-
Δυστηχως μένουμε σε ορεινό χωριο που έχουμε συχνά χιονοπτώσεις ,δεν κινούμαστε σχεδόν καθόλου σε αστικό δίκτυο !Απλα μας άρεσε το Corolla ως υβριδικό και τεχνολογία !
Tο GLA είναι αυτόματο diesel με 53.000 χλμ με xenon led parking assist (αυτόματο παρκάρισμα )και γενικά είναι έκδοση που από ότι μας λέει ο Γειτονας το αγόρασε 39800 από την μερσεντές ,το βιβλίο σέρβις είναι σφραγισμένο από την αντιπροσωπεία ,δεν έχει τρακάρει και γενικά το έχει μόνιμα σε Παρκιγκ κλειστό ,Όποτε επειδή το αμάξι το βλέπω κάθε μέρα αν ήταν να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Gla αυτό θα ήταν σίγουρα!!!
Ορεινό χωριό;;; Χορτιάτη μένεις; Ή από την άλλη προς Λητή; Anyway.... Αν έχει συχνά χιόνια, τότε δες κάτι σε 4κίνητο αυτόματο πετρέλαιο. Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτά τα χρήματα. Και επειδή η τσέπη σου είναι πιο σημαντική από το κάθε κουβαδάκι που παίρνουμε με 4 ρόδες, πάρε ότι δε θα σε ζορίσει σε τεκμήρια και δόσεις. Νομίζω η μάντρα είναι μονόδρομος για να δώσεις μαύρο χρήμα, και να μη σε τσιμπήσουν τα τεκμήρια.
-
Aggelostok wrote:
Δυστηχως μένουμε σε ορεινό χωριο που έχουμε συχνά χιονοπτώσεις ,δεν κινούμαστε σχεδόν καθόλου σε αστικό δίκτυο !Απλα μας άρεσε το Corolla ως υβριδικό και τεχνολογία !
Tο GLA είναι αυτόματο diesel με 53.000 χλμ με xenon led parking assist (αυτόματο παρκάρισμα )και γενικά είναι έκδοση που από ότι μας λέει ο Γειτονας το αγόρασε 39800 από την μερσεντές ,το βιβλίο σέρβις είναι σφραγισμένο από την αντιπροσωπεία ,δεν έχει τρακάρει και γενικά το έχει μόνιμα σε Παρκιγκ κλειστό ,Όποτε επειδή το αμάξι το βλέπω κάθε μέρα αν ήταν να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Gla αυτό θα ήταν σίγουρα!!!
Ορεινό χωριό;;; Χορτιάτη μένεις; Ή από την άλλη προς Λητή; Anyway.... Αν έχει συχνά χιόνια, τότε δες κάτι σε 4κίνητο αυτόματο πετρέλαιο. Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτά τα χρήματα. Και επειδή η τσέπη σου είναι πιο σημαντική από το κάθε κουβαδάκι που παίρνουμε με 4 ρόδες, πάρε ότι δε θα σε ζορίσει σε τεκμήρια και δόσεις. Νομίζω η μάντρα είναι μονόδρομος για να δώσεις μαύρο χρήμα, και να μη σε τσιμπήσουν τα τεκμήρια.
Μονόλοφο!!'Ειχα 4κινητο και κάποιος Σουρωμενος μάλλον το έστειλε στην ανακύκλωση !Αλλα οκ δεν μένω και στην άλασκα,με ένα σετ χιονολαστιχα θα τον βγάλουμε τον χειμώνα !!Το ύψος με προβληματίζει του Corolla μιας και ο δρόμος από Πυλαία έως μονόλοφο δεν είναι και καλύτερος ,τέρμα στις λακουβες και στα σαμαράκια είναι ,και ένα άγχος πιστεύω θα το είχα να μην βρει!Ενω το Gla έχει ένα ύψος !Επειδη αναφέρθηκε πολλάκις παραπάνω ότι στα 24 έχει πολλές επιλογές ,νομίζω ότι στα 24 μερσεντες ,crossover με λίγα χλμ 53.000 ,diesel ,αυτόματο δεν βρίσκεις εύκολα !Ασε που αρέσει και στην γυναίκα αλλά και στο παιδί που ήταν ποιο άνετο πίσω
Φυσικα ούτε βρίσκεις 2008 diesel αυτόματο σε αυτά τα λεφτά !
Μαλλον αύριο θα πάω να το ξανά συζητήσω με τον γείτονα και να πάμε για κάνα καφέ στο ΚΕΠ που είπε και ο Φιλος παραπάνω ,εύχομαι μόνο να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή που κάνουμε !!
Δεν είναι μάντρα το Gla είναι ίδιωτης ευκατάστατος και δεν έχει θέμα με ότι γράφει στην αγορά !,εγω έχω πρόβλημα για το τεκμήριο αγοράς ,!Και 2000 να γράψω στο τιμολόγιο αγορασ του είναι άχρηστο !!
Α ρε κοινωνία άδικη !
