-
Η κουβέντα ξέφυγε χωρίς λόγο.
Αναφέρθηκαν πολλά θέματα , άσχετα και μη.
Γούστα είναι όλα.
Ο @gatoz έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καυλώνει με Τογιότα.
Άλλος καυλώνει με χαμηλή κατανάλωση.
Άλλος τρωγοντας μπιφτέκι λαχανικών.
Άλλος μόνο με βιαγκρα -
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς θελετε να πείτε με τα Leasing .Πολλά απο αυτα που βλέπετε ειδικά τα ακριβά τα πληρώνουμε απο τη τσέπη μας ,με προκαταβολές και όλα.
Από τους αδικημένους είσαστε...
Λίγη αυτοσυγκράτηση παρακαλώ. Κοινωνικός αυτοματισμός και στο λιζινγκ μήπως πάει πολύ?
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Γούστα είναι όλα.
Άλλος μόνο με βιαγκραΟ Γάτος είναι φετιχιστης. Προτιμά να βλέπει όλους τους άλλους να έχουν βιτ. Εκείνος κρατά το 3008 με τα 300 γιατί είναι ταπεινό και καταφρονεμενο.
Εγώ δηλώνω φίλαθλος μα γουστάρω να παίρνει κούπες η θρυλαρα. -
@spi_duster said in Toyota Corolla Cross:
Γούστα είναι όλα.
Άλλος μόνο με βιαγκραΟ Γάτος είναι φετιχιστης. Προτιμά να βλέπει όλους τους άλλους να έχουν βιτ. Εκείνος κρατά το 3008 με τα 300 γιατί είναι ταπεινό και καταφρονεμενο.
Εγώ δηλώνω φίλαθλος μα γουστάρω να παίρνει κούπες η θρυλαρα.Δεν ξέρω αν είναι φετιχιστης.
Αλλά οι επιλογές του έχουν σίγουρα σχέση με τα γούστα.
Χώμα, λάσπη, βουνά - βιταρα
Λίγο αψηλο, γρήγορο για ευθείες -3008 phev.
Εγώ είχα χρόνια Τογιότα. Οδήγησα και chr kai rav , όταν ήταν να αγοράσω. Με κέρδισε το cx30.Έχω φίλο όπου δηλώνει φίλαθλος αλλά γουστάρει τρελά να χάνει ο Ολυμπιακός!,
-
Έχω φίλο όπου δηλώνει φίλαθλος αλλά γουστάρει τρελά να χάνει ο Ολυμπιακός!,
Με ανώμαλους.... δεν μιλάω. Άντε γεια!
Άντε σοβαρευτείτε. Να επανέλθουμε στο νήμα. Σήμερα είχε ανάδρομο ο Ερμής.
-
Να επανέλθουμε τότε.
Έχει κανένας να προτείνει προστασία για καθίσματα τώρα που έρχεται καλοκαίρι γιατί θα το παραλάβω τον άλλο μήνα και είμαστε μέρα παρά μέρα παραλία με γυναίκα και 2 μικρά?
Όποιος έχει και λινκ Σκρουτζ Αλί τεμου κλπ δινει
-
@gstrat said in Toyota Corolla Cross:
Να επανέλθουμε τότε.
Έχει κανένας να προτείνει προστασία για καθίσματα τώρα που έρχεται καλοκαίρι γιατί θα το παραλάβω τον άλλο μήνα και είμαστε μέρα παρά μέρα παραλία με γυναίκα και 2 μικρά?
έχω σημειώσει αυτό στο skroutz και το ψήνω
μου αρέσει σαν ιδέα το να έχεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που θα έβαζες την κανονική σου πετσέτα να κάνει
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Να επανέλθουμε τότε.
μου αρέσει σαν ιδέα το να έχεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που θα έβαζες την κανονική σου πετσέτα να κάν
Χαχα καλό αλλά βάζω έτσι και αλλιώς πετσέτες.
Θέλω κάτι να μην περνάνε τα αλατια στα καθίσματα.
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Να επανέλθουμε τότε.
μου αρέσει σαν ιδέα το να έχεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που θα έβαζες την κανονική σου πετσέτα να κάν
Χαχα καλό αλλά βάζω έτσι και αλλιώς πετσέτες.
