-
Καλησπέρα φίλοι του 4troxoi,
Οπως θα πρέπει να καταλάβατε απο τον τίτλο ψάχνω αυτοκίνητο με το ταδε κόστος αλλα έχοντας κανει μια μικρή έρευνα πραγματικά εχω χασει την μπάλα. Καταρχάς είμαι φοιτητής μενω στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο (ΑΠΘ) μια απόσταση 20 χιλιόμετρων απο το σπιτι μου. Μετα απο 2-3 καλοκαίρια εχω μαζέψει μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρω το πρώτο μου αμαξακι, αλλά όπως σας είπα νιώθω αρκετά χαμένος ως προς τις παρακάτω αποριες που μου δημιουργήθηκαν:
1)Αυτοκίνητα απο ιδιώτες η απο dealer
2)LPG/Gas η Πετρέλαιο
3)Μάρκα αυτοκίνητου διάφορα προβλήματα κτλπ
4)Χιλιόμετρα/κατάσταση του οχήματος και πολλα αλλα.
Με λιγα λογια θα ήθελα απο καποιον γνώμη που εχει βρεθεί στην θέση μου και να με ψιλο καθοδήγηση. Στην πιο συνετή επιλογή για το πρώτο μου αυτοκίνητο .
-
Καλησπέρα φίλοι του 4troxoi,
Οπως θα πρέπει να καταλάβατε απο τον τίτλο ψάχνω αυτοκίνητο με το ταδε κόστος αλλα έχοντας κανει μια μικρή έρευνα πραγματικά εχω χασει την μπάλα. Καταρχάς είμαι φοιτητής μενω στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο (ΑΠΘ) μια απόσταση 20 χιλιόμετρων απο το σπιτι μου. Μετα απο 2-3 καλοκαίρια εχω μαζέψει μερικά χρήματα στην άκρη για να πάρω το πρώτο μου αμαξακι, αλλά όπως σας είπα νιώθω αρκετά χαμένος ως προς τις παρακάτω αποριες που μου δημιουργήθηκαν:
1)Αυτοκίνητα απο ιδιώτες η απο dealer
2)LPG/Gas η Πετρέλαιο
3)Μάρκα αυτοκίνητου διάφορα προβλήματα κτλπ
4)Χιλιόμετρα/κατάσταση του οχήματος και πολλα αλλα.
Με λιγα λογια θα ήθελα απο καποιον γνώμη που εχει βρεθεί στην θέση μου και να με ψιλο καθοδήγηση. Στην πιο συνετή επιλογή για το πρώτο μου αυτοκίνητο .
-
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν και δεν μας λές τι περίπου θέλεις σε μέγεθος και εαν έχεις προτιμήσεις, θα σου απαντήσω στις απορίες σου:
-
Πολύ καλύτερα από ιδιώτη, εφόσον δεν θές να βάλεις δόσεις. Από έμπορο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί το 95% των αυτοκινήτων στους εμπόρους είναι με γυρισμένα χιλιόμετρα, αμφισβητήσιμη ιστορία σέρβις κλπ. Από ιδιώτη θα είσαι λίγο πιο σίγουρος.
-
Στα λεφτά που αναφέρεις δύσκολα θα βρείς πετρέλαιο σε καλή κατάσταση, εκτός εαν σταθείς τυχερός (π.χ. κατά καιρούς βλέπω κάποια Citroen C4 diesel στα χρήματα που δίνεις, αλλά είναι σπάνια).
-
Είναι πολύ γενικό αυτό. Για 1ο αυτοκίνητο θα κοίταζα κάποιο από τα γνωστά και αξιόπιστα μικρά όπως: Fiat Panda, Toyota Yaris, Nissan Micra, Hyundai i10, Renault Clio, Peugeot 206/207, Honda Jazz κλπ.
-
Προφανώς με όσο λιγότερα χιλιόμετρα μπορείς και σε όσο καλύτερη κατάσταση.
