-
Α δεν ξέρω πόσο έχουν κλασικά εγγυηση τα Τουότα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη μάρκα. Είναι σα να μην υπάρχει για μένα.
Θείος καλού φίλου είναι ένας από τους μεγάλους αντιπροσώπους στην Αθήνα οπότε θα ξεκινήσω αναζήτηση από εκεί πρώτα.
-
To lounge λένε έχει αισθητηρες και blind spot
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Απτή ποιότητα δεν έχει! ολοένα και χειροτερεύει... τα πλαστικά τρίζουν ...
Επίσης εχει χάλια λογισμικά και γραφικά!
Σχεδίαση και εκμετάλλευση χώρων επίσης ..Γούστα είναι αυτά Στέφανε!
Για εμένα, εκτός των πρίμιο, δεν έχω μπει σε hatch που να έχει καλύτερη απτή ποιότητα από την Κορόλα μου (που έχει και δερματίνη με ραφές)....όλα στα ίδια είναι. Και φυσικά τίποτα δεν τρίζει - ακόμα τουλάχιστον.
Λογισμικό μια χαρά ειναι, αμάξι αγοράζω όχι τάμπλετ. Τα γραφικά ναι έχουν παλιώσει, αλλά εμένα προσωπικά ποσώς με απασχολεί.
Εκμετάλλευση χώρων μέτρια, συμφωνώ. Σχεδίαση εξαιρετική, από τα πιο όμορφα εκτός Γάλλων. Δεν θα πω για μπίμερς που τις έκαναν να μην βλέπονται πλέον με τα νεφρά σε διαστάσει Φασσούλα!
Ωραίο αμάξι πραγματικά, αλλά σχεδιαστικά ωραία υπάρχουν και αλλού, όπως focus, mazda3, νέο civic.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Θείος καλού φίλου είναι ένας από τους μεγάλους αντιπροσώπους στην Αθήνα οπότε θα ξεκινήσω αναζήτηση από εκεί πρώτα.
Εννοείται ξεκίνα από εκεί, μπορεί να βρεις και αμάξι άμεσα!! Εαν θες στείλε μου ποιος είναι, ίσως είναι αυτός που έχει τον τσακάλι πωλητή που ξέρει όλα τα πακέτα!
Ουτε εγώ είχα ασχοληθεί μέχρι που οδήγησα τη νέα πλατφόρμα και είπα "ρε αυτό δεν είναι τογιότα, αυτό στρίβει!!".
Ναι, είναι λογικά το πακέτο το οποίο το έχει η lounge αλλά δεν ξέρω εαν μπορεί να μπει στην Style (για να έχουμε και ηλιοροφή!).
-
Στα 36 το δικινητο τα έχει όλα....
-
Θα πάω σίγουρα από Δευτέρα. Το στείλα ήδη στη γυναίκα και ας μην της αρέσει. Θα το πάρει με το ζόρι εάν βρω αυτό που θέλω.
Επίσης τι εγγύηση έχει αυτό ξέρουμε? 5ετια?
Αυτά είναι
Γιατί πολλοί εδώ μέσα στην αναζήτηση αυτοκινήτου, κολλάνε στη γνώμη της κυρίας...
-
Θα πάω σίγουρα από Δευτέρα. Το στείλα ήδη στη γυναίκα και ας μην της αρέσει. Θα το πάρει με το ζόρι εάν βρω αυτό που θέλω.
Τι αυτοκίνητο οδηγάς τώρα?
-
να αυτά δε μπορώ με τους ανάπηρους της Τουότα και γενικά τους γιάπωνες.
Για αυτά δεν φταίνε οι Ιάπωνες αλλά αυτός που επιλέγει τα πακέτα και τα έξτρα στην Τογιότα Hellas. Κάποτε είχα αναλυτική επικοιωνία (45' στο τηλέφωνο!!) με τον Product Manager των υβριδικών (έφυγε δυστυχώς) και μου εξήγησε κάποιες από τις "κουλές" επιλογές. Κυρίως είχαν να κάνουν με το οτι οι αισθητήρες μπαίνουν και εδώ (έχει κωδικό retrofit αν και χωρίς ένδειξη στην οθόνη) και θέλουν να μειώσουν τον φόρο.
