-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κάτι τέτοιο όμως δεν αναγράφεται ούτε στα "ψιλά γράμματα" του δελτίου παραγγελίας.
Είναι στο γενικότερο πλαίσιο του δικαιώματος του εργοστασίου να αλλάζει οποτεδήποτε τις προδιαγραφές λόγω βελτίωσης ή ελλείψεων. Φυσικά έχεις δικαίωμα να ενημερωθείς και να ακυρώσεις την παραγγελία εαν θες.
-
.
Σχετικα με καταναλωση μετα απο 1+ χρονο που το έχω αυτο με τα 130 αλογα βενζίνη,εκτος πολης εθνικη και επαρχιακο δικτυο κρατιεται καλα γυρω στα 6-6.5 λιτρα με σταθερες ομως ταχύτητες...μεσα στην πολη καιει υπερβολικαααα....Συνολικα να πω οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που περιμενα σχετικα με την ανεση που διαβαζω στα reviews και τριβω τα ματια μου!,δεν το ειχα κανει και test drive,μεσα στην πολεις με τους δρομους οπως ειναι γενικα,δεν διαφερει καθολου απο οποιοδηποτε αυτοκινητο με ημιακαμπτο αξονα πισω,κοπαναει εκνευριστικα,και εχει και τριγμους στις πορτες μπροστα και στην πορτα του πορτμπαγκαζ οταν περναει απο κακο οδοστρωμα..την κατασταση σωζουν στη γενικη ανεση τα πολυ ανετα καθισματα και η καλη ηχομονωση....οι τριγμοι με 9 χιλ χιλιομ η πλειοψηφια εκτος πολης και μηδενικη κακομεταχειριση...αυτα...
-
@sherlock said in CITROEN C4 III mod 2021:
.
Σχετικα με καταναλωση μετα απο 1+ χρονο που το έχω αυτο με τα 130 αλογα βενζίνη,εκτος πολης εθνικη και επαρχιακο δικτυο κρατιεται καλα γυρω στα 6-6.5 λιτρα με σταθερες ομως ταχύτητες...μεσα στην πολη καιει υπερβολικαααα....Συνολικα να πω οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που περιμενα σχετικα με την ανεση που διαβαζω στα reviews και τριβω τα ματια μου!,δεν το ειχα κανει και test drive,μεσα στην πολεις με τους δρομους οπως ειναι γενικα,δεν διαφερει καθολου απο οποιοδηποτε αυτοκινητο με ημιακαμπτο αξονα πισω,κοπαναει εκνευριστικα,και εχει και τριγμους στις πορτες μπροστα και στην πορτα του πορτμπαγκαζ οταν περναει απο κακο οδοστρωμα..την κατασταση σωζουν στη γενικη ανεση τα πολυ ανετα καθισματα και η καλη ηχομονωση....οι τριγμοι με 9 χιλ χιλιομ η πλειοψηφια εκτος πολης και μηδενικη κακομεταχειριση...αυτα...
Που να έπαιρνες Arona ή Stonic δηλαδή! Δεν ξέρω τι περίμενες, αλλά είναι ένα από τα "μαλακότερα" αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει τελευταία, και η καλύτερη υλοποίηση αυτών των αμορτισέρ μέχρι τώρα στη Citroen.
Για τριγμούς δεν ξέρω, εσωτερικά μου φαίνεται πολύ basic και δεν θα με παραξενευε αν δεν έχει την ίδια ποιότητα και συναρμογή ακριβότερων μοντέλων.
-
@sherlock said in CITROEN C4 III mod 2021:
.
Και τεστ να ειχες κανει τους τριγμους που λες που προκύπτουν από κακο οδοστρωμα μεσα στην πολη δεν θα εβγαζες παλι ακρη, αυτα θελει να ζησεις μαζι με το αμαξι για να το καταλαβεις.
Εγω πχ που το εκανα δυο φορες τεστ βενζινη και ντιζελ ουτε τριγμους αντιληφθηκα ουτε κοπανημα ιδιαιτερο. Εκτος πολης πάλι το 6-6.5 για να το πιασεις νομιζω δεν θέλει μονο σταθερες ταχυτητες θελει και σχετικα χαμηλες ταχητητες δλδ ως 100 χλμ . Εγω που το πήγα με κατι 130 κοντεψε να γραψει 9 λτ ( το ντιζελ αντιστοιχα στις ιδιες συνθηκες λιγο κατω απο 6). Για αυτοματα μιλαω και τα δυο. -
Συνάδελφος που παράγγειλε c4 shine 1.5d eat8 τον Αύγουστο, κατασκευαστηκε πριν λίγες μέρες και παραλαμβάνει μετά το Πάσχα.