Προσωπικά, θα αγόραζα (όπως και είχα κάνει και το πούλησα πριν 10 ημέρες) ένα Fiat Panda (με 4.000 βρίσκεις σε πολύ καλή κατάσταση) το οποίο είναι φτηνό στην συντήρηση, αξιόπιστο (δεν έχει και τίποτα να χαλάσει) και οικονομικό. Επίσης είναι εύκολο αυτοκίνητο στην οδήγηση, με εξαιρετική ορατότητα, κάτι που το κάνει ιδανικό (κατ' εμέ) για 1ο αυτοκίνητο.
-
-
πολλα τα καθημερινα χιλιομετρα. ειδικα για φοιτητη. μονοδρομος το ντηζελ. οπωσδηποτε euro 5.
οποτε οι επιλογες οδηγουν σε φιατ κινητηρα: suzuki swift, opel corsa
ενα swift που εχουμε στη δουλεια, ειναι το παλιοτερο που εχουμε του 14 με 140+ km, με τα 75, ειναι ασπαστο και αχαλαστο.
δεν θα πηγαινα ευκολα σε fiat με fiat ντηζελ γιατι γινεται της κακομοιρας με τα χιλιομετρα τους σε εισαγωγες απο ιταλιες και επειδη τα ντοπια ειναι τα περισσοτερα απο ενοικιασεις. οπως βεβαια και τα κορσα και τα σουζουκια αλλα επειδη η φιατ τοτε πουλαγε με σπεσιαλ διακανονισμους, ειδικα τα φιατ ειναι ρεντ-ε-καρ μπιλοβντ,
ΑρΕς
λαπη τα σουιφτια μετα το 05 ειναι εργαλεια και τπτ παραπανω, και ειναι τιμη σε κατι να ειναι εργαλειο.
-
Μαζί σου γάτε για το diesel, αλλά με €5.000 και να είναι Ελληνικό και προσεγμένο είναι κάτι αρκετά δύσκολο να βρεθεί.
Επίσης, 200χλμ την εβδομάδα είναι σκάρτα 10.000χλμ τον χρόνο. Να βάλω και έξτρα για βόλτες και εκδρομές, να γίνουν 13.000? Δεν είναι τόσα πολλά τα χιλιόμετρα για να είναι απαγορευτική η βενζίνα. Σε νορμάλ συνθήκες (όχι κίνηση Κηφισίας 8:30 το πρωί) το Panda είναι στο 6αρι (με την καραντίνα ήμουν στο 5.6).
-
Eκτός από το Panda, που με βρίσκει σύμφωνο, θα πρότεινα και το i10.
Είχαμε ένα 1.2 ~80 άλογα για 7 χρόνια κι ήταν 'σκυλί του πολέμου'. Σχετικά καλές επιδόσεις,καλή ορατότητα,ευέλικτο.Kαι με φτηνά service. Δεν είχε κάνει πάρα πολλά χλμ., αλλά για 7 χρόνια αμάξι,το μόνο που είχε βγάλει ήταν το αμορτισεράκι από το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ στα 5μησι χρόνια τα 'έπαιξε' κι αντικαταστάθηκε (μας είπαν ότι μπορεί να έφταιγε που το παρκάραμε συχνά υπό μικρή κλίση στην πυλωτή κι ανοίγαμε το πορτμπαγκάζ).
-
Αν ανέβεις κ λίγο βρίσκεις Ελληνικό C3 του 10-12 diesel.
Εγώ το έχω ακόμη και είναι σαν καινούργιο, χωρίς κανένα τριγμο και χωρίς WD40(!). Εκτός τα service του, τακάκια έχω αλλάξει μία φορά.
Το εσωτερικό του σε ταμπλο με μαλακό υλικό όλο από πάνω και την ασημί φασα στη μέση, θυμίζει λίγο το καινούργιο Corsa. Έχει συμπαθητική εξωτερική εμφάνιση για 2020, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το face lift μετά λόγω μάσκας κ μινιμαλ σήμα στο καπο. Χώρους για κεφάλια κορυφαίους από τη κλάση σου. 300λιτρα αποσκευές, από το μεγαλύτερο νούμερο στην εποχή του, μέχρι και με 2 παιδιά μας πήγε αυτό το αμάξι για αρκετό καιρό και ταξίδια με μεγάλα καθισματακια που κοιτάνε προς τα πίσω.. Παίρνει κ οθόνη με Android αν κατσεις και ασχοληθείς και 20 αλογάκια εύκολα με πρόγραμμα με 400€ περίπου. Το σκέφτομαι αυτό εδώ κ χρόνια, αλλά επειδή όλο έχουμε κ άλλα αυτοκίνητα το παραμελουσα.
