-
@stefan147
Έχεις κανει τίποτα για να βελτιώσεις το θέμα με τους μικροχωρους στο εσωτερικο? Πάσχει αρκετά γενικά σε αυτό τον τομέα το CC. -
Μπα δεν έχω ασχοληθεί. Θα ήθελα σίγουρα άλλη μία θηκούλα στην κονσόλα να παίρνει το πορτοφόλι μου, το κλειδί και καμιά τσίχλα τουλάχιστον γιατί τώρα όλα αυτά μου πιάνουν χώρο στις ποτηροθήκες και όταν έχω ρόφημα τα στριμώχνω δεξιά-αριστερά. Δε νομίζω ότι έχει λύση αυτό το θέμα.
-
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@kostis20 Έχω αγοράσει ρεζέρβα έχω 2WD όποτε και το στρογγυλό φελιζόλ που είχε το αυτοκίνητο έχει βγει. Τα περιφερειακά πλαστικά είναι διαφορετικά από αυτά που έχει το τετρακίνητο. Στο τετρακίνητο έχει θέση για γρύλο στο δεξί πλαστικό ενώ στο δικίνητο που μπορεί να πάρει ρεζέρβα δεν εχει. Αυτό είναι το παράλογο. Επειδή θέλω να βολέψω τον γρύλο μου σε καλύτερη θέση από ότι τώρα, σκεφτόμουν να αγόραζα το δεξί πλαστικό και να τον έβαζα εκεί. Αυτό είναι το θέμα.
Η απορία μου είναι γιατί να έχει θέση για γρύλλο το τετρακίνητο αφού δεν μπορεί να μπει ρεζέρβα.
Μάλλον δε το διατύπωσα σωστά.
Εκτός αν έχει ξεμείνει από τα αμιγώς θερμικά τετρακίνητα που μάλλον έχουν ρεζερβα στις ΗΠΑ πχ.Μονο αυτό μπορώ να σκεφτώ.Προφανώς κάτι γίνεται και μπλέκουν παρτίδες. Στις ΗΠΑ αν και το εργοστάσιο ειναι στην Αμερική μπορεί το συγκεκριμενο κομμάτι να έρχεται απο Ιαπωνία. Όπως έχουν μπλέξει πληρως δερμάτινα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, 36lt ρεζερβουάρ. Οτι έχουν βάζουν για να βγεί η παραγγελία
-
Πάντως το 36αρι ρεζερβουάρ δεν αποδεικνύεται πουθενά. Επίσης θα υπήρχε αναφορά στο manual γιατί είναι πολύ κρίσιμο στοιχείο. Θα έλεγε 43λτ ή 36λτ ανάλογα την έκδοση/χώρα/διαθεσιμότητα/whatever.
Νομίζω οι περισσότεροι μπερδεύονται από το γεγονός ότι με 0χλμ υπόλοιπο αυτονομίας, φουλάρουν με 35-36λτ. Απλά είναι υπερ του δέοντος safe η ρύθμιση και έχει μέσα άλλα 7-8λτ όταν μηδενίζει η αυτονομία.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω οι περισσότεροι μπερδεύονται από το γεγονός ότι με 0χλμ υπόλοιπο αυτονομίας, φουλάρουν με 35-36λτ. Απλά είναι υπερ του δέοντος safe η ρύθμιση και έχει μέσα άλλα 7-8λτ όταν μηδενίζει η αυτονομία.
Δυστηχώς., δεν μπερδευόμαστε καθόλου, μακαρι να ήταν αυτό. Απο την στιγμή που εχει 0 υπολοιπο το δικό μου θέλει 30 λίτρα για να γεμίσει. Επίσης το έχω φτάσει όντως απο βλακεία την ημέρα που παρέλαβα στο αμήν και πήρε 35,5 λίτρα..
Επίσης αναφέρεται κάπου στο manual, ότι εχει 36 λίτρα ανάλογα τον κωδικό κινητήρα. Στην σελίδα του FB εχει ανέβει ανάλογη φωτο
-
Αν το λέει και μου διαφεύγει οκ. Το δικό μου manual βγήκε όταν ακόμα δεν υπήρχε το 1.8 οπότε ίσως το 36αρι να αφορά το 1.8.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Δυστηχώς., δεν μπερδευόμαστε καθόλου, μακαρι να ήταν αυτό. Απο την στιγμή που εχει 0 υπολοιπο το δικό μου θέλει 30 λίτρα για να γεμίσει. Επίσης το έχω φτάσει όντως απο βλακεία την ημέρα που παρέλαβα στο αμήν και πήρε 35,5 λίτρα..
