-
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του ds4 cross
αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εντυπώσεις και αν αξίζει να προβώ στην αγορά τουΔεν το ´χω φίλε μου αλλά μ´αρέσει. Μια χαρά μου φαίνεται. Μη ρωτάς πολλά-πολλά γιατί το φόρουμ θα σε στείλει καρφωτό για τουότα, σκόντα και χιουντάι! . Nothing else...
-
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του ds4 cross
αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εντυπώσεις και αν αξίζει να προβώ στην αγορά τουΔεν το ´χω φίλε μου αλλά μ´αρέσει. Μια χαρά μου φαίνεται. Μη ρωτάς πολλά-πολλά γιατί το φόρουμ θα σε στείλει καρφωτό για τουότα, σκόντα και χιουντάι! . Nothing else...
Χα, χα έχεις απόλυτα δικιο. Αν φτάσει ο φίλος τα 40 ποιος ο λόγος να μη πάρει το civic δεν καταλαβαινω
-
ειχα το ιδιο δίλημμα και πηγα σε cupra formentor.
Κανε μια βολτα να το δεις
-
Δεν το ´χω φίλε μου αλλά μ´αρέσει. Μια χαρά μου φαίνεται. Μη ρωτάς πολλά-πολλά γιατί το φόρουμ θα σε στείλει καρφωτό για τουότα, σκόντα και χιουντάι! . Nothing else...
Εγώ αντίθετα θα το προτείνω 100%, επίσης χωρίς να το έχω! Εϊναι εξαιρετικό, αρκεί κάποιος να έχει τα χρήματα και να μην τον ενοχλούν (όπως π.χ. τον γάτο) οι όποιες "ιδιοτροπίες" των Γαλλικών. Είναι κορυφή στην κατηγορία του.
-
Εγώ δεν βλέπω πάντως σε τι είναι κορυφή. Είναι ξεχωριστό εμφανισιακά, αλλά σαν αυτοκίνητο δεν υπερέχει κάπου ιδιαίτερα. Ούτε κορυφαίους κινητήρες έχει, ούτε ανάρτηση, ούτε τιμόνι κλπ. Ένα καλό αυτοκίνητο είναι, όπως τα περισσότερα, ως εκεί.
-
Συμφωνώ δεν βλέπω που είναι κορυφαίο πέρα από την εμφάνιση. Αν είναι να δώσεις 40Κ γιατί να μην πάρεις το σιβικ; Είναι σε κάτι καλύτερο το ds4 πέρα από εμφάνιση που έχει πάντα υποκειμενισμό.
-
Εγώ δεν βλέπω πάντως σε τι είναι κορυφή.
Είναι Στελάντις....αυτό φτάνει!!!
Για όποιον δεν φτάνει, είναι απλά πανέμορφο μέσα έξω, με πολλά μπλιμπλίκια (αυτό ζητάει το 99% του κόσμου....φαίνεται και από τα θέματα που συζητάνε όλοι), εξαιρετική ανάρτηση (για ημιάκαμπτο) και πολύ καλό phev σύστημα. -
Εγώ δεν βλέπω πάντως σε τι είναι κορυφή.
Είναι Στελάντις....αυτό φτάνει!!!
Για όποιον δεν φτάνει, είναι απλά πανέμορφο μέσα έξω, με πολλά μπλιμπλίκια (αυτό ζητάει το 99% του κόσμου....φαίνεται και από τα θέματα που συζητάνε όλοι), εξαιρετική ανάρτηση (για ημιάκαμπτο) και πολύ καλό phev σύστημα.Το "πανέμορφο" είναι υποκειμενικό. Τα μπιμπλίκια για άλλους είναι μειονέκτημα. Σαν αυτοκίνητο δεν βλέπω να υπερέχει κάπου. Το ίδιο καλα PHEV έχει και ο ανταγωνισμός και επιπλέον ανάρτηση που δεν είναι βάρκα-γυαλός...
-
Αυτό με τις αναρτήσεις μπορείς να μου το εξηγήσεις..λόγω του scan suspension έχω την εντύπωση ότι θα είναι εξαιρετικές
-
Το "πανέμορφο" είναι υποκειμενικό. Τα μπιμπλίκια για άλλους είναι μειονέκτημα.
