-
Ετσι ακριβώς. Για αυτό ξέρει από χρυσά μικρόφωνα...
-
Έτσι είναι ρε παιδιά, απ τη μια η Πατρίς, απ την άλλη η Οικογένεια και στη μέση μεγαλύτερη όλων, η Θρησκεία!
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έτσι είναι ρε παιδιά, απ τη μια η Πατρίς, απ την άλλη η Οικογένεια και στη μέση μεγαλύτερη όλων, η Θρησκεία!
Πατρίς δεξιά, οικογένεια αριστερά ή ανάποδα;
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ετσι ακριβώς. Για αυτό ξέρει από χρυσά μικρόφωνα...
Τύπε μου δεν είναι καν μόνον ότι η μονταζιέρα των προοδευτισμένων γκεμπελίσκων συνέδεσε παρπλανητικά για τον ανυποψίαστο αναγνώστη ένα κλώνο μικροφωνάκι των 100-200 ευρώ μαξ (υποψιάζομαι, δεν μπορώ να ξέρω ακριβές μοντέλο και κόστος αλλά εκεί κυμαίνονται οι φτηνιάρικοι κλώνοι) με την σειρά των θρυλικών στην ηχοληψία νοϊμαν μεγάλου διαφράγματος για να προωθήσει το αφήγημα "το μεγαλο-παππαδαριό της πλουτοκρατίας και σας τα παίρνει και σας δουλεύει".
Είναι ότι από όλη την σειρά των U*xxx της νόιμαν, δεν κουόταραν την τιμή των βασικών μικροφώνων που είναι γύρω στα 2-3 χιλιάρικα αλλά την ειδική επετειακή αριθμημένη έκδοση υπερπολλαπλάσιας αξίας.
Το χαμαιτυπείο της παραπληροφόρησης των προοδευτισμένων γνωρίζει δηλαδή ακριβώς τι κάνει για να διαστρέψει στρεψόδικα στο μέγιστο δυνατό βαθμό την πραγματικότητα - πέρα από το στρατό των χρήσιμων ηλίθιων και μεγατρολς που απλώς διακινούν και αναμασούν το κεντρικό αφήγημα.
-
Δεν περιμέναμε να δούμε το μικρόφωνο για να καταλάβουμε με πόσες μασέλες τα τρώει το συνάφι αυτό.
Έχουν και την τάση να το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.... Ταπεινότητα που διδάχτηκαν..... -
@xenos said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν περιμέναμε να δούμε το μικρόφωνο για να καταλάβουμε με πόσες μασέλες τα τρώει το συνάφι αυτό.
Έχουν και την τάση να το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.... Ταπεινότητα που διδάχτηκαν.....Σε αυτό θα συμφωνήσω, ότι δηλαδή οι κεφαλές της εκκλησιαστικής ιεραρχίας είναι, συχνότατα πλέον, κατώτερες των περιστάσεων και πολύ μακριά από την καθημερινή πραγματικότητα των ανθρώπων και τις ανάγκες του γένους.
-
Εξηγήστε μου γιατι τελευταία δεν μπορώ να καταλαβω το τι γράφουν κάποια μέλη . Έχω πάθει εγκεφαλικό και δεν το κατάλαβα η εσείς έχετε πάθει εγκεφαλικό και πατάτε ότι σας έρθει στο κεφάλι;
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εξηγήστε μου γιατι τελευταία δεν μπορώ στο τι γράφουν κάποια μέλη . Έχω πάθει εγκεφαλικό και δεν το κατάλαβα η εσείς έχετε πάθει εγκεφαλικό και πατάτε ότι σας έρθει στο κεφάλι;
Για να το πω με μια εικόνα...
-
Που σημαίνει;;
Δεν είμαι καλά!!!
-
Λάπ μας έλλειψες ρε. Αναγκάζομαι και γράφω εγώ σεντόνια για να αναπληρώσω το κενό που αφήνεις. Στρώσε κώλο και ανέλαβε δράση με όσα εγκεφαλικά σου κύτταρα απομένουν ακόμα άκαυτα και ζωντανά. Γερνάμε λαπ, γερνάμε ...
-
Γράφω μονάχα για όσα γνωρίζω ή έχω ψάξει.
-
Αυτά είναι προβλήματα κλιματικής αλλαγής @lap ...
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είναι αυτό που λέμε "πήρε φωτιά ο κ@λος τους"...
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σας παρακαλώ κύριε....συμαζευτειτε λιγάκι.
Καλά πέρα από τα αστεία, θα πεινάσουμε, οι καρποί στα δέντρα δεν πάνε πολύ καλά.
-
-
-
Δίνει και υποτροφίες άκουσα!
Τρεχάτε!
-
Έχουμε πολλούς.
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