-
Καλησπέρα σας νέος οδηγός θα ήθελα μια γνώμη για αυτά τα δύο αμάξια. Να σας πω ότι το αμάξι το θέλω για κάθε μέρα αλλά η δουλειά ειναι σχετικά κοντά ,για βόλτες κτλ. Budget 3000-4000 ευρώ
Οδηγαω συχνά ένα xsara του πατέρα μου 1400cc και με ψιλοτρομαξε η κατανάλωση που σε 3 μέρες τα 10 ευρώ (είχα μηχανή πιο πριν)που έβαλα φύγαμε για πλάκα βέβαια δεν πήγαινα και πολύ σιγά και επειδή είναι και νέος οδηγός μπορεί να το πήγαινα και απότομα το αμάξι, ετσι ξεκίνησα να κοιτάω και μικρά αμάξια και είδα το Peugeot 107 που και καιει αρκετά λίγο σαν αμάξι ,ο πατέρας μου πάντως διαφωνεί με αυτά τα λίγα κυβικά και προτιμάει κάτι καλύτερο ποιότηκα σαν αμάξι και ας καιει λιγο παραπάνω και καταλαβαίνω την λογική του γιατί θα παρω και μεταχειρισμένο αμάξι, παρόλα αυτά εξαρχής ήθελα το lancia γιατί μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά ειμαι και λίγο μπερδεμένος
Τι γνώμη έχετε για αυτά τα δύο αμάξια?
-
Καλησπέρα σας νέος οδηγός θα ήθελα μια γνώμη για αυτά τα δύο αμάξια. Να σας πω ότι το αμάξι το θέλω για κάθε μέρα αλλά η δουλειά ειναι σχετικά κοντά ,για βόλτες κτλ. Budget 3000-4000 ευρώ
Οδηγαω συχνά ένα xsara του πατέρα μου 1400cc και με ψιλοτρομαξε η κατανάλωση που σε 3 μέρες τα 10 ευρώ (είχα μηχανή πιο πριν)που έβαλα φύγαμε για πλάκα βέβαια δεν πήγαινα και πολύ σιγά και επειδή είναι και νέος οδηγός μπορεί να το πήγαινα και απότομα το αμάξι, ετσι ξεκίνησα να κοιτάω και μικρά αμάξια και είδα το Peugeot 107 που και καιει αρκετά λίγο σαν αμάξι ,ο πατέρας μου πάντως διαφωνεί με αυτά τα λίγα κυβικά και προτιμάει κάτι καλύτερο ποιότηκα σαν αμάξι και ας καιει λιγο παραπάνω και καταλαβαίνω την λογική του γιατί θα παρω και μεταχειρισμένο αμάξι, παρόλα αυτά εξαρχής ήθελα το lancia γιατί μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά ειμαι και λίγο μπερδεμένος
Τι γνώμη έχετε για αυτά τα δύο αμάξια?
-
Lancia Ypsilon 2 αστέρια NCAP (μέχρι και φωτιά έπιασε) μακρυά
-
Το να λέμε απλά 'Lancia Y' δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν 3 διαφορετικές γενιές Υ...
-
Το να λέμε απλά 'Lancia Y' δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν 3 διαφορετικές γενιές Υ...
Του 04-11 μιλάω sorry
-
Lancia Ypsilon 2 αστέρια NCAP (μέχρι και φωτιά έπιασε) μακρυά
Από ότι διάβασα ήταν ενα σπάνιο φαινόμενο η φωτιά
-
Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι το συγκεκριμένο. Ένα φτιασιδωμένο Grande Punto, με όλα τα καλά του Fiat, συν design, εξοπλισμό και πολυτέλεια. Από κατανάλωση, εξαρτάται ποιο μοτέρ θα επιλέξεις. Το 107 είναι σαφώς οικονομικότερο, αλλά είναι μια Κατηγορία κάτω (Α αντί για Β), με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τουτέστιν, πιο σβέλτο αν μιλάμε για κινητήρα παρόμοιας ισχύος (λόγω μειωμένου βάρους), πιο ευκίνητο μέσα στην πόλη, αλλά και χειρότερο στον ανοικτό δρόμο, την άνεση κλπ.