-
Να ξέρεις μακριά από το corolla εκεί που είσαι. Πολύ χαμηλό. Αν σου άρεσε η υβριδική φάση(είναι ωραία αίσθηση), πάρε το chr στα ίδια χρήματα με λίγο λιγότερο εξοπλισμό.
Βασικά ολοκαίνουριο chr VS 5ετίας gla, θα αγόραζα το πρώτο. Εγγύηση, κόστος service, μεταπώληση κλπ.
Αν σε παίρνει φορολογικά, βάλτο στο παιχνίδι. Ξέρω είναι κάπως κλειστοφοβικό πίσω. Αλλά καλύπτει και σε χώρους καλύτερα και σε ύψος από το corolla.
-
Το τογιότα καλό και χρυσό αλλά για την χρήση που θες σου απάντησε και ιδιωκτήτης , δεν θα σε βολέψει !
Δεν ξέρω γιατί δεν έχεις πάει απέναντι στον γείτονα να τον πας στο ΚΕΠ και να τελειώνεται? Στην κατάσταση σου να μην σου βγάζουν δάνειο και να σε κυνηγάνε και μετά.... δοκιμασμένη η merc και φουλ εξτρα ! Άντε καλοτάξιδο
Περί το 90% θα ακολουθησω τόσο την συμβουλή σου όσο και του κατόχου της κορολλα !!
-
Να ξέρεις μακριά από το corolla εκεί που είσαι. Πολύ χαμηλό. Αν σου άρεσε η υβριδική φάση(είναι ωραία αίσθηση), πάρε το chr στα ίδια χρήματα με λίγο λιγότερο εξοπλισμό.
Βασικά ολοκαίνουριο chr VS 5ετίας gla, θα αγόραζα το πρώτο. Εγγύηση, κόστος service, μεταπώληση κλπ.
Αν σε παίρνει φορολογικά, βάλτο στο παιχνίδι. Ξέρω είναι κάπως κλειστοφοβικό πίσω. Αλλά καλύπτει και σε χώρους καλύτερα και σε ύψος από το corolla.
το οδηγήσαμε ,το απέρριψε ο μικρός ,και είχα βρει ένα στο πανόραμα του 2020 με 25000 αλλά το πρόλαβε άλλος !
τα 24 είναι το μαξ που μπορούμε !
Επισης το δάνειο κατά 99% θα απορριφθεί αύριο από την Τογιότα για το κορολλα !!Οποτε νομίζω πως το Gla θα είναι το επόμενο μας αυτοκίνητο ,εκτός ένα βρεθεί κάτι οικονομικό diesel ,αυτόματο με ανώτερο εξοπλισμό από του γείτονα !!
-
Αφού σας αρέσει το merc και άρεσε και του παιδιού εγώ το μόνο που έχω να πω είναι καλοταξιδο
-
Πάντως στα 24000 παίζουν και πολλά Χ1 διλιτρα αυτόματα ντίζελ με 150 άλογα σαφώς πιο άνετο αμάξι από την gla σαφώς πιο γρήγορο και συνολικά καλύτερο μοντέλο.
-
Εδώ ο άνθρωπος ψάχνει να αποφύγει τα τεκμήρια, και θα φορτωθεί 2λιτρο;;
Καλοτάξιδο το GLA. Το θεωρώ πολύ όμορφο. Το ξέρεις. Σε βολεύει σε χώρους, σε βολεύει φορολογικά. Κλείδωσέ το.
-
-
Με την χρήση που κάνεις, σχεδόν μoνόδρομος το diesel.
-
H Corolla είναι χαμηλή, δεν κάνει για εκεί που εισαι.
-
Καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου ότι η GLA είναι στην πραγματικότητα αυτό που θές και απλά προσπαθείς να το 'δικαιολογήσεις' στον εαυτό σου.
Άντε καλοτάξιδη να είναι!
ΥΓ: Μια άλλη πρόταση είναι Suzuki Vitara από εμένα, ιδανικό για την περιοχή που μένεις και το παίρνεις 4κίνητο με 22Κ ή με 24Κ εαν το θές και αυτόματο.
-
-
Αν έχεις βρει κάποιο καινούργιο που σε ενδιαφέρει και κολλάς στο δάνειο, πήγαινε στην τράπεζα που έχεις τα χρήματα σου και πες τους να σου βγάλουν ένα δάνειο με εγγύηση τις καταθέσεις σου (cash collateral). Έτσι θα κερδίσεις και χαμηλότερο επιτόκιο και θα είσαι φορολογικά καλυμμένος. Δες εδώ λεπτομέρειες https://ecredit.gr/page/cash-collateral
-
- Με την χρήση που κάνεις, σχεδόν μoνόδρομος το diesel.
- H Corolla είναι χαμηλή, δεν κάνει για εκεί που εισαι.
- Καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου ότι η GLA είναι στην πραγματικότητα αυτό που θές και απλά προσπαθείς να το 'δικαιολογήσεις' στον εαυτό σου.
Άντε καλοτάξιδη να είναι!
