-
Αν δεν σου δίνουν χρόνο αναμονής σημαίνει ότι το εργοστάσιο δεν σκοπεύει( την δεδομένη στιγμή) να φτιάξει αυτοκίνητα με τα specs κ σε συνδυασμό χρώματος που ζήτησες, είχε συμβεί και σε εμένα, είχα παραγγείλει silver και για καλή μου τύχη οταν μίλησα με κεντρικά υπήρχαν silky bronze (Χρωματαρα) και έτοιμα προς αποστολή.
Πάρε τηλέφωνο θα σου λυθούν απορίες.
-
@galios36 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα μέτρησα το λάδι μετά από μια σβελτη βόλτα στην Εγνατία, έπειτα κάνα 2 χιλιόμετρα χαλαρά να πέσει η ένταση και στάση Σκλαβενίτη για ψώνια για 20 λεπτά
Είμαι οκ; 1180 km έχω κανει
Έχει τσιμπήσει λίγο αλλά είναι λογικό. Το είχες ελέγξει κατά την παραλαβή;
Καλησπέρα και πάλι.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή κι έμπιστη αντιπροσωπεία hyundai στην Αθήνα; Δεν την παλεύω άλλο την αναμονή.. Ευχαριστώ πολύ
Τι θέμα έχεις;
Παρήγγειλα το αμάξι αρχές Αυγούστου και με πάνε από μήνυσε μήνα.. Με πήραν τέλη Οκτωβρίου και μου είπαν ότι 1 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να κατασκευαζεται και ότι αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω στα χέρια μου.. Αλλά ακόμα αριθμό πλαισίου δεν έχουν δώσει.. Απ ότι υπολογίζω πάμε για αρχές του 24..
Να ξέρεις ότι η αντιπροσωπεία δεν έχει καμία σχέση με την όλη διαδικασία, μόνο ο εισαγωγέας. Όπως σου είπε και ο @czio πάρε εκεί τηλέφωνο και θα σου πουν. Στην περίπτωση μου ήταν εξαιρετικά ευγενικοί. Παρότι το δικό μου είχε κάποια έξτρα, μου είχε πει ότι βλέπει στην γραμμή παραγωγής να φτιάχνονται κάποια με έξτρα άρα μάλλον θα φτιαχτεί και το δικό σας. Όντως έτσι έγινε και παρέλαβα στους 9 μήνες όσο μου είχαν πει στο περίπου αρχικά.
Κάνε υπομονή έχεις φάει τον γάιδαρο…Εννοείται πως δεν έχουν κάνα σχέση η αντιπροσωπεία.. Το καταλαβαίνω.. Απλά εμένα δεν μου είπαν καν χρόνο αναμονής.. Όπως είπα παραπάνω κάθε μήνα μου τα αλλάζουν.. Τέλος πάντων όταν εννοείτε κεντρικά που εννοείτε; ευχαριστώ πολύ..
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Να είστε καλά.. Ότι είναι θα ενημερώσω..
-
Λοιπόν παιδιά.. Με πήραν από την αντιπροσωπεία, αφού άφησα μήνυμα στα κεντρικά και μου είπαν ότι το χρώμα teal θα αργήσει και αν θέλω για πιο γρήγορα να πάρω το dark knight.. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο από την αρχή οπότε κατέληξα στο δεύτερο.. Και μου είπαν το πολύ μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα το έχω στα χέρια μου..
-
-
-
Προσωπικά βρίσκω ότι δεν ταιριάζει το εσωτερικό με το εξωτερικό. Κόπια του kona.
Νομίζω το παρόν εσωτερικό είναι πιο αριστοκρατικό.
-
Αν σήμερα ήμουν σε διαδικασία αγοράς suv θα το είχα πρώτο στην σχετική λίστα. Φυσικοί διακόπτες κλιματισμού και ηχοσυστήματος εν έτη 2023/2024; Sign me in! Και bonus το ενιαίο πάνελ οθονών του Sportage; Bey bey Kia.
-
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αν σήμερα ήμουν σε διαδικασία αγοράς suv θα το είχα πρώτο στην σχετική λίστα. Φυσικοί διακόπτες κλιματισμού και ηχοσυστήματος εν έτη 2023/2024; Sign me in! Και bonus το ενιαίο πάνελ οθονών του Sportage; Bey bey Kia.
Για αυτό πήρα το Premium Σάββα, φυσικοί διακόπτες στο A/C και bonus ασύρματο CarPlay και Android Auto! Έβαλα και σαν έξτρα το keyless και την ασύρματη φόρτιση και γειά σας.
-
Ενδιαφέρον, αν και θα προτιμούσα να διατηρήσουν το minimalistic design
περνώντας τα νέα features, μοιάζει λίγο compromise τύπου “ μιας και έχουμε ήδη ενιαία panels για το kona και το sportage, ας μην χαλάσουμε το budget". Από την άλλη έχει φυσικούς διακόπτες το οποίο ειναι καλό.Οι ταχύτητες που είναι;
-
Επιλογεας ταχυτήτων πάνω στη κολώνα του τιμονιού. Κακο...
-
@kapa-0 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Επιλογεας ταχυτήτων πάνω στη κολώνα του τιμονιού. Κακο...
Εργονομικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο. Πάνω για drive κάτω για όπισθεν. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις όπως με τα κουμπιά.
-
Κατά τη γνώμη μου το παρόν εσωτερικό πιο επιτυχημένο και κομψό, στο FL κάτι φαίνεται παράταιρο με κεντρική κονσόλα-πάνελ χειρισμού κλιματισμού.
-
-
Παιδια εξωτερικα ελαχιστες διαφορες. Το δικο μας νομιζω ειναι πιο ομορφο. Εσωτερικα χαλασαν οτι πιο ομορφο ειχε το αμαξι... Τον επιλογεα ταχυτητων.... Δεν με εψησε. Ειναι κατι παρατερο στο νεο εσωτερικο. Αν ειχα την επιλογη να διαλεξω. Παλι το τωρινο μοντελο θα επαιρνα....
-
Εμένα μαρέσει η αλλαγή που έκαναν. Πάει περισσότερο στο κόψιμο του δικού μου Sportage και φυσικά στο Kona.
Δεν θα ήθελα εξωτερικά να αλλάξουν κάτι, γιατί είναι ήδη όμορφο. -
Παιδιά ερώτηση, στο αυτόματο πες ότι εισαι στο drive και για καποιο λόγο καταλαθος πατάς όπισθεν τι συμβαίνει εκει; Δεν είχα ποτέ αυτόματο δεν ξερω
-
Παιδιά ερώτηση, στο αυτόματο πες ότι εισαι στο drive και για καποιο λόγο καταλαθος πατάς όπισθεν τι συμβαίνει εκει; Δεν είχα ποτέ αυτόματο δεν ξερω
Τίποτα, δεν σε αφήνει.
-
Ακόμη μια, πες ότι θες να ανέβεις μια ανηφόρα με παγωνιές με σταθερή ταχύτητα στο κιβώτιο, να μην αλλάξει ότι και να γίνει, υπάρχει τέτοια λειτουργία;
-
Ακόμη μια, πες ότι θες να ανέβεις μια ανηφόρα με παγωνιές με σταθερή ταχύτητα στο κιβώτιο, να μην αλλάξει ότι και να γίνει, υπάρχει τέτοια λειτουργία;
Αν βάλεις οποιαδήποτε ταχύτητα χειροκίνητα στην κρατάει για περίπου 6sec αν πατάς σταθερά το γκάζι στο Eco και Normal. Στο Sport δεν στην αλλάζει.
Hyundai Tucson NX4 (2020)