-
Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι το συγκεκριμένο. Ένα φτιασιδωμένο Grande Punto, με όλα τα καλά του Fiat, συν design, εξοπλισμό και πολυτέλεια. Από κατανάλωση, εξαρτάται ποιο μοτέρ θα επιλέξεις. Το 107 είναι σαφώς οικονομικότερο, αλλά είναι μια Κατηγορία κάτω (Α αντί για Β), με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τουτέστιν, πιο σβέλτο αν μιλάμε για κινητήρα παρόμοιας ισχύος (λόγω μειωμένου βάρους), πιο ευκίνητο μέσα στην πόλη, αλλά και χειρότερο στον ανοικτό δρόμο, την άνεση κλπ.
Για μέσα στην πόλη το θέλω το αμάξι αλλά επειδή τα χιλιόμετρα θα είναι αρκετά λογικά 100.000+ σκέφτομαι ότι το lancia θα εχει καλύτερη αντοχή στον χρόνο
-
Εγω παλι πσιτευω το Lancia ειναι καλο αυτοκινητο.
ΑΛΛΑ ρα μικρα psa της toyota τα ξερω. Μην νομιζεις οτι θα ναι τερας αξιοπιστιας, και τα λαδακια του τα πινει, και κατι εγκεφαλους αεροσκου πεταει....κτλ
-
το Lancia είναι πολύ ωραίο και μία κατηγορία πάνω όπως είπαν. Δεν είναι τυχαίο που ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει Lancia, η Y κάνει τρελές πωλήσεις Ιταλία (που μόνο εκεί κυκλοφορεί).
-
Εγω παλι πσιτευω το Lancia ειναι καλο αυτοκινητο.
ΑΛΛΑ ρα μικρα psa της toyota τα ξερω. Μην νομιζεις οτι θα ναι τερας αξιοπιστιας, και τα λαδακια του τα πινει, και κατι εγκεφαλους αεροσκου πεταει....κτλ
Άρα καλύτερα lancia, κάτι έχω διαβάσει για το τιμόνι ότι βγάζει προβλήματα στα ypsilon
Καλύτερα να να πάω στο μοντέλο με τα 75 άλογα ?
-
Ναι σε καποια οπως τα fiat. Εχει ενα μετριο κοστος αν θυμαμαι καλα επισκευης, μοτερακι τιμονιου, (τα καρβουνακια του)
Οδηγησα το 75 αρι μεχρι τα 130 καλα παει.... μετα δυσκολευεται αρκετα.
-
Το Υ είναι πολύ καλύτερο σαν αυτοκίνητο από το 107. Σαν στήσιμο, σαν συμπεριφορά στο δρόμο, σαν άνεση. Δεν μπορώ να ξέρω σαν αξιοπιστία όμως από το συγκεκριμένο μοντέλο. Μπορώ να σου πω για αξιοπιστία για το επόμενο Υ. Οι τιμές που βλέπω πάντως στο car είναι εξωφρενικές.
Για το 107 ακριβή άποψη πάλι δεν μπορώ να έχω. Αν όμως ισχύει κι ας με διορθώσει όποιος ξέρει, ότι είναι 'αδερφάκι' με την αντίστοιχη γενιά του C1, έχω να πω ότι το συγκεκριμένο είναι τέρας αξιοπιστίας. Δεν μασάει, δεν σπάει, δεν χαλάει,
-
Ναι σε καποια οπως τα fiat. Εχει ενα μετριο κοστος αν θυμαμαι καλα επισκευης, μοτερακι τιμονιου, (τα καρβουνακια του)
Οδηγησα το 75 αρι μεχρι τα 130 καλα παει.... μετα δυσκολευεται αρκετα.
Καλά είναι για ταξίδι μπορεί να πάρω το xsara
Lancia ypsilon vs peugeot 107