-
Μας δουλεύουν και οι δημοσιοκάφροι.
19.000 για fiesta και μας το πασάρουν και για τιμή λουκούμι.
Ξέρετε πόσοι είναι οι άσχετοι που δεν έχουν ιδέα από τιμές και θα τσιμπήσουν; -
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γελάνε πλέον όλοι με τα χαλια της αυτοκινητοβιομηχανίας !!!
Σιγά τα χάλια...οι αυτοκινητοβιομηχανίες γελάνε με εμάς που ψωνίζουμε ακόμα!!
Σωστό και αυτό …..
-
Το είχα δει χθες.
Πωλητές Toyota, Ford κλασσικές περιπτώσεις για να μην θέλει κάποιος να πατήσει το πόδι του σε εμπορία τους.Πωλητής Dacia ο καλύτερος.
Οι υπόλοιποι ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
-
Ωραίος ο dacia όντως, βέβαια duster 1.5 d 4wd στα 28.000 πλέον, όταν πριν κάνα χρόνο νομίζω το αγόραζες με 21.000.
-
Τελείος στόκος ο Βασίλης...μια χαρά του μιλάνε και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Του απαντάνε σταράτα και επιμένει στις βλακείες του.....τι να πω. Όσο για τους χρόνους, του λέει ο άλλος 15 μέρες και επιμένει "εγώ θέλω να μάθω για τον χρόνο παράδοσης", σας λέω του λεει "15 μέρες και επιμένει". Και εννοείται τηλεφωνικά πόσα να σου πουν...? έλεος...
-
Όπου μπω στο Internet πέφτω πάνω σε διαφημίσεις Carenta leasing. Δίνουν τα πάντα σε δελεαστικές τιμές σε leasing, ακόμα και το Taigo που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στο δρόμο.
Τα ίδια και με Golf, Polo, id3 κλπ. Δεν τους κόβω να προβλέπουν τίποτα πωλήσεις της προκοπής και το έριξαν στο leasing μπας και σώσουν τίποτα.
Λογικό, για να πάρεις π.χ. το Taigo με αξιοπρεπή κινητήρα τον 1.0 110ps και μεταλλικό χρώμα φτάνεις τα 26-27K, πολλά λεφτά. Και δεν κυκλοφορεί και δακτύλιο, και μεγάλο CO2 έχει.
Απ' ότι φαίνεται και οι ίδιες οι εισαγωγικές έχουν θορυβηθεί με τις τιμές, αντιλαμβάνονται τη δυσαρέσκεια του κόσμου, δεν είναι χαζοί. Για να δούμε πωλήσεις λιανικής για το '22... -
@storm said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Το είχα δει χθες.
Πωλητές Toyota, Ford κλασσικές περιπτώσεις για να μην θέλει κάποιος να πατήσει το πόδι του σε εμπορία τους.Πωλητής Dacia ο καλύτερος.
Οι υπόλοιποι ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Το απόλυτο δίκιο το είχε ο πωλητής της FORD. Οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν αυτά που ξέρουν οι πωλητές...Ο ντατσιας είπε πως το duster έχει "αργα"..
δεν ξέρουν τι πουλάνε.... -
Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Ο τύπος της ford ούτε το επίσημο site της ford δεν έχει κάτσει να δει.
"Το Puma είναι SUV δεν είναι Crossover."
Έλεος... Ούτε που ξέρουν τι πουλάνε.Ford, Toyota... Ok... Μόνο για τους κολλητούς και τα βύσματα.
-
Ο Saribal έπρεπε να πάρει το φίλο του το Σπύρο να ρωτήσει χρόνο παράδοσης για το Chaos.
Αν ήθελε να κάνει αστείο video δηλαδή.Είναι κοινό γνωστό ότι έχει αδειάσει η αγορά. Το πως το αντιμετωπίζει ο κάθε σύμβουλος πωλήσεων είναι δικό του θέμα... ειδικά αν τον παίρνει τηλέφωνο ο κάθε πικραμένος για να κάνει πλακίτσα.
Πάντως το σπαστικό που είδα εγώ ήταν διαφορετική αντιμετώπιση για leasing και για φυσική αγορά (σε κάποιες αντιπροσωπείες πήγαινα με το εταιρικό που φαινόταν το logo του leasing). Στράβωναν οι μούρες τους όταν έλεγα φυσική αγορά... Δεν ξαναπάτησα.
-
Δείχνει να κερδίζει αρκετό έδαφος το leasing.
-
@antonakis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ο Saribal έπρεπε να πάρει το φίλο του το Σπύρο να ρωτήσει χρόνο παράδοσης για το Chaos.
Αν ήθελε να κάνει αστείο video δηλαδή.Είναι κοινό γνωστό ότι έχει αδειάσει η αγορά. Το πως το αντιμετωπίζει ο κάθε σύμβουλος πωλήσεων είναι δικό του θέμα... ειδικά αν τον παίρνει τηλέφωνο ο κάθε πικραμένος για να κάνει πλακίτσα.