Θέλω κάτι να μην περνάνε τα αλατια στα καθίσματα.
Μόνο αν κάνεις ντουζ,αλλάζεις μαγιώ και μπαίνεις στεγνός..!!
-
Πάντα ξέπλυμα σε ντουζιέρα ώστε να μην έχεις αλατια και προφανώς με αλλά ρούχα. Το ίδιο και τα μικρά.
Ειδικά αν κάθονται σε καθισματακια μόνο τα πόδια τους είναι πηγή κινδύνου.
Και σίγουρα λαστιχένια πατάκια.
Οι μοκέτες είναι οι χειρότερες για αυτές τις δουλειές.Βέβαια παίζουν και Amazon αν ψάχτεις με νεοπρεν και άλλα αντίστοιχα αδιάβροχα.
-
Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς θελετε να πείτε με τα Leasing .Πολλά απο αυτα που βλέπετε ειδικά τα ακριβά τα πληρώνουμε απο τη τσέπη μας ,με προκαταβολές και όλα.
Κλασσικά εικονογραφημενα μιζεριας. Στο νημα το καταλληλο φυσικα, παει οπως οι ριγες στη ζεμπρα. Λες και οποιος εχει αμαξι ληζ δεν το πληρωνει και ο ιδιος και η εταιρεια του, η παροχη στον εργαζομενο συμβαινει γιατι παραγει και το κοστος της παροχης και κερδος σε αυτο. Οι λεφτοσυνη 'εγω το πηρα μετρητα' ειναι σαν το χαρπικ, κραταει το κουτελο και τη λεκανη καθαρη. Τωρα συμπληρωματα κλαψας απο μεγαλοδιαχειριστες σε ποστ εν των υστερων, δειχνουν πως οι τραπεζικοι αντιλαμβανονται τον κοσμο.
Οι αποδελοιποι είναι ξεκαθαρη η επιλογη σας, φαινεται ρε παιδι μου, συμφωνουμε πως η αναγκη σας εριξε και σας πεταξε αδικημενοι. Η ψυχικη. Η αναγκη. -
Ελα Βασιλάκη Καϊλα εσυ?
Να δουμε τι αλλο θα ακούσουμε. -
Ελα Βασιλάκη Καϊλα εσυ?
Να δουμε τι αλλο θα ακούσουμε.Μην παραπονιέσαι, για εσενα εχει λεει αυτοκινητοδεντρο με τζαμπα αμαξι. Αμα δεν ειχες ομως να επαιρνες τουτοτα.
-
Επειδή η ζωή συνεχίζεται αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε.
Σήμερα όμως όλη η Ευρώπη λειτουργεί με αυτόν τον ρυθμό του λήζινγκ.
Πως αλλιώς θα στεκόταν όρθιες οι επιχειρήσεις..??!!
Κάποια στιγμή στην κρίση μετά το 2008 έως και το 2015 που ένα απόγευμα Κυριακής στηθήκαμε όλοι έξω από τα ΑΤΜ για να πάρουμε το πενηντάρικο που έδιναν τα μηχανήματα, η χώρα μας βρέθηκε δεύτερη σε Πόρσε Καγιέν αναλογικά με τον πληθυσμό της, σε όλη την Ευρώπη...!!!
Το αναφέρω για να δείξω τη μεγαλομανία μας..!!!
Από τις 4 ρόδες που είχαν οι Μερσεντές και τα bmw τις 3 τις χρωστούσαν.
Η μαγκιά λοιπόν του μάρκετινγκ είναι το να σου πουλάει όχι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη και συμβαδίζει με τις οικονομικές σου δυνατότητες, αλλά αυτό που σου γυαλίζει, διότι έτσι είναι φτιαγμένη η φύση του ανθρώπου..!!
Πόσο μάλλον όταν σου έπαιρναν τηλέφωνο στις 12 το βράδυ από τις τράπεζες και σου έλεγαν έχουμε κάτι για σένα...!!
Ποιος είναι αυτός που δεν θα βουτούσε ολόκληρος στο μέλι..??!!
Μόνο ελάχιστοι έμειναν έξω από αυτό και αυτοί φυσικά μετάνιωσαν, βλέποντας τις επενδύσεις τους, τις οικονομίες τους γενικά να εξαφανίζονται, οι συνετοί την πάτησαν εμμέσως..!!
