Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αγορα μεταχειρισμενου (αυτοματο)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αγορα μεταχειρισμενου (αυτοματο)
    • 1 / 1
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3
    9
    51
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tool92 last edited by

Γεια χαρα σε ολα τα παιδια και σε ολους τους κυριους του φορουμ.Ειμαι 25 ετων και μολις εβγαλα διπλωμα και ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο αμαξακι,το πρωτο μου.Τα χρηματα που εχω ειναι 5 χιλιαρικα,αυτο ειναι και το ταβανι μου αλλα θα μου αρεσε να βρω ας πουμε και κατι με  3,5 4,000 χιλιαρικα για να μεινει και τιποτα στην ακρη,μιας και το αμαξι οπως το σκεφτηκα μαλλον θα  το κρατησω αν ολα πανε καλα περιπου 6-7 χρονια.Θελω σιγουρα κατι που ειναι οικονομικο απο θεμα καταναλωσης και τελη και σχετικα αξιοπιστο.Αντε να βγαλει και μερικα θεματακι αλλα  τουλαχιστον να ειναι χαμηλο το κοστος των σερβις.Το αμαξι θα το χρησιμοποιω για να πηγαινω απο κερκυρα αθηνα και αντιστροφα (μια στο τοσο) και περισσοτερο μεσα στο νησι και λιγο αθηνα καμια βολτα κλπ.Το υψος μου ειναι 1,90 και εχω και μεγαλα ποδια αρα μαλλον εκει κατω θα πρεπει να εχει σχετικα ικανοποιητικο χωρο,ωστοσο για την ανεση των συνεπιβατων η αποθηκευτικοι χωροι δεν με απασχολουν ιδιαιτερα....Απο εκει και περα μερικα πραγματακια που ζηταω απο το αμαξι ειναι να ειναι ομορφουλικο με ενα αξιοπρεπες εσωτερικο και να εχει και λιγο γκαζακι.Επισης το αυτοματο συστημα θα μου αρεσε π.χ να ειναι τυπου paddles με αλλαγες  στο τιμονι η κατι τετοιο,που θα εχει και λιγο ενδιαφερον. Λιγο που το  εψαξα  το θεμα  μεχρι στιγμης, εχω στην λιστα μου το fiat punto evo 1.3 95  αλογα πετρελαιο ,με αυτοματο συστημα dualogic και το Mitsubishi Colt cz2 1.3 95 αλογακια ημιαυτοματο,το facelift μοντελο που ειναι μπροστα η μασκα σαν του evo.Αυτα.... 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tool92 last edited by

Γεια χαρα σε ολα τα παιδια και σε ολους τους κυριους του φορουμ.Ειμαι 25 ετων και μολις εβγαλα διπλωμα και ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο αμαξακι,το πρωτο μου.Τα χρηματα που εχω ειναι 5 χιλιαρικα,αυτο ειναι και το ταβανι μου αλλα θα μου αρεσε να βρω ας πουμε και κατι με  3,5 4,000 χιλιαρικα για να μεινει και τιποτα στην ακρη,μιας και το αμαξι οπως το σκεφτηκα μαλλον θα  το κρατησω αν ολα πανε καλα περιπου 6-7 χρονια.Θελω σιγουρα κατι που ειναι οικονομικο απο θεμα καταναλωσης και τελη και σχετικα αξιοπιστο.Αντε να βγαλει και μερικα θεματακι αλλα  τουλαχιστον να ειναι χαμηλο το κοστος των σερβις.Το αμαξι θα το χρησιμοποιω για να πηγαινω απο κερκυρα αθηνα και αντιστροφα (μια στο τοσο) και περισσοτερο μεσα στο νησι και λιγο αθηνα καμια βολτα κλπ.Το υψος μου ειναι 1,90 και εχω και μεγαλα ποδια αρα μαλλον εκει κατω θα πρεπει να εχει σχετικα ικανοποιητικο χωρο,ωστοσο για την ανεση των συνεπιβατων η αποθηκευτικοι χωροι δεν με απασχολουν ιδιαιτερα....Απο εκει και περα μερικα πραγματακια που ζηταω απο το αμαξι ειναι να ειναι ομορφουλικο με ενα αξιοπρεπες εσωτερικο και να εχει και λιγο γκαζακι.Επισης το αυτοματο συστημα θα μου αρεσε π.χ να ειναι τυπου paddles με αλλαγες  στο τιμονι η κατι τετοιο,που θα εχει και λιγο ενδιαφερον. Λιγο που το  εψαξα  το θεμα  μεχρι στιγμης, εχω στην λιστα μου το fiat punto evo 1.3 95  αλογα πετρελαιο ,με αυτοματο συστημα dualogic και το Mitsubishi Colt cz2 1.3 95 αλογακια ημιαυτοματο,το facelift μοντελο που ειναι μπροστα η μασκα σαν του evo.Αυτα.... 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          megane98hp last edited by

Δες και το C4 e-hdi. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν πολλά μετάχειρα αλλά είναι τρένο στο δρόμο, άνετο ταξιδιάρικο και πολύ αξιόπιστο.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • T
            tool92 @megane98hp last edited by

Δες και το C4 e-hdi. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν πολλά μετάχειρα αλλά είναι τρένο στο δρόμο, άνετο ταξιδιάρικο και πολύ αξιόπιστο.

https://www.car.gr/30173993-citroen-c4 αυτο λες ? αμαξαρα φαινεται στο ματι αλλα ρε αδερφε με 5 χιλιαρικα θα πρεπει να βγαλουν την μηχανη για να το δωσουν αχαχαχαχ.Δυστηχως το μπατζετ μου ειναι 5 αντε να μου κολλησουν και μαξ κανενα χιλιαρικο οι δικοι μου να παω στα 6!Επισης νομιζω λιγο υπερβολη να εχω τετοια αμαξαρα για πρωτο,δεν ξερω.Το συγκεκριμενο με ποσα χρηματα μπορω να το βρω σε καλη κατασταση??γιατι στο car βαζουν λιγο παραπανω τις τιμες απο οτι θα το δωσουν νομιζω.Παντως πολυ ομορφο αμαξι,τοσο οσο.

