-
Η καλύτερη περίπτωση ειναι μτχ απο γνωστό σου που εμπιστεύεσαι. Φαντάζομαι το χει αγοράσει καινούργιο έτσι; Για ντίζελ γενικά από μαντρά ούτε απ' έξω μην περάσεις.
ναι καινούργιο το αγόρασε ο άνθρωπος στα 39.800!Τωρα αν ισχύει η όχι πραγματικά η τιμή δεν ξέρω να σου πω !Το σίγουρο είναι πως αγοράστηκε από την αντιπροσωπεία εδώ και το βλέπω από την πρώτη μέρα που το αγοράσε στα 20 μέτρα από εμένα !
Ναι το έχω υπόψην για τους μαντράδες !
-
Πάρε το GLA απλά δεν είναι τόσο απλό να δηλώσεις κάτω από 10000 για αμάξι 5 ετών με αξία 40000 ...
Γιατί καμιά φορά χτυπάνε λαμπάκια , εκεί που δεν πρέπει να σας ξέρουν ...
-
Παρ'όλο που θεωρώ πάντα τα καινούρια την καλύτερη επιλογή (έστω και κάποιο υποδεέστερο από κάποιο μεταχειρισμένο), στην περίπτωση που περιγράφεις νομίζω αρχικά ότι χρειάζεσαι diesel. To γεγονός ότι το μεταχειρισμένο είναι γνωστό σου αυτοκίνητο του δίνει πολλούς πόντους. GLA λοιπόν ναι. Το corolla δεν...
-
Κατ' αρχάς καλορίζικη και καλοτάξιδη η καινούρια σου μεταχειρισμένη GLA! Είναι η πιο λογική ως μεταχειρισμένο diesel (βάσει προφίλ χρήσης και δυσκολίας δικαιολόγησης του ποσού αγοράς) και εύκολη (λόγω γειτνίασης) επιλογή.
Από εκεί και πέρα ως τα 24 χιλιάρικα όντως υπάρχουν πολύ καλές επιλογές σε καινούρια diesel. Δες μήπως μπορείς να πάρεις δάνειο με δυνατότητα αποπληρωμής μέσα στον πρώτο χρόνο, ώστε να πληρώσεις το μισό ποσό φέτος και το μισό του χρόνου.
-
Αυτό με τα 109 άλογα είναι το GLA ?
Μήπως να έβλεπες κάτι καινούργιο με τον ίδιο κινητήρα ?
-
Μπορείς με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσεις την αγορά καινούριου; Αν ναι, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι, κάποιοι απ' τους οποίους σου αναφέρθηκαν εδώ, συναλλαγματικές, άλλοι τρόποι διακανονισμού, άτοκες ή χαμηλότοκες δόσεις ( Ford π.χ. έχει πολύ χαμηλούς τόκους).
Αν με κανένα τρόπο δεν μπορείς/θέλεις να πας για καινούριο, είναι καλύτερα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο που το ξέρεις. Αλλά να υπολογίζεις πως το μεταχειρισμένο κάποιας ηλικίας έχει κι επιπλέον έξοδα, λάστιχα, μεγάλα σέρβις, χρηματικό περιθώριο για κάποια βλάβη (που θεωρείται και φυσιολογική φθορά με τα χρόνια) τα λέμε συνέχεια... Κι αυτή είναι μια αγορά με τί προοπτική; Να το κρατήσεις για πόσο καιρό; όσο πάει; γιατί το αμάξι αυτό έχει κάποια χρόνια στη πλάτη του, αν και τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, δεν πρόκειται για μεταχειρισμένο 2-3 ετών. Έχεις ανάγκη το σήμα Μερσεντές;
Το κορόλα πάντως που σκέφτηκες, είναι τελείως ακατάλληλο για σένα σύμφωνα με ότι έχεις πει, δεν καταλαβαίνω το λόγο που το σκέφτηκες. Το δίλημμα είναι καλό μεταχειρισμένο 6-7ετίας που το ξέρεις που θα σου πάει στα 25-26 χιλιάρικα; Ένα καινούριο του κουτιού ψευτουβριδικό βιτάρα/s-cross αυτόματο 4κίνητο που θα βγεί φθηνότερο; Ένα μοντέρνο αυτόματο 4κίνητο αμάξι όπως το Tucson που δεν έχει το σήμα αλλά είναι 'διαστημόπλοιο' σε σύγκριση με μεταχειρισμένη GLA και βγαίνει κάτω από 30 χιλιάδες αλλά πρέπει απλά να καλύψεις την αγορά του;
Νομίζω πως επηρεάζεσαι κι απ' τη 'ζήλια του γείτονα' και το 'πόσο το αγόρασε τότε'. Σημασία έχει ΤΙ παίρνεις τώρα με τόσα χρήματα και ΤΙ προοπτική έχει η αγορά σου. Να ξέρεις πάντως πως για κανα μήνα μπορείς αυτή την εποχή να νοικιάσεις πολύ φθηνά αμάξι, αν το πρόβλημα είναι να γυρίσεις τις αντιπροσωπείες για να δεις και να επιλέξεις...
