-
review εις βαθος
Σποιλερ,ο Thomas το προτιμα απο το GolfΚαι φυσικα δεν υπαρχει καμια αμφιβολια στο μυαλο του περι της...εθνικοτητας του μοντελου
-
-
Γερμανικά ξέρεις @lap ή τα βλέπεις όπως εγώ μόνο για την εικόνα και από πίσω είναι σαν να παίζει history channel "WW II in colour";
-
Ξέρω,ή μάλλον ηξερα. Πηγαινα ως παιδι αλλά από τότε που τα μάθαινα πλέον πολύ σπάνια τα χρησιμοποιώ ή τα ακούω. Οπότε φθηνουν συνεχώς ως γνώση. Στο τέλος σε δύσκολα κομμάτια πρέπει να βάλω μετάφραση στα αγγλικά. Άλλες φορές καταλαβαινω από τα συμφραζόμενα. Το πρόβλημα στα γερμανικά είναι τα απίστευτα ουσιαστικά τους. Εκεί μπλοκάρω εγώ.
Κατά τα άλλα, το Όπελ παιδιά μοιάζει πααααρα πολύ καλό.
Δεν ξέρω περιμένω να δω σε τιμές θα το δώσουν.
Επίσης ίσως έχεις δικαίωμα έξτρα εξοπλισμού στα πρότυπα των vag!
Αν ναι, θα πάρει κεφάλι έναντι του 308 -
Όπως είπα ειλικρινώς και ανωτέρω στον φίλο Δουβλίνο και όμοια τιμολόγηση να έχουν, ακόμα και χώρους σαν το hatchback να έχει το ST, μόνο που δεν θα πρέπει να αποδειχθείς το iCockpit ενώ έχει και όπως φαίνεται πολύ καλά οδηγικά χαρακτηριστικά για εμένα είναι ένα βήμα μπροστά από το ομόσταυλο. Βέβαια εγώ είμαι και συντηρητικός πέραν του δέοντος. Όταν μου έδωσε επιλογή ο πατέρας μου για μεταχειρισμένο Astra το 2001 μεταξύ hatch & sedan διάλεξα το 2ο σε ηλικία 19 ετών. Δεν με λες και νορμάλ....
-
Για κάποιο περίεργο λόγο και εμένα μου αρέσουν αρκετά τα σεντάν. Πιο "αρρενωπά" μου φαίνονται, δεν ξέρω γιατί έχω τέτοια άποψη αλλα μάλλον και εγώ συντηρητικός είμαι, το ξέρω και μου το λένε πολλές φορές.
Δυστυχώς όμως τα σενταν δεν βολεύουν στο χώρο που παρκάρω.
Για παράδειγμα η νέα οκτάβια ή η νεα corolla sedan μου φαίνονται ως πιο ωραία αυτοκινητα. Μη με παρεξηγήσει κάποιος ιδιοκτήτης χατς κορολλ; κτλ. Κολλήματα δικά μου είναι αυτά.
-
H Stellantis (η PSA βασικά,γιατί η FCA σε πλατφόρμες πριν τη συγχώνευση παίρνει τουλάχιστον mild) έχει την "αχίλλειο φτέρνα" της,ότι δεν έχει mild ή full hybrid. Πάει από θερμικά κατ'ευθείαν σε phev και bev.
Aν είχε έστω mild θα σάρωνε... -
@panormus772 said in Opel Astra 2021/22:
H Stellantis (η PSA βασικά,γιατί η FCA σε πλατφόρμες πριν τη συγχώνευση παίρνει τουλάχιστον mild) έχει την "αχίλλειο φτέρνα" της,ότι δεν έχει mild ή full hybrid. Πάει από θερμικά κατ'ευθείαν σε phev και bev.
Aν είχε έστω mild θα σάρωνε...Ακριβώς!!! Το έχω γάψει και εγώ αρκετές φορές...χάνει πολύ που δεν έχει κάτι σε υβριδικό, αφού δεν θέλουν όλοι μαζουτ. Βέβαια ως σωβινιστές Γάλλοι κοιτάνε μόνο τι γουστάρουν αυτοί....αχαχαχα!!
-
Είχα διαβάσει ότι έρχονται και τα mild hybrid. Έχουν αναπτύξει
-
@lap said in Opel Astra 2021/22:
Είχα διαβάσει ότι έρχονται και τα mild hybrid. Έχουν αναπτύξει
Πούντα!?!?! Δεν έχω διαβάσει ούτε μια αναφορά...
-
-
-
Στην ισπανική ιστοσελίδα τους βλέπω την έκδοση Elegance με το αυτόματο κιβώτιο στα 28.000€. Έχουμε εικόνα για το αν (και κατά πόσο) διαφέρουν οι τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία;
-
Ε ναι... Από τότε έχουν στα σκαριά τέτοιο συστημα. Το ανακοινώνουν.
Είχα διαβάσει και κάποια γαλλικά άρθρα. . Θα τα ψάξω να ξαναδω τι λένε.
Κάποια στιγμή θυμάμαι έλεγαν πως θα βγουν.
Εντωμεταξύ είπαν euro7 θα κρατήσουν τα diesel -
@nasosto said in Opel Astra 2021/22:
Στην ισπανική ιστοσελίδα τους βλέπω την έκδοση Elegance με το αυτόματο κιβώτιο στα 28.000€. Έχουμε εικόνα για το αν (και κατά πόσο) διαφέρουν οι τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία;
Κινητηρας;
-
Σοβαρά σας αρέσουν οι δύο οθόνες σαν ταψιά καρφωμένα στην μέση του ταμπλό;
-
Η Mercedes το ξεκίνησε αυτό και σαν κλασσικοί Γερμανοί ακουλουθούν τον αρχηγό
-
@super-t said in Opel Astra 2021/22:
Είναι πολύ πιο εργονομική η καμπίνα από την αντίστοιχη του 308. Σαφώς θα προτιμούσα κάτι με φυσικούς διακόπτες και ας ήταν πιο συντηρητικό τύπου Ceed/Xceed/ProCeed. Όμως μεταξύ των δύο σαφώς Astra>308.
-
@nasosto said in Opel Astra 2021/22:
Κινητηρας;
1.2 Βενζίνη, 130 ίπποι.
-
@super-t said in Opel Astra 2021/22:
Εγώ ανατριχιαζω με την σκέψη ότι όλα αυτά τα μπλιμπλικια θα ψήνονται από τον καλοκαιρινό ήλιο.
Opel Astra L (2021)