3 του 12, γενικά όλα τα C3 είναι μεγαλύτερα σκάφη από του Panda. Δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσε κανείς να πάρει μικρότερο αμάξι. Εκεί που το Panda υπερτερεί είναι στα κουβαδάκια τύπου Aygo, up, C1, 108, mii κλπ κλπ
Ναι, βεβαίως, είναι άλλη κατηγορία, αναρωτιέμαι τι παραχωρήσεις κάνεις για να ανέβεις σε ένα φθηνό Β αντί για Α.
Κοίταγα το Ignis για αντικαταστάτη του C3 και δεν μπορούσα να βρω κανένα λόγο, αφού και τα 4μ δεν είναι υπερβολικά για πόλη, και τα ταξιδακια του τα κάνει ένα Β.
Επίσης όπως το ήθελα το Ignis πήγαινε και άπειρα χρήματα, οπότε δεν ήταν καν value for money.. από όλα τα Α νομίζω το θελκτικότερο είναι το Ignis και μετά Panda Cross.
-
Και ομως το c1/108 είναι εργαλείο στην πολη. Τα παρκάρεις εκεί που δεν μπαίνει ούτε αυτοκινητο 4 μέτρων
-
Και ομως το c1/108 είναι εργαλείο στην πολη. Τα παρκάρεις εκεί που δεν μπαίνει ούτε αυτοκινητο 4 μέτρων
Ήταν πολύ καλές εναλλακτικές των Smart. Γνωστός μου έχει πάει με την κοπέλα του και το σκύλο τους Ισπανία με C1!!
To καινούργιο Aygo λογικά θα βγει στην κορυφή αυτής της κατηγορίας μολις κυκλοφορήσει, και βέβαια τα Spring και τα τοιαύτα που θα βγουν, αφού για μικρά πόλης η ηλεκτροκίνηση κάνει the most sense.
-
Για 2 άτομα ειναξ αυτοκινηταρα πολης το c1/108 το έχω πει και σε άλλο τοπικό. Πολύ καλύτερο του smart,και η πιο λογικη επιλογή,
Και εγω περιμένω να δω αυτό το aygo. Έχει εδιαφέρουν για αυτοκινητο εργαλειο
FIAT PANDA