-
Καλησπερα σε ολο το φορουμ!
Ειμαι σε αναζητηση του πρωτου μου αυτοκινητου κοντα στα 3000 μαξ 3500 αλλα πολυ τραβηγμενο.(προς το παρον δηλαδη).
Ψαχνω για αμαξι με βενζινη στα 1300 κυβικα μαξ .δεν με ενφιαφερει να ειναι 3θυρο η 5θυρο.
Θελω επισης κατι οσο το δυνατον ποιο αξιοπιστο και να μην βγαζει μεγαλα προβληματα.(αυτο που θελουν ολοι)
Προς το παρον σε αυτα που εχω καταλήξει ειναι:
Toyota Corolla 1998-2000 το στρογγυλοφαναρο 1.3
Ηyundai Getz- Accent
Και ο λογος που διαλεξα αυτα ειναι οτι επειδη εχω πολυ σφιχτο budget να μην παω σε κουβα τυπου saxo rallye μιας και θελω κατι εστο και ενα κλικ ποιο ασφαλες απο αυτα.
Υπαρχει κατι αλλο που αξιζει να δω;
Γενικα εχω κανει καλες επιλογες;Εχω βρει Corolla και Getz σε αυτα τα χρηματα το ενα στα 210.000 χλμ και το αλλο 180.000 αντιστοιχα.
Ευχαριστω
-
Καλησπερα σε ολο το φορουμ!
Ειμαι σε αναζητηση του πρωτου μου αυτοκινητου κοντα στα 3000 μαξ 3500 αλλα πολυ τραβηγμενο.(προς το παρον δηλαδη).
Ψαχνω για αμαξι με βενζινη στα 1300 κυβικα μαξ .δεν με ενφιαφερει να ειναι 3θυρο η 5θυρο.
Θελω επισης κατι οσο το δυνατον ποιο αξιοπιστο και να μην βγαζει μεγαλα προβληματα.(αυτο που θελουν ολοι)
Προς το παρον σε αυτα που εχω καταλήξει ειναι:
Toyota Corolla 1998-2000 το στρογγυλοφαναρο 1.3
Ηyundai Getz- Accent
Και ο λογος που διαλεξα αυτα ειναι οτι επειδη εχω πολυ σφιχτο budget να μην παω σε κουβα τυπου saxo rallye μιας και θελω κατι εστο και ενα κλικ ποιο ασφαλες απο αυτα.
Υπαρχει κατι αλλο που αξιζει να δω;
Γενικα εχω κανει καλες επιλογες;Εχω βρει Corolla και Getz σε αυτα τα χρηματα το ενα στα 210.000 χλμ και το αλλο 180.000 αντιστοιχα.
Ευχαριστω
-
Μπορείς να δεις ford focus Mk1 2000-2003 πολύ αξιόπιστα με καλούς χώρους, τα ποιο πολλά έχουν abs - Esp - 4 αερόσακους-a/c- radio-cd με 2din υποδοχή οπότε μπορείς να βάλεις και κάνα Android player,! Και πάνω από όλα βρίσκεις εύκολα πολλά και οικονομικά ανταλλακτικά και μηχανικά και για φαναρτζοδουλειές ειδικά αν το βρεις στο ασημί!
Από 1500€ μέχρι 3000¢ σε πολύ καλή κατάσταση!
EDIT :εδώ δες καμία 20αρια
-
Μπορείς να δεις ford focus Mk1 2000-2003 πολύ αξιόπιστα με καλούς χώρους, τα ποιο πολλά έχουν abs - Esp - 4 αερόσακους-a/c- radio-cd με 2din υποδοχή οπότε μπορείς να βάλεις και κάνα Android player,! Και πάνω από όλα βρίσκεις εύκολα πολλά και οικονομικά ανταλλακτικά και μηχανικά και για φαναρτζοδουλειές ειδικά αν το βρεις στο ασημί!
Από 1500€ μέχρι 3000¢ σε πολύ καλή κατάσταση!
EDIT :εδώ δες καμία 20αρια
Θελω κατι 1.3 αυστηρα!
-
Και πολλά παλαιότερα 'μίνι' αυτοκίνητα έβγαιναν σε αυτά τα κυβικά, όπως Swift, Corsa, **PUNTO, **Micra που υπάρχουν και βενζίνη και πετρέλαιο (ακόμη και κάποια γαλλικά με λίγο αδύναμα μοτέρ). Εγώ θα διάλεγα όποιο απ' αυτά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ιδιώτη. (έχοντας και κάποιες εκατοντάδες ευρώ καβάντζα για ζημιές-λάστιχα και τέτοια, γιατί το 'αξιοπιστία' δεν λέει τίποτα για μεταχειρισμένο που στην ουσία έχει ξεπεράσει το αναμενόμενο όριο ζωής του).
Αγορά μεταχείρ. κοντά στα 3000