Να ξέρεις πάντως ότι μπορει να υπάρχουν, αρκεί να βρεις σωστό πωλητή, όπως ο φίλος με το Γιάρις που τους έβαλε εργοστασιακά στο πακέτο ενώ οι περισσότεροι του έλεγαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο....αχαχα!! Και ναι ο διαμορφωτής δεν τα αναφέρει αυτά, στην Ελλάδα.
Και εγώ ένα όπως το περιγράφεις θέλω...αλλά δεν έχω τα φράγκα!
Εγγύηση κλασσική Τογιότα, 6 χρόνια και 11 η μπαταρία. Γιατί να έχει 5?
Έτσι είχα συμφωνήσει να βάλω εμπρός πίσω και εγώ όταν έκλεισα τη κορολα αλλά όταν ήρθε το αμάξι έφαγα άκυρο γιατί καταργήθηκε ο κωδικός ανταλλακτικού των αισθητήρων λόγω έλλειψης ημιαγωγών και μου πρότειναν για αφτερ μάρκετ σε τιμή τριπλάσια απότι εκτός Toyota..
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
Τι αυτοκίνητο οδηγάς τώρα?
Leon Cupra. To άλλο θα είναι της συζύγου σε αντικατάσταση ενός Jazz του 2018.
-
Εννοείται ξεκίνα από εκεί, μπορεί να βρεις και αμάξι άμεσα!! Εαν θες στείλε μου ποιος είναι, ίσως είναι αυτός που έχει τον τσακάλι πωλητή που ξέρει όλα τα πακέτα!
Ουτε εγώ είχα ασχοληθεί μέχρι που οδήγησα τη νέα πλατφόρμα και είπα "ρε αυτό δεν είναι τογιότα, αυτό στρίβει!!".
Ναι, είναι λογικά το πακέτο το οποίο το έχει η lounge αλλά δεν ξέρω εαν μπορεί να μπει στην Style (για να έχουμε και ηλιοροφή!).
Ο Γιαννίτσας είναι στο Μοσχάτο.
Σε οτι αφορά τους αισθητήρες αναφέρομαι στους μπροστινούς που φαίνεται να μην υπάρχουν σε καμιά έκδοση ούτε ως στανταρ ούτε ως option.
-
Φρέσκα κουλούρια εκ των έσω: με πολλά ζόρια ΙΣΩΣ έχει ξεμείνει ένα 4κίνητο Style από τα αυτοκίνητα που έχουν έρθει ή έρχονται εντός των επόμενων 1-2 μηνών.
Style είναι φτωχό, δε μας κάνει. Επίσης σε πιθανή παραγγελία τώρα, έρχεται Μάρτιο ίσως και λίγο νωρίτερα. Άγνωστο εάν κλειδώνουν τιμές.
Ζόρικη άσκηση...
-
Ωραίος ο κ. Βαγγέλης!
2 Τογιότα εχω αγορασει απο εκει και πάμε για το 3ο .... -
Φρέσκα κουλούρια εκ των έσω: με πολλά ζόρια ΙΣΩΣ έχει ξεμείνει ένα 4κίνητο Style από τα αυτοκίνητα που έχουν έρθει ή έρχονται εντός των επόμενων 1-2 μηνών.
Style είναι φτωχό, δε μας κάνει. Επίσης σε πιθανή παραγγελία τώρα, έρχεται Μάρτιο ίσως και λίγο νωρίτερα. Άγνωστο εάν κλειδώνουν τιμές.
Ζόρικη άσκηση...
Τι άλλα έχουν μείνει.. θες 4Χ4 οπωσδήποτε;
-
Ε δεν έχει νόημα να ακυρώσω το C4 αν είναι να πάρω άλλο σε 2κίνητο. Ούτως ή άλλως μου αρέσει πολύ περισσότερο το Citroen απ' το Toyota (συν ότι το χω χτίσει όπως θέλω) αλλά το Τούοτα δε μπορείς να το αγνοήσεις σ' αυτή την τιμή και μ' αυτά τα χαρακτηριστικά. Μιλάμε για σχεδόν ευκαίρια...
-
Λοιπόν μόλις γύρισα από Polis στο Μαρούσι:
Με είπε ότι πλέον μόνο το Active Plus δικουνα είναι ετοιμοπαράδοτο. Σήμερα μόνο έδωκαν 10 αυτοκίνητα. Χθες λέει είχαν σε όλες τις εκδόσεις ετοιμοπαράδοτα και έφυγαν όλα.