Ικανοποιητικά ταξιδάκια γύρω στα 120-130 (εγώ πάω και 150 αλλά δεν θα το πρότεινα γενικά για πολύ ώρα) χλμ, αλλά το αυτοκίνητο είναι τέρας οικονομίας. Τέλη κυκλοφορίας αστεία επίσης (το Saxo πληρώνει περισσότερα!).
-
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω για το Panda. Είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο για την πόλη, για πρώτο, για πρωτάρη οδηγό. Αυτοκίνητο που το αγοράζεις για μια ζωή. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, απλά για μένα είναι το ιδανικό.
Το μόνο που θα ήθελα να σε συμβουλέψω, ανεξάρτητα τι αυτοκίνητο θα πάρεις είναι να αποφύγεις το μαύρο λόγω ζέστης και το κόκκινο γιατί οι γρατζουνιές κάνουν μπαμ από μακριά, Και τα 2 λερώνουν εύκολα. Προτίμησε λευκό ή ασημί.
-
Γάτε, δεν έχω πείρα από τα παλαιά swift, το νέο που οδηγω είναι πολύ ευχάριστο.
Πώς να στο πω, το χαίρομαι να το οδηγώ, χαμεγελω, άσε που είναι πολύ σέξι μικρο αυτοκινητάκι το κοιτάζουν παντού, πιανω πολλά μάτια πάνω του, ιδιαίτερα στην glx το βραδυ με τα led ειναι εντυπωσοακο.
Τα αλλά για εμενα είναι εργαλεία, βαρετά, ανεραστα, βαρια σε αισθηση και ενεργοβορα
Αυτό είναι σαν να οδηγώ αυτά τα αυτοκίνητα των 90s, θυμίζει παλιό καλο γαλλικό και δη ραλλακι. Πάρα πολύ μάλιστα. Ειναι σαν παιχνίδι και οι στροφές σαν μικρές πιστουλες, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλλιώς.
Σήμερα πατηρούσα την ανάρτηση στις λακουβες, τελικά σκέφτομαι να μην αλλάξω προφίλ, απλα ακούγονται σε μεγάλες λακκούβες τα πισω αμορτισέρ, οχι πολυ αντε ενα κλικ παραπανω απο ενα 208, δεν κοπανάει όμως στην μέση, απλα περνά απο λακουβες σφιχτο σαν σπορ αυτοκίνητο. Δεν έχει ταλαντεύσεις σε δεύτερο χρόνο. Μια η βύθιση του τροχού, μια και η άνοδος του, χωρίς πολλά πανω κάτω όπως αλλά με μαλακοτερα αμορτισέρ και ελατήρια.
Σόρρυ για το οφφτοπικ.
-
Τι Panda και ιστορίες; Φοιτητής είναι!
Από μένα Peugeot 207/1.4/95ps facelift του 2008/2009 με 3500e και σου μένουν και 1500euro για βενζίνες στα μπανάκια της Χαλκιδικής!
Θα το βλέπεις το 207 και θα γουστάρεις!
υ.γ. ψάξε στο car.gr θα βρεις πολλά σε ότι χρώμα γουστάρεις!
-
Τι Panda και ιστορίες; Φοιτητής είναι!
Από μένα Peugeot 207/1.4/95ps facelift του 2008/2009 με 3500e και σου μένουν και 1500euro για βενζίνες στα μπανάκια της Χαλκιδικής!
Θα το βλέπεις το 207 και θα γουστάρεις!
υ.γ. ψάξε στο car.gr θα βρεις πολλά σε ότι χρώμα γουστάρεις!
Σωστός! Τι είναι ο άνθρωπος, συνταξιούχος;!
Αφήστε που νομίζω τα Panda πρέπει να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά στο θέμα ασφάλεια. Εμένα παντ(d)α(pun intended) μου έβγαζαν μια αισθηση παιχνιδιού.
Πρώτη αγορά αυτοκινήτου στα 5000€