-
Εαν κρίνω από την Corolla HB και το CHR, ποιότητα κύλισης θα είναι στην κορυφή.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Σε αμερικανικο τεστ και ακουγοταν τραχεία η κύλιση και ο reviewer παραπονιόταν για την ηχομόνωση.
Είδωμεν. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Σε αμερικανικο τεστ και ακουγοταν τραχεία η κύλιση και ο reviewer παραπονιόταν για την ηχομόνωση.
Είδωμεν.Ποιότητα κύλισης για εμένα κυρίως είναι η άνεση της ανάρτησης, ενδοτικότητα, πως αποροφαει τις κακοτεχνίες του δρόμου και πόσο καλά ελέγχει το αμάξωμα. Σε μόνωση ναι η Κορόλα δεν είναι σε Γερμανικά επίπεδ...ειναι σε Ευρωπαϊκά.
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@strom said in Toyota Corolla Cross:
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
https://www.autocar.co.uk/car-review/toyota/corolla-cross
Όχι και τόσο καλά λόγια, κλασσικο Toyota παλαιας κοπής
Προβοκάρεις αλλά δεν πειράζει, θα σου απαντήσω.
Τι μας λέει ο ποιητής εδώ;:
- To drive, it feels more like something from the Auris era of this car, too
Δύο παραγράφους μετά:
- It rides well and is comfortable over bumps large and small, and also has plenty of grip and a light, direct feel to the steering
Επί της ουσίας, η κριτική που την ακούω άνετα σε αυτό το άρθρο, σχετίζεται με το εσωτερικό πανελ το οποίο έρχεται σχεδόν αυτούσιο απο την corrola που πρωτοπαρουσιάστηκε το μακρινό 2019.
Τωρα τα υπόλοιπα για, everyday handling appeal και extra dynamic sparkle δεν νομίζω να ενδιαφέρουν κανέναν απο τους εν δυνάμη αγοραστές αυτού του αυτοκινήτου.
Δεν προβοκάρω φίλε μου, αυτό που εισέπραξα διαβάζοντας το άρθρο έγραψα, τα οποία πολύ σωστά ήταν ανεμενόμενα λόγω toyota. Σε forum αυτοκίνησης είμαστε για εμάς που μας αρέσει η αυτοκίνηση, λες και είχα καμμιά δουλειά να προβοκάρω το CC, όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα + και τα -.
Δεν το είπα με κακή έννοια, ίσα ίσα που γίνεται και διάλογος.
Σωστός, έτσι για το διάλογο τα + που έχει η CC με το 2.0 L κινητήρα είναι ασφαλώς το υβριδικό σύστημα (επιδόσεις-κατανάλωση), αξιοπιστία και μεταπώληση. Τίποτα άλλο. Αν για κάποιους είναι οκ αυτά, μια χαρά. Χάνει σε εμφάνιση, ποιότητα εσωτερικού, ποιότητα κύλισης, χώρους, οδηγική αίσθηση - ευχαρίστηση. Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που υπερέχουν σε αυτούς τους τομείς σε σχέση με CC
Ακριβώς. Επειδή όμως είναι αυτοκίνητο που το παίρνεις με 100% λογική και 0% συναίσθημα, υπερισχύουν κατά πολύ τα + του σε σχέση με τα -.
Εννοείται ότι όποιος προέρχεται από πρόσφατα ευρωπαϊκά θα το βρει άσχημο, βαρετό και πλαστικατζούρα, απ' την άλλη όμως δεν υπάρχουν και αντίστοιχες επιλογές.
Όμως, με 100% λογική μπορώ να σκεφτώ και αρκετά αλλά αυτοκίνητα όπου θα σου μείνουν αρκετά χιλιάδες ευρώ περίσσευμα για να καλύψεις τη διαφορά κατανάλωσης και αλλά… (ενδεικτικά, Suzuki scross, vitara, vw t cross κλπ.) Δεν θα έχεις 200 άλογα αλλά βάσει λογικης γιατί χρειάζεται κανείς 200 άλογα για αστική μετακίνηση και δεν χρειάζεται ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση;
Ποιος παίρνει C-Suv των 35Κ μόνο για αστική μετακίνηση? Μιλάμε για αυτοκίνητο που θα παίξει το ρόλο του οικογενειακού για το 99% των αγοραστών του. Άρα και εθνική θα βγεις και επαρχιακό να προσπεράσεις κι εκεί θα κάνεις χρήση των 200 ίππων. Στην τελική τι είναι 200 άλογα? Κλάιν. Άστα εκεί να υπάρχουν, ειδικά όσο συνοδεύονται από λογικές καταναλώσεις.
Επομένως τα προαναφερθέντα δεν είναι ανταγωνιστικά του Cross. Φθηνότερα ναι και με τις χάρες τους κι αυτά αλλά ανταγωνιστικά σε καμία περίπτωση.
-
Φυσικά και είναι ανταγωνιστικά! Οτιδήποτε στην C suv κατηγορία είναι (ακόμη και το CHR).
Δηλαδή θα κάνει 100% των πωλήσεων στην Ευρώπη;!
Είπαμε οπαδικα γυαλιά, αλλά όχι και έτσι..
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Φυσικά και είναι ανταγωνιστικά! Οτιδήποτε στην C suv κατηγορία είναι (ακόμη και το CHR).
