-
![alt text]( image url)https://www.forgemotorsport.co.uk/userfiles/Products/FMINDK32/FMINDK32-SwiftLHD-Fitted_5_WEB.jpg
Και στα μικρά suzuki έτσι ειναι
Καλύτερα, πιστεύω με αποστάτες
-
@jntaras said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Η style βλέπω ούτε ηχομονωτικό στο καπώ. Καλη φάση. Καλά για αμορτισερ ούτε λόγος. Θα πάει το ρετροφιτ σύννεφο πάλι...
Πες μου οτι τα έχει στη lounge αυτα!?
Αγνωστό. Τα αμορτισεράκια είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι αλλά βρήκα ήδη στο Ali. Το ηχομονωτικό παίζει και να το χει αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ντάξει αυτά είναι ευκολάκια. Να χουμε να ασχολούμαστε. Έχω ούτως ή άλλως υλικό από το Seat όταν του κάνα την ηχομόνωση και πιθανότατα θα του σκαλίσω και τίποτα ηχεία οπότε δεν τη γλιτώνει.
-
@jntaras said in Toyota Corolla Cross:
Η style βλέπω ούτε ηχομονωτικό στο καπώ. Καλη φάση. Καλά για αμορτισερ ούτε λόγος. Θα πάει το ρετροφιτ σύννεφο πάλι...
Πες μου οτι τα έχει στη lounge αυτα!?
Αγνωστό. Τα αμορτισεράκια είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι αλλά βρήκα ήδη στο Ali. Το ηχομονωτικό παίζει και να το χει αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ντάξει αυτά είναι ευκολάκια. Να χουμε να ασχολούμαστε. Έχω ούτως ή άλλως υλικό από το Seat όταν του κάνα την ηχομόνωση και πιθανότατα θα σκαλίσω και τίποτα ηχεία οπότε δεν τη γλιτώνε.
Μια χαρά, είναι απαράδεκτοι πάντως σε κάτι τέτοια. Είχα μόνωση και αμορτισέρ στο μηχανοστάσιο στο πόλο του 2001, παίρνω το σιρόκο χάνω τα αμορτισερ, το αστρα J που έχω προσωρινα έχει και αυτο μόνο μόνωση και το κορόλα δεν θα έχει τίποτα απο τα δυο. Απ όσα έχω δει πάντως μόνο η 118 έχει και τα δύο... καλά, γκρινιάζω το ξέρω αλλά κάπου έλεος με το cost cutting σε ο,τι δε βλέπει το μάτι.
-
Είναι σπαστικό στα 40Κ. Εγώ δε μπορώ να τα αφήνω ετσι αυτά. Τα βλέπω ως προτζεκτ βελτίωσης και ευκαιρά ενασχόλησης με το αμάξι.
-
Εγώ γέρασα, πια ούτε που ασχολούμαι με αυτά!! Τα αμορτισέρ στο καπό βολεύουν πολυ...η μόνωση αδιάφορη, δεν κάνει κάτι.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ γέρασα, πια ούτε που ασχολούμαι με αυτά!! Τα αμορτισέρ στο καπό βολεύουν πολυ...η μόνωση αδιάφορη, δεν κάνει κάτι.
Εκμεταλλεύονται το γήρας μας λοιπόν! Απαράδεκτο.
-
@tutuyo said in Toyota Corolla Cross:
δεν ξερω ποια ακριβως εκδοση ειναι στο αρθρο αλλα σχεδον μπορεις να μυρισεις την πλαστικιλα
Lounge ειναι γιατί έχει θερμαινόμενα καθίσματα. Και μάλλον και 4κινητο γιατί έχει δεξία στο πορτμπαγκάζ το καρούμπαλο διπλα στο θόλο που νομίζω έχει τη 12V μπαταρία από κάτω.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
σοβαρα τωρα, τα σκαλοπατια ειναι προβλημα στα παντα, ξεχασε τα....
Ορισμένα Land/Range έχουν ηλεκτρικά σκαλοπάτια που ανοιγούν και κλείνουν.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
σοβαρα τωρα, τα σκαλοπατια ειναι προβλημα στα παντα, ξεχασε τα....
Ορισμένα Land/Range έχουν ηλεκτρικά σκαλοπάτια που ανοιγούν και κλείνουν.
μπορει... γιουρα εχουμε ΝΟΤ για land rover με σκαλοπατια που κλεινουν
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Πάντως με πιο ψύχραιμη μάτια, το διλιτρο είναι ανασταλτικός παράγοντας στο μπουρδελο που ζούμε.
Εκτεθειμένος στις καυλες του κάθε πολιτικού απατεώνα που λαϊκιστικά θεωρεί έχοντες όσους έχουν διλιτρο.
Εδώ δεν καταργούνται αλλα πιο άθλια χαράτσια.
Άλλωστε η διατήρηση του ευνοεί και την ανάπτυξη της απάτης των ηλεκτρικών. Αυτά δεν έχουν κυβικά !!!Αρα όσο καλη και να είναι η τιμή και όσο και να αντέχεται το κόστος στη δεκαετία, είναι ανασταλτικό στη μεταπώληση. 10 χρονια είναι παρα πολλά να κρατήσεις αμάξι.
10 χρόνια είναι πολλά; Εμένα μου φαίνονται λίγα. Οι περισσότεροι που γνωρίζω το αλλάζουν μετά άπο 12 -15 χρόνια. Εγώ πούλησα το οικογενειακό μας αυτοκίνητο στα 10, μείναμε με 2 χρόνια με μικρό της γυναίκας και τώρα θα γίνει αντικατάσταση. Θεωρώ ότι το κράτησα λίγο. Ελάχιστοι αλλάζουν τόσο συχνά αυτοκίνητο στην ελλαδα
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Πάντως με πιο ψύχραιμη μάτια, το διλιτρο είναι ανασταλτικός παράγοντας στο μπουρδελο που ζούμε.