Είπαμε για το 99%....εσύ είσαι εξαίρεση, αγοράζεις με άλλα κριτήρια. Εδώ έχουμε άνθρωπο στο φόρουμ που έγραψε ότι διάλεξε το αυτοκίνητό του με βάση τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και ποσώς τον απασχολεί ο ημιάκαμπτος....και έγραψε ότι προτιμάει τον ψηφιακό πίνακα από την ανεξάρτητη ανάρτηση!!
Το βλέπουμε και στα δελτία τύπου νέων μοντέλων....μισή σελίδα για τα τεχνικά και 5-6 σελίδες για οθόνες, συνδεσιμότητα και γιουτουμπ.
-
πανέμορφο το βρίσκω και με πολλά μπλιμπλιμπλίκια και πολύ premioumi
στην τιμή τα χαλάμε λίγο και στο ότι δεν είναι καθόλου σπορτιφ. Δεν είναι για μενα αλλά μαρέσει πολύ.
Αν και αν ήταν να πάρω κάτι σε premiουμι και να μην είναι σπορτίφ θα προτιμούσα Mazda γιατί και εκείνα όμορφα είναι και ας μην είναι τόσο πολύ όσο τούτο.
-
Αυτό με τις αναρτήσεις μπορείς να μου το εξηγήσεις..λόγω του scan suspension έχω την εντύπωση ότι θα είναι εξαιρετικές
Στο DS7 πάντως το scan suspension δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Μάλλον gimmick θα το χαρακτήριζα. Πόσο μάλλον όταν θα έχει και τους επιπλέον περιορισμούς του ημιάκαμπτου. Χίλιες φορές καλύτερα να είχε συμβατικά αμορτισερ με ανεξάρτηση ανάρτηση πίσω.
-
οι χωροι των επιβατων για το μηκος του δεν ειναι καλοι
ασε που τρεις φορες βγηκα απο την πισω θεση και τις τρεις χτυπησα το κεφαλι στο κολωνακι και ειμαι 1.82 οχι 2 μετρα.
-
-
-
Κακός έλεγχος του αμαξώματος σε γρήγορη οδήγηση.
Citroen/DS και γρήγορη οδήγηση δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση!! Είναι για οικογενειάρχες και άνετα ταξίδια. Για γρήγορη οδήγηση έχει άλλα μοντέλα το γκρούπ.
Μεχρι προσφατα εβγαζε και καποιες σπορ εκδοσεις. Τωρα μαλλον δεν βγαζουν τιποτα σπορ πια
-
To 508 Peugeot Sport ίσως, και σίγουρα οι Giulia και Stelvio. Για την Tonale μένει να φανεί και φυσικά οι Maserati δεν μετράνε. Αυτά από Stellantis...
-
-
@alexandros-k said in DS4 2021:
Μεχρι προσφατα εβγαζε και καποιες σπορ εκδοσεις. Τωρα μαλλον δεν βγαζουν τιποτα σπορ πια
Δεν γίνεται, πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός....δεν έχιε νόημα να βγαίνει ακριβώς το ίδο αυτοκίνητο με άλλο σήμα. Χρειάζεται συγκεκριμένο προσανατολισμό η κάθε εταιρεία για να μην κανιβαλίζονται τα μοντέλα μεταξύ τους.
-
@alexandros-k said in DS4 2021:
Δεν γίνεται, πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός....δεν έχιε νόημα να βγαίνει ακριβώς το ίδο αυτοκίνητο με άλλο σήμα. Χρειάζεται συγκεκριμένο προσανατολισμό η κάθε εταιρεία για να μην κανιβαλίζονται τα μοντέλα μεταξύ τους.
Αφου Peugeot/ Citroen ιδια αμαξια ειναι κατα 90%. Ιδια πλαισια , ιδια μηχανικα μερη. Μονο εμφανιση αλλαζει και οι ρυθμισεις της αναρτησης
DS4 2021