Πάντως το σπαστικό που είδα εγώ ήταν διαφορετική αντιμετώπιση για leasing και για φυσική αγορά (σε κάποιες αντιπροσωπείες πήγαινα με το εταιρικό που φαινόταν το logo του leasing). Στράβωναν οι μούρες τους όταν έλεγα φυσική αγορά... Δεν ξαναπάτησα.
O Saribal είναι άλλος ένας youtuber που περνά την ώρα του ευχάριστα. Σαν αυτόν πολλοί. Βγάζουν κανένα φραγκάκι, κάνουν και έμμεση ή άμεση διαφήμιση.
Οι πωλητές από την άλλη θεωρητικά έχουν άλλο ρόλο στις επιχειρήσεις που εργάζονται. Θεωρητικά, γιατί πρακτικά μπορεί να είναι απλά "ξύστες", όπως π.χ. κάποιοι πωλητές σε κάποιες εκθέσεις που είναι συγγενείς των ιδιοκτητών των εκθέσεων.
-
Ford, Toyota... Ok... Μόνο για τους κολλητούς και τα βύσματα.
Το λές και το ξαναλές λες και οι 10.000+ που αγοράζουν κάθε χρόνο έχουν βύσμα!!
Ειδικά οι 2 συγκεκριμένοι που αναφέρεις ήταν εξαιρετικοί στην δουλειά τους. Απαντήσανε to the point, τι άλλο να έλεγαν δηλαδή?
-
Κάνε δουλειά σου... Σε ευχαριστώ.
-
Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Ο τύπος της ford ούτε το επίσημο site της ford δεν έχει κάτσει να δει.
"Το Puma είναι SUV δεν είναι Crossover."
Έλεος... Ούτε που ξέρουν τι πουλάνε.Ford, Toyota... Ok... Μόνο για τους κολλητούς και τα βύσματα.
προφανώς και το είπα ειρωνικά...
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να μάθω τα τεχνικά ενός αντικειμένου από τον πωλητή (είτε αυτοκινήτου είτε τηλεόρασης και λοιπών) αλλά ο τρόπος που απαντάνε στα τηλέφωνα δεν κάνει ούτε για καφενείο...δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά αυτή... -
ok. συγνώμη, δεν το κατάλαβα.
-
Το θεμα ειναι που δεν θες βυσμα σε αυτή τη χώρα, οχι που θες..
-
@georgemit said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ωραίος ο dacia όντως, βέβαια duster 1.5 d 4wd στα 28.000 πλέον, όταν πριν κάνα χρόνο νομίζω το αγόραζες με 21.000.
χαχαχ
τσολιας τελειως...
πρεπει να πουλαγε πολσκι πριν και να εκανε πρακτικη σε μοσκβιτς.
και εντυπωσιακα επικινδυνος
ακου κοντα. κοντα λεει!
και αναγωγος, σαν συνεργειατζης στη σπυρου πατση που κολαει τροπετα και τα πουλαει ατρακαρισταγενικα παντως πλην του κουραδομαγκα με τα χρεπια οι υπολοιποι ηταν τουλαχιστον ευγενεις.
καποιοι απολυτα συνεπεις οπως οι τουοταιοι και καποιοι ασχετοι ή ακαταρτιστοι. αλλα παντως ευγενεις. -
@gatoz said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@georgemit said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
χαχαχ
τσολιας τελειως...
πρεπει να πουλαγε πολσκι πριν και να εκανε πρακτικη σε μοσκβιτς.
και εντυπωσιακα επικινδυνος
ακου κοντα. κοντα λεει!
και αναγωγος, σαν συνεργειατζης στη σπυρου πατση που κολαει τροπετα και τα πουλαει ατρακαρισταγενικα παντως πλην του κουραδομαγκα με τα χρεπια οι υπολοιποι ηταν τουλαχιστον ευγενεις.
καποιοι απολυτα συνεπεις οπως οι τουοταιοι και καποιοι ασχετοι ή ακαταρτιστοι. αλλα παντως ευγενεις.Ή αλήθεια είναι ότι πέταξε ένα "ρε" που χτύπησε κάπως. Κοντά ίσως εννοούσε την κοντή 1η.
Κι εμένα αν πήγαινα να αγοράσω δε θα μου έκανε καλή εντύπωση, να τον ακούς όμως είχε πλάκα.
Ή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πωλητές είναι άσχετοι και κάποιοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε βούρλα οπότε πετάνε ο,τι μαλάκια τους έρθει. Αν ξέρεις 5 βασικά γελάς μαζί τους. -
Κάνε δουλειά σου... Σε ευχαριστώ.
Την δουλειά μου κάνω η οποία είναι να διορθώνω ανακριβή σχόλια (τα οποία θα έλεγα ότι είναι και προσβλητικά προς ορισμένους) οταν τα διαβάζω. Παρακαλώ!
-
Βάλε μου φίμωτρο ή αν θεωρείτε ότι δεν τηρώ τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ τιμωρήστε με.
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!