-
Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την απόφαση μου να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κυρίως για να κινούμαι μες στην πόλη και τα σαββατοκύριακα εκτός. για αυτό το λόγο τι είναι προτιμότερο diesel ή βενζίνη και τι αυτοκίνητο θα προτείνατε ?
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την απόφαση μου να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κυρίως για να κινούμαι μες στην πόλη και τα σαββατοκύριακα εκτός. για αυτό το λόγο τι είναι προτιμότερο diesel ή βενζίνη και τι αυτοκίνητο θα προτείνατε ?
Ευχαριστώ πολύ
-
Δώσε περισσότερες πληροφορίες, τι να σου απαντήσουν έτσι; Όταν λέμε πόλη, εννοούμε Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Γιατί απαγορεύσεις που αφορούν αυτές, ΔΕΝ υφίσταται στην επαρχία. Αν Αθήνα-Θεσσαλονίκη, το πόλη σημαίνει αφόρητο μποτιλιάρισμα ή περιαστικές διαδρομές;
Επίσης, όταν λέμε εκτός, εννοούμε κάθε Σαββατοκύριακο; Γιατί αν όλη την εβδομάδα πήζεις στο μποτιλιάρισμα και βγαίνεις για έκδρομη μόνο ένα ΣΚ το μήνα, είναι πολύ πιθανό να βουλώσουν όλα και να σου βγάλει ζημιά.
-
Επαρχία μένω, λίγες μετακινησεις μες τη βδομαδα και τα ΣΚ το θέλω για εκδρομές !!
-
Χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο; Υπαρχει οικογένεια; Πες τα όλα!! Άμα πας σε έναν έμπορο και του πεις θέλω ένα αμάξι θα σε ρωτήσει τι αμάξι. Τι θα του πεις;
-
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα οικονομικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 1300 κυβ. - 90 ίππους, 5-6ετιας, όχι οικογενειακό οπότε μικρό τύπου yaris, υπολογίζω γύρω στα 12 χιλιάδες χλμ το χρόνο ότι θα κάνω. Και βρίσκομαι σε δίλημμα βενζίνη ή πετρέλαιο ? Και τι αυτοκίνητο θα προτείνατε αντίστοιχα ??
-
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα οικονομικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 1300 κυβ. - 90 ίππους, 5-6ετιας, όχι οικογενειακό οπότε μικρό τύπου yaris, υπολογίζω γύρω στα 12 χιλιάδες χλμ το χρόνο ότι θα κάνω. Και βρίσκομαι σε δίλημμα βενζίνη ή πετρέλαιο ? Και τι αυτοκίνητο θα προτείνατε αντίστοιχα ??
Πας σε καινούργιο με 13300 π.χ Suzuki Swift 1200 κυβικά και υβριδικό. Άσε τα μεταχειρισμένα και ειδικά το Yaris. Το πετρέλαιο το ξεχνάς για τα χιλιόμετρα που λες.
-
επαρχία = η χαρά του πετρελαιοκίνητου
Πάρε ένα τέτοιο, έχει αρχίσει το μαζικό τους ξεφόρτωμα από τους ευρωπαίοι αλλά και τους αθηναίοι. Θα το πάρεις μπιρ παρά.
Diesel ή βενζίνη και ποιο ?