Οι πολλοί έκαναν το κέφι τους,απόλαυσαν έστω και περιστασιακά, οι σκεπτόμενοι είδαν π.χ. τις καταθέσεις τους να εξαφανίζονται.
Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου, πόσοι συμπατριώτες μας που δούλευαν 30-40 χρόνια στο εξωτερικό δεν έχασαν τις περιουσίες τους σε μία νύχτα, λόγω αυτών των Καγιέν..??!!
Οι ακλόνητες μετοχές των Ελληνικών τραπεζών πόσα reverse split δεν έκαναν για να σωθούν οι τράπεζες από τα απλήρωτα Καγιέν και τα τριόροφα που δεν ξοφλήθηκαν ποτέ και χάθηκαν περιουσίες ..??!!
Γιατί τα γράφω όλα αυτά, διότι πάντα αυτοί που εξουσιάζουν τον πλανήτη θα εφευρίσκουν τρόπους για να λειτουργούν οι οικονομίες, αλλιώς η λύση είναι ΠΟΛΕΜΟΣ..!!
Οι άνθρωποι πάντα θα συνεχίζουν να είναι διαφορετικών απόψεων και πάντα θα υπάρχουν αυτοί που μοστράρονται με φανταχτερά αυτοκίνητα που τα πληρώνουν με τον μήνα, άσχετα αν δεν έχουν να δώσουν για το νοίκι, αλλά και αυτοί που τα μαζεύουν δεκάρα δεκάρα και τα χώνουν όλα μαζί για κάποια αγορά..!!
Αυτή η δεύτερη είναι μία νοοτροπία του 50 και του 60 που σιγά σιγά χάνεται..!! Το φασούλι το φασούλι, ξέφτισε πια..!!
Σήμερα οι περισσότεροι και το βρακί που φοράνε το χρωστάνε, πρώτα όπως είπα γιατί πρέπει να λειτουργήσουν οι οικονομίες και δεύτερον γιατί όταν σου δείχνουν το μέλι, βουτάς με το κεφάλι αν μπορείς, είναι στη φύση του ανθρώπου..!!
Γιατί λοιπόν να κατηγορούμε αυτόν που με 400-500 ευρώ το μήνα νομίζει ότι έγινε λεφτάς, αλλά και απολαμβάνει ταυτόχρονα τη χλίδα..??!!
Με 500 ευρώ σήμερα το μήνα δεν παίρνεις ένα σούπερ τζιποειδές..??
Επιλογές είναι αυτές, εσύ μάζευε 10 χρόνια για να αγοράσεις..!!
Και σε τι διαφέρει το λήζινγκ από την αγορά με δόσεις που σου κάνουν παρακράτηση..??
Η ιδέα της ιδιοκτησίας.....δείτε το λίγο χίπικα για να χαλαρώσετε, όπως τα παιδιά των λουλουδιών το 70, ρόδα είναι, κόσμος είναι και γυρίζει..!!
Η οικογένεια μου έχει μία δικηγορική εταιρεία, το τι περιστατικά έχω δει ,αν σας περιέγραφα δεν θα ξέρατε να γελάσετε ή να κλάψετε..!!
Είδα π.χ. υπάλληλο ωρομίσθιο του δήμου στην καθαριότητα με 30 πιστωτικές κάρτες, απλήρωτες φυσικά, όπως και κυριλέ μερσεντεζάκια που χρωστούσε μέχρι και τις βαλβίδες από τα λάστιχα , τρέλα λέμε...!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους μοντς να επιτρέψουν το σχόλιο μου,επειδή έγραψαν πολλοί, αφού δε το θεωρήσουμε σαν μία παρένθεση, να συνεχίσουμε να γράφουμε για το κκ...!!! -
Ελα Βασιλάκη Καϊλα εσυ?
Να δουμε τι αλλο θα ακούσουμε.Lol, εντάξει ας σοβαρευτούμε, παραπάνω options δίνει το lease (επιλογή μεταξύ αγοράς και lease) για όποιον τον συμφέρει. Για κάποιον που δεν μπορεί να εκπέσει δαπάνες δεν υπάρχει αυτό το option... Το να έχεις περισσότερα options και να αισθάνεσαι και αδικημένος, τι να πω κλαίνε οι χήρες...