Εκτεθειμένος στις καυλες του κάθε πολιτικού απατεώνα που λαϊκιστικά θεωρεί έχοντες όσους έχουν διλιτρο.
Εδώ δεν καταργούνται αλλα πιο άθλια χαράτσια.
Άλλωστε η διατήρηση του ευνοεί και την ανάπτυξη της απάτης των ηλεκτρικών. Αυτά δεν έχουν κυβικά !!!Αρα όσο καλη και να είναι η τιμή και όσο και να αντέχεται το κόστος στη δεκαετία, είναι ανασταλτικό στη μεταπώληση. 10 χρονια είναι παρα πολλά να κρατήσεις αμάξι.
10 χρόνια είναι πολλά; Εμένα μου φαίνονται λίγα. Οι περισσότεροι που γνωρίζω το αλλάζουν μετά άπο 12 -15 χρόνια. Εγώ πούλησα το οικογενειακό μας αυτοκίνητο στα 10, μείναμε με 2 χρόνια με μικρό της γυναίκας και τώρα θα γίνει αντικατάσταση. Θεωρώ ότι το κράτησα λίγο. Ελάχιστοι αλλάζουν τόσο συχνά αυτοκίνητο στην ελλαδα
Παίζει χρήμα στο forum αδερφέ
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
-
Κατά βάση θερμομόνωση και δευτερευόντως εκτελεί χρέη ηχομονωτικου. Κυριος ρόλος,αποφυγή θερμικής καταπόνησης του μετάλλου/χρώματος στο καπό. Απ ότι θυμάμαι ούτε το corolla hatcback είχε και μου είχε κάνει εντύπωση, όσες φορες όμως και να έβαλα το χέρι μου στο καπό ήταν πάντα χλιαρό χειμώνα καλοκαίρι, ανεξαρτήτως απόστασης. Τώρα για τα αμορτισέρ.... οκ
-
Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα πολλά χρήματα. Κάποτε άλλαζα αυτοκίνητο κάθε 18-30 μήνες και πάντα έδινα €1-3.000 επιπλέον. Και εγώ θεωρώ πολλά τα 10 χρόνια...αλλά δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο. Πάντως, για να είμαστε και εντός θέματο, μια Κορόλα που αγοράστηκε €22Κ πριν 2-3 χρόνια, σήμερα πωλείται άνετα €20Κ. Βάζεις άλλα λίγα και αγοράζεις κάτι καινούργιο. Το ξανακάνεις μετά από 2-3 χρόνια κ.ο.κ.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Κατά βάση θερμομόνωση και δευτερευόντως εκτελεί χρέη ηχομονωτικου. Κυριος ρόλος,αποφυγή θερμικής καταπόνησης του μετάλλου/χρώματος στο καπό. Απ ότι θυμάμαι ούτε το corolla hatcback είχε και μου είχε κάνει εντύπωση, όσες φορες όμως και να έβαλα το χέρι μου στο καπό ήταν πάντα χλιαρό χειμώνα καλοκαίρι, ανεξαρτήτως απόστασης. Τώρα για τα αμορτισέρ.... οκ
Πολύ σωστά. Όταν βλέπω όμως ότι το καπώ είναι "προετοιμασμένο" για κάτι τέτοιο, γιατί να μην το έχει ρε γμτ έστω και στις πλούσιες εκδόσεις μόνο. Όντως μπορεί να μην ανεβάζει θερμοκρασίες αλλά άστο εκεί να υπάρχει. Έχουμε και cvt με ότι αυτό συνεπάγεται για φασαρία. Ότι κόψει καλό θα είναι.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ σωστά. Όταν βλέπω όμως ότι το καπώ είναι "προετοιμασμένο" για κάτι τέτοιο, γιατί να μην το έχει ρε γμτ έστω και στις πλούσιες εκδόσεις μόνο. Όντως μπορεί να μην ανεβάζει θερμοκρασίες αλλά άστο εκεί να υπάρχει. Έχουμε και cvt με ότι αυτό συνεπάγεται για φασαρία. Ότι κόψει καλό θα είναι.
Σε βιντεακια που έχω δει παρουσίαση το έχει. Οπότε μπορεί να το έχει και στα δικά μας.
-
Έχει τέλη κυκλοφορίας;
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Έχει τέλη κυκλοφορίας;
Έως 122γρ οπότε όχι, σε όλες τις εκδόσεις.
-
Ε τότε ρε παιδιά οκ, πάρτε το δίλιτρο. Όντως δεν είναι πολλά τα έξτρα χρήματα από τα προηγούμενα αυτοκίνητα σας.
Μιλάμε για 200 άλογα. -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα πολλά χρήματα. Κάποτε άλλαζα αυτοκίνητο κάθε 18-30 μήνες και πάντα έδινα €1-3.000 επιπλέον. Και εγώ θεωρώ πολλά τα 10 χρόνια...αλλά δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο. Πάντως, για να είμαστε και εντός θέματο, μια Κορόλα που αγοράστηκε €22Κ πριν 2-3 χρόνια, σήμερα πωλείται άνετα €20Κ. Βάζεις άλλα λίγα και αγοράζεις κάτι καινούργιο. Το ξανακάνεις μετά από 2-3 χρόνια κ.ο.κ.
Εντάξει δεν λες και κάτι περί μεταπωλησης αυτή την εποχή! Αμάξια που αγοράστηκαν 20Κ πριν 8 χρόνια πουλιούνται τώρα 14Κ.
Δεν υπάρχουν αμάξια και όλα είναι στον Θεό.
Toyota Corolla Cross