• T

Με πας σε αλλα μονοπατια τωρα....σε αυτη την κατηγορια παιζουν και fiat bravo 1,6 multijet και το renault megane 1.5 dci μοντελο 2008 μεχρι 2012 αν δεν κανω λαθος.Ομορφα και τα 3 αλλα ακριβα νομιζω.

• M

Ναι αυτό λέω. Και το ανεφερα επειδή το γνωρίζω πολύ καλά σαν αυτοκίνητο κι επειδή ζήτησες να είναι άνετο αφού είσαι ψηλός και να έχει και γκάζι. Να σου πώ ότι για το μπάτζετ σου τα 2 αυτοκίνητα που έγραψες είναι κακά, δεν θα το πω. Μια χαρά είναι. Αν δεν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, ναι κοίταξέ τα.

• D
                  dimsabas last edited by

Αν το πετρέλαιο είναι Euro 4, δεν επιτρέπεται η κίνησή του στην Αθήνα.

https://cartalk.gr/

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • T
                    tool92 @dimsabas last edited by

Αν το πετρέλαιο είναι Euro 4, δεν επιτρέπεται η κίνησή του στην Αθήνα.

Σωστος και νομιζω εκτος απο Αθηνα αυτο παιζει γενικα για καθε μεγαλη πολη, η κανω λαθος???

Παντως,τις προαλλες ενα φιλαρακι μου πηγε με euro 4 fiat panda  πετρέλαιο αθηνα για κατι δουλειες και ενω τον σταματησαν στην αττικη,ηταν με τον πατερα του,εν τελη τον αφησαν να μπει μεσα αλλα ειπε στην αστυνομια οτι ηρθαν για λιγο για κατι δουλιτσες(εχει μαντρα αυτος κα ηθελε να δει κατι πλακακια)

• T

Ναι αυτό λέω. Και το ανεφερα επειδή το γνωρίζω πολύ καλά σαν αυτοκίνητο κι επειδή ζήτησες να είναι άνετο αφού είσαι ψηλός και να έχει και γκάζι. Να σου πώ ότι για το μπάτζετ σου τα 2 αυτοκίνητα που έγραψες είναι κακά, δεν θα το πω. Μια χαρά είναι. Αν δεν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, ναι κοίταξέ τα.

Οταν λες υπερβαση το C4 συγκεκριμενα θεωρεις οτι μπορω να το βρω σε καλη κατασταση με 6χιλιαρικα??Μωρε νταξει εγω θα μπορουσα να μπω σε μια διαδικασια να κανω  ψηστηρι στους δικους μου να τσονταρουν  το κατι παραπανω αλλα θεωρω οτι σε σχεση με τα αλλα 2 μοντελα που ανεφερα το C4 στην ουσια θα μου προσφερει μοναχα μεγαλητερη ανεση και αισθητικη,ισως και καπως καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα δεν εχω τρελες απαιτησεις σε αυτο το κομματι.Επισης σε μερικα χρονια θα αλλαξω,δηλαδη και το C4 να παρω σε 7 χρονια θα θεωρειτε σχετικα ξεπερασμενο οποτε νομιζω μου ταιριαζει καλυτερα να παω σε κατι οικονομικο και να παρω καλο αμαξι στα 30+ που θα ειναι και αλλες οι αναγκες.Οπως το βλεπω εγω δεν ειναι να πεις   οτι θα κανω την υπερβαση η οποια δεν ειναι και στο χερι μου(στην τσεπη μου) για να παρω καποιο δυνατο εργαλειο...δηλαδη αν εκανα την υπερβαση καλυτερα να πηγαινα σε ενα alfa mito 1.4 tct   multiair με tourbo να βγαζω και γουστα και οποτε θελω να το καρφωσω ενα 1ο σταδιο να παει 170 αλογα να φυσαει.Βεβαια εκει παμε και σε αλλα επιπεδα κοστους καταναλωσης καυσιμου κλπ αλλα νομιζω για μενα εκει θα αξιζε μια υπερβαση.Δεν ειμαι σιγουρος....Εχω λιγο μπερδευτει.

• M

Έχεις μπερδευτεί γιατί βλέπεις τις ανάγκες σου αλλά έχεις κι εμάς που σε 'αναστατώνουμε' για κάτι καλύτερο και γίνεσαι κι εσύ περισσότερο πλεονέκτης. 

Διάβασε τι σου λέμε εμείς αλλά τελικά πρέπει να είσαι αποφασισμένος και να μην αλλάξεις γνώμη. Κάνε αυτό που λέει η λογική!!!

• First post
                          Last post
                        • 1 / 1
                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                          • ΕΛΛΑΔΑ
                          • ΚΟΣΜΟΣ
                          • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                          • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                          • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                        • ΔΟΚΙΜΕΣ
                          • TEST