ΥΓ: Μια άλλη πρόταση είναι Suzuki Vitara από εμένα, ιδανικό για την περιοχή που μένεις και το παίρνεις 4κίνητο με 22Κ ή με 24Κ εαν το θές και αυτόματο.
καλησπέρα ,η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολλά αλλά αυτοκίνητα όπως μια alpha Romeo Julia , η μια Bmw 2 grand coupe αλλά εδώ δεν πάμε για γούστα Δυστηχως ,πάμε για μια αναγκαστική ώριμη επιλογή !
το vitara είχα ,και όσο δούλευε μας έκανε την δουλειά του ,αλλά δεν θα ήθελα να πάω πάλι σε αυτήν την κατηγορία ,και όχι πάλι σε Suzuki !Καλο χρυσό αλλά 12 χρόνια ήταν αρκετά !
Το GLA απλά το ξέρω ,ξέρω και τον ανθρωπο που το έχει και με διευκολύνει στο φορολογικό ,δεν είναι από τις πρώτες μου επιλογές !Σας ευχαριστώ !!Αν καταφέρω και το κλείδωσω αύριο θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό !!
-
Παντως με 100km τη μερα και καθε μερα θεσσαλονικη, μονο εγω σκεφτομαι οτι εισαι για φυσικο αεριο?
Παιρνεις ενα Arona/Kamiq με 18 χιλιαρικα καινουριο και πληρωνεις τα μισα λεφτα καθε μηνα σε καυσιμο.
ΟΚ δεν ειναι ιδιο level ποιοτητας με αυτα που εχεις διαλεξει, αλλα πολυ πιο οικονομικος εργατης
-
Δε μπορεί κάποιος συγγενής σου να δικαιολογήσει την αγορά και μετά να σου το κάνει μεταβίβαση; Υπάρχουν παράθυρα για αυτό το τεκμηριωμένο κράτος.
Αν μπορούσαν να βάλουν και περιβαλλοντικό τέλος 5 λεπτά για κάθε μας κλανια θα το είχαν κάνει. Σκεφτείτε μόνο τι χρήμα θα έβγαζε το κράτος από την Καθαρά Δευτέρα.
-
Πως και δεν προτάθηκε ακομη το suzuki swift που ειναι ολ αραουντ καρ;
-
Δε μπορεί κάποιος συγγενής σου να δικαιολογήσει την αγορά και μετά να σου το κάνει μεταβίβαση; Υπάρχουν παράθυρα για αυτό το τεκμηριωμένο κράτος.
Αν μπορούσαν να βάλουν και περιβαλλοντικό τέλος 5 λεπτά για κάθε μας κλανια θα το είχαν κάνει. Σκεφτείτε μόνο τι χρήμα θα έβγαζε το κράτος από την Καθαρά Δευτέρα.
το προσπαθήσαμε αλλά τζίφος !!
-
Πως και δεν προτάθηκε ακομη το suzuki swift που ειναι ολ αραουντ καρ;
δεν μας κάνει τόσο μικρό αυτοκίνητο !!Το θελουμε για βασικό αυτοκίνητο +συχνά ταξίδια προς δεύτερο πόδι Χαλκιδικής
-
Παντως με 100km τη μερα και καθε μερα θεσσαλονικη, μονο εγω σκεφτομαι οτι εισαι για φυσικο αεριο?
Παιρνεις ενα Arona/Kamiq με 18 χιλιαρικα καινουριο και πληρωνεις τα μισα λεφτα καθε μηνα σε καυσιμο.
ΟΚ δεν ειναι ιδιο level ποιοτητας με αυτα που εχεις διαλεξει, αλλα πολυ πιο οικονομικος εργατης
2 βενζινάδικα νομίζω ότι έχουν φυσικό αέριο !Και τα 2 είναι αρκετά μακριά από εμένα συν ότι στην Χαλκιδική δεν υπάρχει !!
-
Πας στην αντιπροσωπεία που έχεις καταλήξει και της λες να σου κόψουν συναλλαγματικές τις οποίες θα τις έχεις εσύ στα χέρια σου και θα της δηλώνεις κάθε χρόνο στην φορολογική σού.
Όποτε αγοράζεις κασέρι το αυτοκίνητο που θες με την ευκολία που ζητάς.
Δοκιμασμένη λύση.
-
Η καλύτερη περίπτωση ειναι μτχ απο γνωστό σου που εμπιστεύεσαι. Φαντάζομαι το χει αγοράσει καινούργιο έτσι; Για ντίζελ γενικά από μαντρά ούτε απ' έξω μην περάσεις.
-
Πας στην αντιπροσωπεία που έχεις καταλήξει και της λες να σου κόψουν συναλλαγματικές τις οποίες θα τις έχεις εσύ στα χέρια σου και θα της δηλώνεις κάθε χρόνο στην φορολογική σού.
Όποτε αγοράζεις κασέρι το αυτοκίνητο που θες με την ευκολία που ζητάς.
Δοκιμασμένη λύση.
το πρότεινα σε 2 αντιπροσωπείες ,καμία δεν το δέχτηκε !!
Νεο αυτοκίνητο diesel η υβριδικό