δεν επεκτείνομαι περαιτέρω γιατί θα γίνει leasing vs αγορά στο τέλος.Πέρα από αυτό επειδή αναφέρθηκε περί λεφτοσυνης, προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι την τιμιότητα της λεφτοσυνης (αυτά τα χρήματα έχω, αυτό αγοράζω) από την smartass-οσυνη π.χ. το να σου πληρώνει/επιδοτεί την τιμή της βενζίνης κάποιος άλλος και να τη λες σε όσους δεν βάζουν 100αρα...
-
Ελα Βασιλάκη Καϊλα εσυ?
Να δουμε τι αλλο θα ακούσουμε.Lol, εντάξει ας σοβαρευτούμε, παραπάνω options δίνει το lease (επιλογή μεταξύ αγοράς και lease) για όποιον τον συμφέρει. Για κάποιον που δεν μπορεί να εκπέσει δαπάνες δεν υπάρχει αυτό το option... Το να έχεις περισσότερα options και να αισθάνεσαι και αδικημένος, τι να πω κλαίνε οι χήρες...
δεν επεκτείνομαι περαιτέρω γιατί θα γίνει leasing vs αγορά στο τέλος.Πέρα από αυτό επειδή αναφέρθηκε περί λεφτοσυνης, προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι την τιμιότητα της λεφτοσυνης (αυτά τα χρήματα έχω, αυτό αγοράζω) από την smartass-οσυνη π.χ. το να σου πληρώνει/επιδοτεί την τιμή της βενζίνης κάποιος άλλος και να τη λες σε όσους δεν βάζουν 100αρα...
Συγνώμη αλλά που έγραψα εγω οτι αισθάνομαι αδικημένος????
Εσύ το έγραψες! -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Λες και οποιος εχει αμαξι ληζ δεν το πληρωνει και ο ιδιος και η εταιρεια του,
Φυσικά και το πληρώνει ο ιδιος αλλά τα έξοδα (δε ξέρω το ακριβές ποσο αλλά ένα σημαντικό ποσό) αγοράς, συντηρησης, καυσίμων, αφαιρούνται απο το φορ.εισόδημα
ο μισθωτός από την αγορά αυτοκινήτου μέχρι το που θα το πουλήσει ή θα το πετάξει στη θάλασσα, παίρνει δώρο κι ένα βαρέλι χωρίς πάτο για να πετάει μέσα λεφτά μέχρι να το γεμίσει
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Λες και οποιος εχει αμαξι ληζ δεν το πληρωνει και ο ιδιος και η εταιρεια του,
Φυσικά και το πληρώνει ο ιδιος αλλά τα έξοδα (δε ξέρω το ακριβές ποσο αλλά ένα σημαντικό ποσό) αγοράς, συντηρησης, καυσίμων, αφαιρούνται απο το φορ.εισόδημα
ο μισθωτός από την αγορά αυτοκινήτου μέχρι το που θα το πουλήσει ή θα το πετάξει στη θάλασσα, παίρνει δώρο κι ένα βαρέλι χωρίς πάτο για να πετάει μέσα λεφτά μέχρι να το γεμίσει
22 τακατο ειναι στην εταιρεια η μειωση φορου επι των μισθωματων μαζι με το φπα που ΔΕΝ ειναι εκπιπτωμενο σε καμμια περιπτωση, το 22% ισχυει σε μη φεβ ή ηλεκτρικο και αυτο υπο προϋποθεσεις ομως ο χρηστης αντιστοιχα επιβαρυνεται με ενα ποσο σε σχεση με την λτπφ, ας πουμε σε νορμαλ αμαξια καπου 1000-3000 το χρονο. εχει βεβαια η επιχειρηση να πληρωσει επιπλεον τον τοκο της ληζινγκ και το κερδος της ληζ.