-
το ντηζελ αυτοματο εχει στη πολη 7
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
Που ειναι μια χαρα -
@georgemit said in CITROEN C4 III mod 2021:
Συνάδελφος που παράγγειλε c4 shine 1.5d eat8 τον Αύγουστο, κατασκευαστηκε πριν λίγες μέρες και παραλαμβάνει μετά το Πάσχα.
και επι αυτου, οπως εχω ηδη αναφερει, παραγγελια 9ου, 2 τετοια, εχουν ηδη παραδοθει εδωθε απο τον γεναρη.
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
@georgemit said in CITROEN C4 III mod 2021:
και επι αυτου, οπως εχω ηδη αναφερει, παραγγελια 9ου, 2 τετοια, εχουν ηδη παραδοθει εδωθε απο τον γεναρη.
Ναι σε έχω διαβάσει, επειδή ήταν εταιρικά;
-
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
Που ειναι μια χαραΣιγά μην είναι λάιτ το πόδι.
Θεόβαρο είναι...Το αιρκρός έχει σε αυτοκινητόδρομο με 130-150 6-6,3 και στην πόλη 6,3-6,5. Σε επαρχιακό με προσπεράσματα 5,5-5,7.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
Θεόβαρο είναι...Το αιρκρός έχει σε αυτοκινητόδρομο με 130-150 6-6,3 και στην πόλη 6,3-6,5. Σε επαρχιακό με προσπεράσματα 5,5-5,7.
ναι.
το δικο σου μονο.
χαχαχ.... -
Εγώ φοράω και 47,5 νούμερο παπούτσι και έχω αυτές τις καταναλώσεις και είναι και ψηλότερο...
Εσένα με το 42-43 που θα φοράνε , τι βαρύ πόδι έχουν ...
-
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
ναι.
το δικο σου μονο.
χαχαχ....Αυτές που γράφει ο Κρούζερ είναι οι καταναλώσεις του αυτόματου hdi aircross, δεν μετράω πάντα από γέμισμα σε γέμισμα στο βενζινάδικο (ούτε εμπιστεύομαι τις αντλίες τους) αλλά κι όταν μετρήσω, λίγα δεκαδικά είναι η διαφορά με την εφαρμογή-υπολογιστή του αυτοκινήτου. 7 λίτρα θα δεις μόνο προσωρινή κατανάλωση σε κρύες διαδρομές λίγων χιλιομέτρων στη πόλη.
Αλλά και να βγάζει μέση κατανάλωση 6μιση λίτρα το C4 βενζίνης το θεωρώ πολύ καλή έως εξαιρετική κατανάλωση για ένα τούρμπο, δεν είναι καν mild hybrid, ενώ έχουν πουληθεί και πολλά αυτόματα με μετατροπέα ροπής. -
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
ναι.
το δικο σου μονο.
χαχαχ....Αυτές που γράφει ο Κρούζερ είναι οι καταναλώσεις του αυτόματου hdi aircross, δεν μετράω πάντα από γέμισμα σε γέμισμα στο βενζινάδικο (ούτε εμπιστεύομαι τις αντλίες τους) αλλά κι όταν μετρήσω, λίγα δεκαδικά είναι η διαφορά με την εφαρμογή-υπολογιστή του αυτοκινήτου. 7 λίτρα θα δεις μόνο προσωρινή κατανάλωση σε κρύες διαδρομές λίγων χιλιομέτρων στη πόλη.
Αλλά και να βγάζει μέση κατανάλωση 6μιση λίτρα το C4 βενζίνης το θεωρώ πολύ καλή έως εξαιρετική κατανάλωση για ένα τούρμπο, δεν είναι καν mild hybrid, ενώ έχουν πουληθεί και πολλά αυτόματα με μετατροπέα ροπής.μονο που εγω γραφω για την καταναλωση του αυτοματου σε τεσσερο μαζουτ.
και που με επιβεβαιωνετε και εσεις με βαση και τη διαφορα αμαξωματος.
το βραδακι αμα βρω χρονο θα σας ανεβασω φωτο απο τις κουνιστες τριζατες -
Εγώ φοράω και 47,5 νούμερο παπούτσι και έχω αυτές τις καταναλώσεις και είναι και ψηλότερο...
Εσένα με το 42-43 που θα φοράνε , τι βαρύ πόδι έχουν ...
45 νεαρε μου ο ενας
και 47.5 ο αλλος. χαχαχαχ. αψηλοτερος και ολιγοτερος κομψος απο εσενα. -
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
εκτος 6.5
με ποδι λάιτ
με βαρυ +1lt παντου
ναι.
το δικο σου μονο.
Αλλά και να βγάζει μέση κατανάλωση 6μιση λίτρα το C4 βενζίνης το θεωρώ πολύ καλή έως εξαιρετική κατανάλωση για ένα τούρμπο, δεν είναι καν mild hybrid, ενώ έχουν πουληθεί και πολλά αυτόματα με μετατροπέα ροπής.μονο που εγω γραφω για την καταναλωση του αυτοματου σε τεσσερο μαζουτ.
