-
Καλησπερα friends,
θα ακινητοποιήσω λογω χειρουργειου το αμαξι 8 μηνες περιπου
( οσο δε θα μπορω να περπατησω ).
Λυσεις:
1. Πυλωτη στην πολη μου
2. Στο χωριο ( 20χλμ μακρια ) σκεπασμενο στην αυληπροφανως η πρωτη ειναι καλυτερη λυση, αλλα ο φιλος με την πυλωτη μου ειπε:
θα το βγαζω και καμια βολτα, για την μπαταρια κλπ ωστοσο ειναι σιδεροφαγος και δεν τον πολυεμπιστευομαι..Αν το σκεπασω στο χωριο, τι πρεπει να προσεξω;;; Δινω παραδειγματα:
Να βγαλω την μπαταρια;;;
Να σκεπασω λαστιχα-ροδες;;;
Να το 'τακαρω';;;
θελει να βαλω πουθενα αντισκουριακο ή γρασο ή σιλικονη;;;
Ειναι hard top cabrio..
Στα μηχανικα μερη, σε ψαλιδια, δυναμο κλπ πρεπει να κανω κατι;;
Ευχαριστω πολυpeugeot 307cc
-
Καλησπερα friends,
θα ακινητοποιήσω λογω χειρουργειου το αμαξι 8 μηνες περιπου
( οσο δε θα μπορω να περπατησω ).
Λυσεις:
1. Πυλωτη στην πολη μου
2. Στο χωριο ( 20χλμ μακρια ) σκεπασμενο στην αυληπροφανως η πρωτη ειναι καλυτερη λυση, αλλα ο φιλος με την πυλωτη μου ειπε:
θα το βγαζω και καμια βολτα, για την μπαταρια κλπ ωστοσο ειναι σιδεροφαγος και δεν τον πολυεμπιστευομαι..Αν το σκεπασω στο χωριο, τι πρεπει να προσεξω;;; Δινω παραδειγματα:
Να βγαλω την μπαταρια;;;
Να σκεπασω λαστιχα-ροδες;;;
Να το 'τακαρω';;;
θελει να βαλω πουθενα αντισκουριακο ή γρασο ή σιλικονη;;;
Ειναι hard top cabrio..
Στα μηχανικα μερη, σε ψαλιδια, δυναμο κλπ πρεπει να κανω κατι;;
Ευχαριστω πολυpeugeot 307cc
-
Κατ' αρχήν ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό (το χειρουργείο) και να γίνεις σύντομα καλά.
Η πρώτη λύση (πυλωτή) είναι όντως η καλύτερη.
Μπαταρία (βγαζεις πόλους)
Λάστιχα (αν είναι κλειστή πυλωτή και δεν τα βαράει ήλιος, τα φουσκώνεις λίγο παραπάνω πχ από 32psi στα 40.
Καμιά βόλτα που και που, για τα υπόλοιπα (μοτέρ και λοιπά μηχανικά), δεν κάνει κακό, αλλά όχι από σιδεροφάγο (βέβαια ο καθένας μας δίνει άλλη έννοια στον όρο σιδεροφάγος)
Μετά τους 8 μήνες κάνεις ένα σερβις και θα είναι οκ.
Και πάλι περαστικά
-
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τα περαστικα!!
σιδεροφαγος = θα το πιει το αιμα καθως ειναι διλιτρο και αυτος εχει κατι αρκετα μικρο... -
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τα περαστικα!!
σιδεροφαγος = θα το πιει το αιμα καθως ειναι διλιτρο και αυτος εχει κατι αρκετα μικρο...αν έχει μικρό 1000-1200 και το δικό σου ειναι διλιτρο μη το φοβασαι.
το μοτερ δεν θα ζοριστει (αν ηταν αναποδα θα ειχες προβλημα)
θα ακινητοποιήσω το αμαξι για τους προσεχεις 8 μηνες, τι πρεπει να προσεξω;