-
Nα πω κι εγώ τη γνώμη μου.Ο άνθρωπος έχει ένα μάξιμουμ ποσό που μπορεί να διαθέσει και δεν μπορεί για φορολογικούς λόγους να πάει σε καινούριο.Αυτά είναι τα δεδομένα.Άρα το μεταχειρισμένο είναι μονόδρομος.
Πάμε παρακάτω.Θέλει χώρους,ντίζελ λόγω χιλιομέτρων και αξιοπιστία για να το κρατήσει κάποια χρόνια.Ψάχνει λοιπόν για κάτι τέτοιο και νάτο λοιπόν το ξέρει από την πρώτη μέρα που το πήρε ο γείτονας.
Προσωπικά δεν μου αρέσει ένα αμάξι για να πουλάω μούρη,αλλά αν ήμουν στη θέση του φίλου μας,δεν θα δίσταζα να το πάρω αφού θα γνώριζα και τον γείτονα και το αμάξι,το οποίο θα μου κάλυπτε τις ανάγκες μου.Και στο κάτω κάτω ένα ντίζελ 4-5 (και όχι 6-7 ) έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.
-
Καλησπέρα και πάλι ,δεν απάντησα στα μηνύματα νωρίτερα γιατί τελικά πήγαμε στο ΚΕΠ ,και όπως καταλάβατε το αυτοκίνητο έγινε δικό μου!
Αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που ενθουσιάζονται εύκολα από τα σίδερα με τροχούς μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι κομμένο ραμμένο στα μέτρα μου ,Πραγματικά το ευχαριστήθηκα σήμερα ,παίζει να κάναμε 200 χλμ σε βόλτες !
Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κύλισης (αν και θέλει νέα λάστιχα ) αλλά αυτό που με άφησε έκπληκτο είναι η κατανάλωση !!Πραγματικά καίει λες και είναι atos!!'Ειχα συνηθίσει με το vitara να βάζω 20 ευρώ και να βλέπω το λαμπάκι να ανάβει μετά από 90 χλμ !! Αυτό δεν κατεβαίνει ,(λες να είναι χαλασμένο;)
Επισης αυτά τα έξτρα που δεν είχα τόσα χρόνια με κάνουν να νιώθω σαν παιδί που του φέρνουν το ποιο σύγχρονο παιδικό παιχνίδι !
μιλαω από το ποιο απλό Bluetooth που επιτέλους μιλάω σε ανοιχτή ακρόαση ,ως τους αυτόματους καθρέπτες και το αυτόματο παρκάρισμα !!(εχει πολύ πλάκα να βλέπεις το τιμόνι να γυρνάει μόνο του και να παρκάρει !!
Γιατι το άλλο ;; Το αυτοκίνητο έχει bi xenon αυτορρυθμιζόμενα, επιτέλους γαμωτο μου βλέπω στον δρόμο τις λακούβες !!
Στα αρνητικά τώρα !Θα ήθελα λίγο ακόμα νεύρο (λίγα άλογα ακόμα ) ,από την άλλη ομως δεν το πήρα για να τρέχω αλλά να πηγαινοέρχομαι στην εργασία μου με ασφάλεια και στυλ :)!
Ο μικρός πίσω κάνει πάρτυ από τους χώρους ,η γυναίκα νιώθει premium και όλα καλά ! Καλυφτήκαμε και με το πρόβλημα της αγοράς και απλά είμαστε 24Κ φτωχότεροι !!Yolo λοιπόν που λέει και ο μικρός μου !
-
ΥΟLO αγορίνα , καλά χιλιόμετρα με πολλά χαμόγελα !
-
Nα το κατ'ευχαριστηθείς! Έκανες καλή επιλογή,χωρίς να μπλέξεις με οικονομικά άγχη σε μια δύσκολη εποχή.
-
Άντε καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείτε με Υγεία για πολλά χρόνια!!
-
Καλοτάξιδο! Με υγεία και πολλά χαμόγελα!
-
Καλές βόλτες! Welcome to diesel-land!
-
Σωραίος.... Καλότάξιδο
-
Σας ευχαριστώ όλους !!!Καποιος τρόπος να ανεβάσουμε φωτό ;; Δεν τα κατάφερα έως τώρα !!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο και από εμένα!
-
Καλοταξιδο! Πολλα ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι!
-
Νοιώθω την χαρά σου! Σου εύχομαι να το χαίρεστε με ασφάλεια για πολλά χρόνια!
-
Σας ευχαριστώ όλους !!!Καποιος τρόπος να ανεβάσουμε φωτό ;; Δεν τα κατάφερα έως τώρα !!
https://forum.4troxoi.gr/node/52303
Το έχω ξαναγράψει (και τώρα με αφορμή των ερώτησή σου), καλό είναι πριν αρχίσουμε να δημοσιεύουμε να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις, οδηγίες και κανονισμούς...πάντα βοηθάει!
Νεο αυτοκίνητο diesel η υβριδικό