-
Παρολο που δεν ολοκληρωθηκε η αγορα του Mokka τελικα, θέλω να ευχαριστήσω δημοσια την OPEL Best Car για την αψογη επικοινωνια το ολο διαστημα και για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της προκαταβολης χωρις περαιτέρω αντιρρησεις ή κολλήματα απο μερους τους....
-
Έψαχνε η κολλητή της γυναίκας μου ετοιμοπαράδοτο b-suv βενζίνη μέχρι 25Κ και πέρασε από την Opel να δει το Mokka. Με ένα προωθητικό πρόγραμμα που τρέχει για ετοιμοπαράδοτα έκλεισε ένα χειροκίνητο 1.2 (με 136 άλογα πλέον) σε μια νεα έκδοση black (μεταξύ GS- Ultimate) που έχει αρκετά πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό (blind spot, pure panel 12”&10” οθόνες, διχρωμία οροφής, 18αρες ζάντες ειδικές μόνο της έκδοσης σε black gloss, camera 180, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω, καθίσματα ύφασμα/δέρμα, led φώτα, keyless πόρτες/ έναρξη κινητήρα, μοναδικό μεταλλικό χρώμα γκρι που δεν διατίθεται σε άλλες εκδόσεις) στα 25800€.
Ξεπέρασε κατά λίγο το αρχικό της budget αλλά μου φαίνεται πολύ τίμια πρόταση για όσα προσφέρει. Έχει 1 παιδί 11 ετών οπότε λογικά οι χώροι που είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου δεν την απασχολούν ιδιαίτερα. -
Αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές..... Λίγο λίγο πέφτουν.
Told ya
-
This post is deleted! -
@lap said in Opel Mokka 2021:
Told ya
Ναι η έκπτωση ήταν κάτι λιγότερο από 4000€
-
Told ya
καιρός να πέσουν και στα ελαιόλαδα γιατί δεν μας βλέπω καλά....145 ο 16λιτρος τενεκες...
Και προσοχή. Θα ακριβυνουν το Νοέμβριο και άλλο.
-
Τα λάδια με τις τιμές που είχαν δεν έβγαιναν να τα μαζέψουν και τα παράταγαν. Τώρα ίσως μαζέψουν κάποιοι.
-
Με Κούλη θα μάθουμε να τρώμε λάδι επιτέλους σαν Ευρωπαίοι!
Θα ψεκάζουμε μερικά ml σαν πριμιουμ άρωμα στην σαλάτα και δεν θα λουζομαστε με αυτό όπως κάναμε σαν βλάχοι μέχρι τώρα.
-
Άραγε θα κάνει λιγότερη βαβούρα τώρα ο 1.2; Λογικά όχι.
-
@groover1972 said in Opel Mokka 2021:
Told ya
καιρός να πέσουν και στα ελαιόλαδα γιατί δεν μας βλέπω καλά....145 ο 16λιτρος τενεκες...
Sorry που παρεμβαίνω, αλλά ο κλασικός τενεκές είναι 17 λίτρα και όχι 16.
Με 8,5€ το λίτρο σε κλέβουν, εάν μιλάμε για αγορά από παραγωγό και όχι τυποποιημένο. -
@n-k-9 said in Opel Mokka 2021:
Told ya
Με 8,5€ το λίτρο σε κλέβουν, εάν μιλάμε για αγορά από παραγωγό και όχι τυποποιημένο.και εγώ έτσι έλεγα. Μιλάμε για τοπική αγορά με δικά τους λάδια και για Πελοπόννησο.
Τενεκες πλεον 16 λιτρα. Συγκεκριμένα Αργολίδα αλλά και Μεσσήνη.
Για ξανακοιτα. 🤨
-
Told ya
Με 8,5€ το λίτρο σε κλέβουν, εάν μιλάμε για αγορά από παραγωγό και όχι τυποποιημένο.και εγώ έτσι έλεγα. Για ξανακοιτα. 🤨
Βγάζει ελαιόλαδο ο πεθερός μου και ξέρω.
Αλλά και στενοί μου συγγενείς (στην Πελοπόννησο).
Οι κλασικοί τενεκέδες είναι 17 λίτρα.
Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των τιμών εμφανίστηκαν κάποιοι πονηροί με 16λιτρους. -
Told ya
Με 8,5€ το λίτρο σε κλέβουν, εάν μιλάμε για αγορά από παραγωγό και όχι τυποποιημένο.και εγώ έτσι έλεγα. Για ξανακοιτα. 🤨
Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των τιμών εμφανίστηκαν κάποιοι πονηροί με 16λιτρους.αν βγάζει στείλε μήνυμα να πάω να το πάρω με τιμή χαμηλότερη από αυτή που σου ανέφερα.
-
Told ya
Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των τιμών εμφανίστηκαν κάποιοι πονηροί με 16λιτρους.αν βγάζει στείλε μήνυμα να πάω να το πάρω με τιμή χαμηλότερη από αυτή που σου ανέφερα.
Εάν ήσουν κοντά στην Πάτρα, θα σου έφερνα δείγμα να δοκιμάσεις!
-
Στην Αργολίδα που έχει ο πεθερός μου η καταστροφή είναι μεγάλη, θα βγει ελάχιστο λάδι φέτος. Όχι μόνο από μας από τους περισσότερους.
Οι τενεκέδες είναι όντως 17λιτροι, εμφανίστηκαν κάποιοι πονηροί με 16λιτρους που το πωλούσαν στην τιμή των 17. -
@dimsabas said in Opel Mokka 2021:
Διαβάζω για 2 σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση α) την αντικατάσταση του προβληματικού ιμάντα εμβαπτισμένου σε λάδι, από καδένα για καλύτερη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής και β) για turbocharger μεταβλητής γεωμετρίας ακολουθώντας κύκλο Miller όμοιο με αυτό που θα μπαίνει στα επερχόμενα mild υβριδικά 3008 με τη διαφορά ότι στο Mokka δεν έχει την μπαταρία. Ενδιαφέρουσες αλλαγές…
https://sasatimes.com/1-2-puretech-engine-chain-the-new-3-cylinder-generation-is-shown-for-the-first-time-in-the-opel-mokka/ -
@sgl said in Opel Mokka 2021:
@dimsabas said in Opel Mokka 2021:
Διαβάζω για 2 σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση α) την αντικατάσταση του προβληματικού ιμάντα εμβαπτισμένου σε λάδι, από καδένα για καλύτερη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής και β) για turbocharger μεταβλητής γεωμετρίας ακολουθώντας κύκλο Miller όμοιο με αυτό που θα μπαίνει στα επερχόμενα mild υβριδικά 3008 με τη διαφορά ότι στο Mokka δεν έχει την μπαταρία. Ενδιαφέρουσες αλλαγές…
https://sasatimes.com/1-2-puretech-engine-chain-the-new-3-cylinder-generation-is-shown-for-the-first-time-in-the-opel-mokka/Το αυτοματο Mokka που ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη με τα 130 αλογα, ειναι αραγε με τον προβληματικο ιμαντα ή με την καδενα?
-
130 άλογα = ιμάντας προβληματικός
-
@sgl said in Opel Mokka 2021:
130 άλογα = ιμάντας προβληματικός
αμ δε
εαν ειναι το 3κυλινδρο το νεο ειναι με καδενα -
To νέο τρικύλινδρο βγαίνει μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο, καδένα και 136 άλογα. Το αυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται μόνο με τον παλιό τρικύλινδρο με τα 130 άλογα και τον ιμάντα.
Opel Mokka 2021