Επίσης αναφέρεται κάπου στο manual, ότι εχει 36 λίτρα ανάλογα τον κωδικό κινητήρα. Στην σελίδα του FB εχει ανέβει ανάλογη φωτο
Όλα τα 1.8 έχουν 36lt ρεζερβουάρ? Το έχεις δει και με άλλους?
-
Ούτε στο manual του 1.8 το γράφει αλλά έχει βγάλει updated manual στο site της Toyota και εκεί όντως το γράφει για τους κωδικούς που αφορούν τον 1.8.
Είναι όμως και κάποια 2.0 που έχουν έρθει με 36 λίτρα. Μου το έχει επιβεβαιώσει πωλητής της toyota που είναι και κατοχος CC fwd 2.0 και έχει 36 λίτρα ντεπόζιτο.
-
Υπήρχε μια κουβέντα εδώ, πριν λίγο καιρό και αναφερόταν με κωδικούς σε 43 και 36.
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Υπήρχε μια κουβέντα εδώ, πριν λίγο καιρό και αναφερόταν με κωδικούς σε 43 και 36.
Σωστος...
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι όμως και κάποια 2.0 που έχουν έρθει με 36 λίτρα. Μου το έχει επιβεβαιώσει πωλητής της toyota που είναι και κατοχος CC fwd 2.0 και έχει 36 λίτρα ντεπόζιτο.
Ωραίος ο Φαίδων* οτι πιάσει το χέρι στο ράφι
*Τογιότα
-
*Τογιότα
Το ίδιο έγινε και με τα δερμάτινα καθισματα….
-
Πάρτε τον Φαίδωνα μακρια από την γραμμή παραγωγής.
-
*Τογιότα
Τι έγινε δηλαδή;
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
*Τογιότα
Τι έγινε δηλαδή;
Στην 1.8 lounge τα καθίσματα ήταν να έρθουν με δέρμα /ύφασμα και όχι πλήρως ηλεκτρικά. Όσοι παραλάβαμε αρχές Ιουλίου μας ήρθαν πλήρως δερμάτινα και φουλ ηλεκτρικό. Εντάξει δε μας χάλασε.
-
Κάποια αυτοκίνητα έχουν έρθει με φουλ δερμα (LB20 κωδικός αν δεν κάνω λάθος) ενώ κανονικά τα καθίσματα είναι με ύφασμα στο κέντρο (Black partial leather (LA20)) και δέρμα στο πλαί και την πλάτη. Πάντα για lounge μιλάμε.
-
Περιεργο μου φαίνεται για Toyota παραγωγή να γίνονται τέτοια λάθη, αν είναι "λάθος".
Στην παραγγελία δηλαδή είχατε LA20 και σας ήρθε LB20;
Το LB20 δεν χρεώνεται παραπάνω από το LA20 από ό,τι είδα, αλλά διατίθεται ως standard εξοπλισμός.
Πάντως το θέμα του ρεζερβουάρ νομίζω ότι το ξεκαθαρίζει το manual, από το απόσπασμα που είχα ανεβάσει πριν κάποιες μέρες (δειτε το παραπάνω link). -
Δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος. Πιο πιθανό να μην πήραν χαμπάρι στην εισαγωγική γιατί μαζί με τις αυξήσεις τιμών το Φλεβάρη προστέθηκε ως στάνταρ εξοπλισμός το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού. Πιθανολογώ όμως ότι ηλεκτρικό κάθισμα = LB20, πράγμα που παίζει ποτέ να μην κατέγραψε η εισαγωγική.
-
μπορεί κάποιος με ΑWD να βοηθησει.. @Otto-SKG ? @stefan147
-
Δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος. Πιο πιθανό να μην πήραν χαμπάρι στην εισαγωγική γιατί μαζί με τις αυξήσεις τιμών το Φλεβάρη προστέθηκε ως στάνταρ εξοπλισμός το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού. Πιθανολογώ όμως ότι ηλεκτρικό κάθισμα = LB20, πράγμα που παίζει ποτέ να μην κατέγραψε η εισαγωγική.
Ούτε εγώ νομίζω ότι πρόκειται περί λάθους, ειδικά σε παραγωγή επιπέδου Toyota.
Toyota Corolla Cross