Το test drive τους έρχεται σε 10 μέρες.
Προκαταβολή 1,500€ η οποία επιστρέφεται χωρίς πολλά πολλά.
300 ευρώ έκπτωση στην τιμη καταλόγου ή δώρο αξεσουάρ ίσης αξίας (ακόμα και κεραμική).
Στην lounge οι αισθητήρες είναι μπρος πίσω με αυτόματο φρενάρισμα σε εμπόδιο.
39,190€ τελικη, χωρίς την έκπτωση, με λευκό πέρλα 4x4, παραγγελία αυριο έρχεται τέλος Ιανουαρίου.
Η τιμή δεν κλείνει απλά θεωρείται απίθανο στο διάστημα αυτό να ανέβει αισθητά, αν ανέβει δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Αυτά...
Τι κάνουμε; Μπαίνουμε;
-
40κ και για Toyota Corolla cross λοιπόν...
Δε λέω δυνατό αυτοκίνητο και καλό σε πολλούς τομείς αλλά ξεφεύγει κι αυτό .Τελικά τα 32.5 που έδωσα για το mazda cx30 full και awd το λες και ευκαιρία...
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
40κ και για Toyota Corolla cross λοιπόν...
Δε λέω δυνατό αυτοκίνητο και καλό σε πολλούς τομείς αλλά ξεφεύγει κι αυτό .Τελικά τα 32.5 που έδωσα για το mazda cx30 full και awd το λες και ευκαιρία...
Σήμερα από 33 ξεκινάει το Cross (αυτόματο τετρακίνητο), από 36 το CX30 (αυτόματο τετρακίνητο).
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Με είπε ότι πλέον μόνο το Active Plus δικουνα είναι ετοιμοπαράδοτο. Σήμερα μόνο έδωκαν 10 αυτοκίνητα. Χθες λέει είχαν σε όλες τις εκδόσεις ετοιμοπαράδοτα και έφυγαν όλα.
Προκαταβολή 1,500€ η οποία επιστρέφετε χωρίς πολλά πολλά.
300 ευρώ έκπτωση στην τιμη καταλόγου ή δώρο αξεσουάρ ίσης αξίας (ακόμα και κεραμική).
39,190€ τελικη, χωρίς την έκπτωση, με λευκό πέρλα 4x4, παραγγελία αυριο έρχεται τέλος Ιανουαρίου.
Η τιμή δεν κλείνει απλά θεωρείται απίθανο στο διάστημα αυτό να ανέβει αισθητά, αν ανέβει δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Αυτά...
Τι κάνουμε; Μπαίνουμε;
Υπαρχει καποια εξηγηση για την τοσο μικρη αναμονη? Η planner της Τουοτα Ελλας μου ειπε (μεσω τριτου) οτι σημερινη παραγγελια παει για παραδοση Μαρτιο. Αντε τελη Φλεβαρη.
-
Δλδ με 33Κ παίρνεις δίλιτρο αυτόματο με 200 άλογα υβριδικό 4*4? Τι συζητάμε τώρα; Τι παίρνεις στον ανταγωνισμό σε αυτό το μέγεθος;
Εμφανίστηκε στις εκθέσεις; Αν δεν είχα άλλες προτεραιότητες αυτή την εποχή θα πήγαινα με κλειστά μάτια.... -
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Προκαταβολή 1,500€ η οποία επιστρέφετε χωρίς πολλά πολλά.
Αυτά...
Τι κάνουμε; Μπαίνουμε;
Υπαρχει καποια εξηγηση για την τοσο μικρη αναμονη? Η planner της Τουοτα Ελλας μου ειπε (μεσω τριτου) οτι σημερινη παραγγελια παει για παραδοση Μαρτιο. Αντε τελη Φλεβαρη.
Τι να σε πω το έβαλε στο τερματικό του και του έβγαλε 9 Ιανουαρίου, lounge awd, οπότε τελωνείο σου ξου μου προς τέλος Γενάρη. Θα πάω και αύριο να ξανα μιλήσω.
Ίσως η δική σου ενημέρωση να ήταν για την style που είναι πιο σύνηθες; Εγώ ρώτησα μόνο για την lounge.
Toyota Corolla Cross