ενα χοντρικο οφελος το προσδιοριζω στο 3-5% των μισθωματων τελικα
αυτα ειναι και τελος.στην πραγματικοτητα ο λογος που συμβαινει δεν ειναι για κανενα, μα κανενα φορολογικο οφελος, ειναι επειδη μιλαμε για μια παροχη προς τον εργαζομενο, την οποια φυσικα ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΛΥΒΑ, απλα εχει μεγαλυτερη 'αποδοση' για τον εργαζομενο καθως απουσιαζει το αδικο κρατος στο ποσοστο που θα λαμβανε και ασφαλιστικες εισφορες οι οποιες θα πηγαιναν απλα κουβα. ετσι αν δινεις 300 μισθωμα με τον φπα, φτανουν στον εργαζομενο ας πουμε καπου 280 ενω εαν προσπαθουσες να δωσεις 300 κοστος για την εταιρεια, θα επαιρνε ο εφκα σχεδον 40 τακατο και ο εργαζομενος-μισθωτος οτι εμενε μετα την αποφορολογηση των υπολοιπων, δηλαδη πιπες.
καπως χειροτερα ειναι τα πραγματα για τους 'εταιρους-μετοχους-ιδιοκτητες'ετσι, για να ξερουμε τι και γιατι
-
2 σχόλια,
-με 300 ευρώ με ΦΠΑ δεν παίρνεις bmw X1 αλλά budget μίνι, η πλειονότητα των leases που βλέπεις να κυκλοφορούν δεν κάνει τόσο.
-Παροχή..., επιδότηση lifestyle θα έλεγα και άστο αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι είναι πολύ κακή κατανομή πόρων για την οικονομία. Ποιος φταίει δεν το εξετάζω. Το θέμα είναι ότι διοχετεύονται τρελά ποσά μονόπλευρα σε έναν κλάδο (αυτοκινητοβιομηχανία) ενώ αν γινόταν ως μισθός θα μοιραζόταν πιο ομοιόμορφα και πιο σωστά σε πολύ περισσότερους κλάδους. Ή θα έμπαιναν ως αποταμίευση που θα πέρναγαν και σε επενδύσεις. Να σημειώσω ότι αν οι υπάλληλοι τα έπαιρναν σε χρήμα παίζει και να επίλεγαν φθηνότερα αμάξια.Όλα καλά όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα, όσο οι συνέπειες είναι ακόμα μακριά από τον κ@λ@ σου.
-
2 σχόλια,
-με 300 ευρώ με ΦΠΑ δεν παίρνεις bmw X1 αλλά budget μίνι, η πλειονότητα των leases που βλέπεις να κυκλοφορούν δεν κάνει τόσο.
-Παροχή..., επιδότηση lifestyle θα έλεγα και άστο αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι είναι πολύ κακή κατανομή πόρων για την οικονομία. Ποιος φταίει δεν το εξετάζω. Το θέμα είναι ότι διοχετεύονται τρελά ποσά μονόπλευρα σε έναν κλάδο (αυτοκινητοβιομηχανία) ενώ αν γινόταν ως μισθός θα μοιραζόταν πιο ομοιόμορφα και πιο σωστά σε πολύ περισσότερους κλάδους. Ή θα έμπαιναν ως αποταμίευση που θα πέρναγαν και σε επενδύσεις. Να σημειώσω ότι αν οι υπάλληλοι τα έπαιρναν σε χρήμα παίζει και να επίλεγαν φθηνότερα αμάξια.Όλα καλά όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα, όσο οι συνέπειες είναι ακόμα μακριά από τον κ@λ@ σου.
προφανως ιδεαν....
οπως εγραψα εαν δοθουν σε μισθα θα απομειωθουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο σε εισφοροφορους ενω ετσι θα παραμεινει το μεγαλυτερο ποσο που η εταιρεια προσφερει στον χρηστη
και ναι, ενα x1 εχει κοντα στα 300 με 300 κατι τον μηνα
και αποτελει το οικογενειακο αυτοκινητο του εργαζομενου που το λαμβανει, ασφαλεστατο
δημοσιο χωρις δυνατοτητα ληζινγκ να υποθεσω? για το μοιρασμα των πορων και την ομοιομορφια ρωταω. να θυμησω οτι μιλαμε για εργαζομενους επισης με ελαχιστα μπιμερ και κυριως μικρομεσαια φθηνοτερα ή οταν ειναι μπιμερ, ειδικες εκδοσεις.
Toyota Corolla Cross