και που με επιβεβαιωνετε και εσεις με βαση και τη διαφορα αμαξωματος.
το βραδακι αμα βρω χρονο θα σας ανεβασω φωτο απο τις κουνιστες τριζατεςΑν και νέος στο forum, ομολογώ ότι τα posts σου τα διαβαζω ανελλειπώς πρώτον γιατί με ενδιαφέρουν οι πληροφορίες για την εταιρική έκδοση του αυτοκινήτου (είμαι υποψήφιος) αλλά και γιατί είναι όλες τους απολαυστικές λόγω του τρόπου που γράφεις!
Αναμένω εναγωνίως τις φωτός!!! Να είσαι καλά!!!
-
αν και τριζατα και μαλακα ή οχι πολυ μαλακα ή αν καινε ή δεν καινε μισο λιτρο πανω, μεταξυ μας ολα αυτα λεπτομερειαι, παρτο εταιρικο, εκδοση μπιζνες. ειναι ενα καλο αμαξι.
και εχει ενα σκασμο εξοπλισμο σε εξευτελιστικη τιμη. ουτε γιαρι, ουτε καν ψαρι δεν παιρνεις με τοσα.
130 εατ8 μαζουτ
και εχει και ζαντες αλουμινιου που δεν το γραφουν στην αβις.
δες τα ποστ με τον στεφαν για ακριβεις τιμες κλπ.
νομιζω ειναι η ευκαιριαρα της αγορας -
αν και τριζατα και μαλακα ή οχι πολυ μαλακα ή αν καινε ή δεν καινε μισο λιτρο πανω, μεταξυ μας ολα αυτα λεπτομερειαι, παρτο εταιρικο, εκδοση μπιζνες. ειναι ενα καλο αμαξι.
και εχει ενα σκασμο εξοπλισμο σε εξευτελιστικη τιμη. ουτε γιαρι, ουτε καν ψαρι δεν παιρνεις με τοσα.
130 εατ8 μαζουτ
και εχει και ζαντες αλουμινιου που δεν το γραφουν στην αβις.
δες τα ποστ με τον στεφαν για ακριβεις τιμες κλπ.
νομιζω ειναι η ευκαιριαρα της αγοραςΑκριβώς αυτή η έκδοση είναι, τα είδα τα posts ήδη.
Δεν ξέρω τι λέει η AVIS αλλά ακόμα και το τάσι το 18άρι να είχε μια χαρά μου φαίνεται, όμορφο. Αυτό το 16άρι δεν χωνεύεται με τίποτα!!!
Κατά τα άλλα, μου φαίνεται υπερπλήρες και συγκριτικά με τα 2008 και 308 (άλλες επιλογές) καλύτερο μου φαίνεται. Το μόνο αρνητικό το ότι δεν ξέρω τους χρόνους πράδοσης όταν θα έρθει η ώρα μου... Παρόλαυτά το ψάχνω από τώρα για να είμαι προετοιμασμένος!
-
Σαν αυτοκίνητο ή c4 είναι ανώτερη του 2008 και απλά ίσως πιο άνετο από το 308. Το 308 είναι ανώτερο όλων αυτών αλλά δεν ξέρω αν χώρας άνετα στην θέση οδήγησης.
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σαν αυτοκίνητο ή c4 είναι ανώτερη του 2008 και απλά ίσως πιο άνετο από το 308. Το 308 είναι ανώτερο όλων αυτών αλλά δεν ξέρω αν χώρας άνετα στην θέση οδήγησης.
Το 308 μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και πιστεύω ότι θα χωράω μιας και είμαι μια χαρά τώρα με ένα Peugeot 208 (προηγούμενο μοντέλο mk1). Το κάθισμα είναι λίγο άβολο αλλά ΟΚ για την κατηγορία.
Δεν μου αρέσει όμως αυτή η αίσθηση του να με περικυκλώνει το ταμπλό-υποβραχίονιο γύρω-γύρω που φαίνεται να έχει το 308... Έχω βλέπεις συνηθίσει και 7 χρόνια με ένα Renegade... απλωσιά παντού και προς πάσα κατεύθυνση!!!
-
Για αυτό πουλάνε τα suv. Για την χωροταξία και την άνεση στο μπες και βγες.
Και εγώ ένιωσα πολύ πνιγμένος και μου θύμισε έντονα bmw . Από την άλλη αν δώσεις τα χρήματα που ζητάει στην allure pack πλέον μπαίνεις στα χωράφια της σειράς 1 . Αυθεντική bmw με καλουτσικο εξοπλισμό.
Αν και οντως πιστεύω πως το 308 καθετε απέναντι από μια bmw, τουλάχιστον εμφανησιακα.
CITROEN C4 III mod 2021