Ποια οπαδικά?? χαχαχαχ
Εγώ τα σιχαίνομαι όσο δεν πάει τα τουότα. C4 έχω παραγγείλει και πάω να το αλλάξω με CC απλά και μόνο επειδή ΦΑΙΝΕΤΑΙ να καλύπτει περισσότερες ανάγκες μου. Αλλά το Vitara δεν ειναι c-suv, πως να το κάνουμε τώρα?
-
Ποια οπαδικά?? χαχαχαχ
Εγώ τα σιχαίνομαι όσο δεν πάει τα τουότα. C4 έχω παραγγείλει και πάω να το αλλάξω με CC απλά και μόνο επειδή ΦΑΙΝΕΤΑΙ να καλύπτει περισσότερες ανάγκες μου. Αλλά το Vitara δεν ειναι c-suv, πως να το κάνουμε τώρα?
το βιταρα δεν ειναι c suv αλλα το scross δεν εχει λιγοτερους χώρους από το cc και αν πας σε 4Χ4 το scross εχει και μεγαλυτερο χωρο αποσκευών. Το cc σιγουρα βασει εξωτερικών διαστάσεων πρεπει να είναι λίγο πιο φαρδυ εσωτερικα. Τωρα ναι 200 αλογα δεν εχει αλλα κοστιζει και 8-10Κ λιγοτερο...
Το cc εχει εξαιρετικη καταναλωση 5λτ για μεσα στην πολη που δεν βρίσκεις σε αλλο αμαξι αυτου του ογκου και οταν κινεισαι με 120-130 εθνικη θα είσαι στο 6.5 συμφωνα με το βιντεο της πολωνικης τογιοτα, φυσικά αν θες να νιωσεις τα 200 αλογα ξεχνας αυτες τις καταναλωσεις , αλλα η ιπποδυναμη ειναι εκει και σε περιμενει, οπότε δεν λεει κανενας όχι...
πρακτικα στα 33Κ που εχει η ακτιβ + 4Χ4 παιρνεις κανονικο υβριδικο , χωρις τελη ( που αντισταθμιζει μερος του φπ) , με χαμηλη αστικη καταναλωση, αυτοματο εστω και ecvt , 200 αλογα , καλους οικογενειακους χωρους, φουλ σουιτα ασφαλειας, μεσο ορο ποιοτητα εσωτερικου, αποδεκτη εξωτερικη εμφανιση , υψηλη αξιοπιστια και μεταπωληση...αυτο το πακετο δεν νομιζω να το προσφερει κανεις αλλος σε αυτα τα λεφτα... -
Ακριβώς. Γι' αυτους τους λόγους καταλήγω ότι αξίζει να δώσω 6Κ παραπάνω και να αλλάξω το C4 με CC.
-
Ακριβώς. Γι' αυτους τους λόγους καταλήγω ότι αξίζει να δώσω 6Κ παραπάνω και να αλλάξω το C4 με CC.
Αυτή η λογική με x € παραπάνω, παίρνω κάτι καλύτερο, δεν τελειώνει ποτέ καλά.
-
Ποια οπαδικά?? χαχαχαχ
Φίλε μου θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για να πάρεις όχημα που το σιχαίνεσαι? Σκέψου το λίγο!!
-
Ποια οπαδικά?? χαχαχαχ
Φίλε μου θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για να πάρεις όχημα που το σιχαίνεσαι? Σκέψου το λίγο!!
Χαχα για την σύζυγο είναι, αυτός έχει καλοοοοοο
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Ποια οπαδικά?? χαχαχαχ
Χαχα για την σύζυγο είναι, αυτός έχει καλοοοοοο
Α, οκ τότε! Εγώ δε την πήγα καν στη toyota, χα,χα
-
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Αυτή η λογική με x € παραπάνω, παίρνω κάτι καλύτερο, δεν τελειώνει ποτέ καλά.
Δηλαδή? Τι μπορεί να πάει στραβά? Ούτως ή άλλως αν δε το δω από κοντά και δεν το οδηγήσω προφανώς και δε θα το πάρω. Ακόμα κι το πάρω και στην πορεία δεν είναι αυτό που θέλω που είναι το πρόβλημα στο να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο? Δεν τα παντρευόμαστε τα αυτοκίνητα. Λεφτά να υπάρχουν και όλα τ' άλλα γίνονται.
-
#amartia
-
Μπορεί. Αλλά είναι και το ψαροτούφεκο στη μέση και θα είναι εξίσου αμαρτία να παιδεύω το C4 που είναι μπιμπελό εκεί που πάω.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
#amartia
εγώ θα της έπαιρνα την πιο αρχική έκδοση vitara auto 4x4 (25Κ). Θα της άφηνα χωρίς πολλά πολλά να διαλέξει χρώμα και γεια σας!
-
Δεν ψάχνω σκληρό off roader όμως. Έχω τέτοιο. All around ψάχνω για να ξεκουράζει το Cupra σε ταξίδια και χαζοαστικές διαδρομές, να είναι full από εξοπλισμό και όοοοταν του ζητηθεί να μπορεί να πατήσει εδώ ας πούμε να ρίξουμε και καμιά τουφεκιά σε κάμια καλή στήρα.
-
τι λαστιχακι ειπαμε οτι φοραει? τι ζαντα?
-
Με αυτήν την πέτρα δεν το βλέπω καλά το Corolla Cross...
Αν και ο gatoz θα σε ενημερώσει αρμοδίως...
-
18αρα με 215 ή 225. Δε θυμάμαι. Αλλά οκ εκεί κατεβαίνει, εδώ κατέβηκε το Jazz χωρίς πολλά δράματα.
Toyota Corolla Cross