-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Τα χρώματα της Τογιότα είναι πιο ανθεκτικά;
Πολλά αυτοκίνητα στον ευρύτερο κύκλο έχουν πάρα πολλά σημαδακια από πετραδάκια.Σε ότι αφορά την σχεδιαστική γραμμή, όλα τα λεξους την ίδια έχουν....
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθεσης, νομίζω οτι ήμουν σαφής στο παραπάνω post μου.
Άλλο stone chips, που πράγματι είναι κοινό πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα (και Toyota), κι άλλο chipping paint problem, οπως αναφέρουν τα άρθρα του link.
Το οτι, όπως είναι λογικό, κάποια μοντέλα του ίδιου κατασκευαστή ενδεχομένως μοιάζουν μεταξύ τους, δεν νομίζω ότι τα καθιστά ίδια όπως τα Mazda, που μόνο από το μέγεθος καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό μοντέλο. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Η Toyota δανείζει ολόκληρα αυτοκίνητα στη Mazda, ας δανειστεί κι αυτή ένα χρώμα...
Και λογικά, αν φτιάξει η Toyota το χρώμα με τις προδιαγραφές της, θα εχει μεγαλύτερη αντοχή από της Mazda, γιατί το Soul Red έχει θεματάκια...https://www.google.com/search?q=mazda+soul+red+problems&oq=soul+red+pro&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgCEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMggIAhAAGBYYHjIICAMQABgWGB4yCAgEEAAYFhgeMggIBRAAGBYYHjIICAYQABgWGB4yCAgHEAAYFhgeMggICBAAGBYYHjIICAkQABgWGB4yCggKEAAYgAQYogQyCggLEAAYgAQYogTSAQg1ODYzajBqN6gCFLACAQ&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1
Εν τω μεταξύ, η ίδια σχεδιαστική γραμμή σε όλη τη γκάμα μοντέλων της Mazda και το ίδιο χρώμα Soul Red, όσο ωραίο κι αν είναι (προσωπικά ποτέ δεν με συγκίνησαν τα μπορδωροδοκόκκινά...), έχουν γίνει λίγο προβλέψιμα και κουραστικά, δεν νομίζετε;Τέτοιες ανταλλαγές μοντέλων γίνονται για χρόνια. Το προηγούμενο Yaris στην Αμερική ήταν rebadged Mazda. Επίσης οι προδιαγραφές της Mazda είναι συνήθως ανώτερες από της Toyota.
ΥΓ: Όχι, δε νομίζουμε. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Τα χρώματα της Τογιότα είναι πιο ανθεκτικά;
Πολλά αυτοκίνητα στον ευρύτερο κύκλο έχουν πάρα πολλά σημαδακια από πετραδάκια.Σε ότι αφορά την σχεδιαστική γραμμή, όλα τα λεξους την ίδια έχουν....
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθεσης, νομίζω οτι ήμουν σαφής στο παραπάνω post μου.
Άλλο stone chips, που πράγματι είναι κοινό πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα (και Toyota), κι άλλο chipping paint problem, οπως αναφέρουν τα άρθρα του linkΤο οτι, όπως είναι λογικό, κάποια μοντέλα του ίδιου κατασκευαστή ενδεχομένως μοιάζουν μεταξύ τους, δεν νομίζω ότι τα καθιστά ίδια όπως τα Mazda, που μόνο από το μέγεθος καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό μοντέλο.
Στα δικά μου μάτια, τα λεξους μου φαίνονται ότι είναι περισσότερο ίδια μεταξύ τους...
Το chippng δεν καταλαβαίνω τι εννοεί;
Εγώ stone chips βλέπω σε αναρτήσεις στο ίντερνετ
Toyota Corolla Cross