-
Φορουμίτες, ποιά η γνώμη σας για τη σειρά 2 gran coupe;
https://www.bmw.gr/el/all-models/2-series/gran-coupe/2019/bmw-2-series-gran-coupe-highlights.html
Εκκίνηση από ~31Κ.
Μ sport +10K.
-
Φορουμίτες, ποιά η γνώμη σας για τη σειρά 2 gran coupe;
https://www.bmw.gr/el/all-models/2-series/gran-coupe/2019/bmw-2-series-gran-coupe-highlights.html
Εκκίνηση από ~31Κ.
Μ sport +10K.
-
Πανέμορφη είναι και σε καλύτερο μέγεθος από την 3αρα για μέσα στην Αθήνα και για μικρή οικογένεια. Θα ήταν η επιλογή μου, εαν δεν είχε το διπλοσύμπλεκτο.
-
Ναι, όντως! Και με το 508 αν την συγκρίνουμε (το έχω οδηγήσει και είναι αμαξάρα) είναι αρκετά εώς πολύ πιο μικρή.
-
Υγρου τυπου ειναι Φανη, και νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος τη ZF
-
Υγρου τυπου ειναι Φανη, και νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος τη ZF
Δεν αντιλέγω (δεν το έχω ψάξει), αλλά παραμένει διπλοσύμπλεκτο = no no για εμένα. Έχω 'αλλεργία' σε αυτά τα κιβώτια!!
-
Δεν το χω δει απο κοντα αλλα απο review δεν φαινεται να κανει για 4μελη οικογενεια. Ενα γρηγορο περασμα απο το config τους. 1,5 auto βενζινη. sport line με χρωμα 40κ. Τιμες εξτρα στον θεο.
Πως βγαινει απο οθονες στον βασικο; 7 ιντσες και αναλογικο καντραν;
-
Ομορφη είναι. Βασισμενη στο νέο Ασσο με εμφάνιση μεσα ιδια!
Το κιβωτιο ειναι μια χαρα Gertrag DCT ... πιο ομαλο και σπορτιφ από το 6αρι AISIN που ειχε στα προσθιοκινητα μικρά ..
ZF δεν βάζει στα προσθιοκίνητα...
Από αποψη αξιοπιστίας δεν με ενδιαφέρει ..
-
Δεν το χω δει απο κοντα αλλα απο review δεν φαινεται να κανει για 4μελη οικογενεια. Ενα γρηγορο περασμα απο το config τους. 1,5 auto βενζινη. sport line με χρωμα 40κ. Τιμες εξτρα στον θεο.
Πως βγαινει απο οθονες στον βασικο; 7 ιντσες και αναλογικο καντραν;
Δεν βγαζεις ποτε ακρη από διαμορφωτή γιατι οι καλες τιμές ερχονται σε πακετα (sportline/xline/connected κοκ ADVANCED)
Οθονες 8αρα στο κέντρο και 5,5 ψηφιακή στη μεση τουκαντράν με black panel οργανα διπλα! Υπεραρκετό και πληρες!
Δες sporline advanced στα παρα κατι 37 με πληρη εξοπλισμό και car play και led και δερματα και φωτισμό ατμοσφαιρικό, σπορ καθισματα κλπ!
-
Εχεις δικιο iceman, τωρα ειδα τα πακετα τους. Βασικα μολις εκλεισα ραντεβου για td, το απογευμα λολ.
Για να δουμε και τους πριμιουμ..εντυπωσεις/προσφορες later.
-
Εχεις δικιο iceman, τωρα ειδα τα πακετα τους. Βασικα μολις εκλεισα ραντεβου για td, το απογευμα λολ.
Για να δουμε και τους πριμιουμ..εντυπωσεις/προσφορες later.
Περιμένουμε, ε;
-
5.30. Θα προσπαθησω να συνδυασω και χ1.
-
Ωραίο αυτοκίνητο!
-
Όμορφο αμάξι! Κουρσάρα!
Με τέτοιες επιλογές στην bmw γιατί να πάει κάποιος να πάρει Χ1 δικίνητη δεν ξέρω πραγματικά... Λίγα άλογα παραπάνω να είχε!
Android Auto έχουν επιτέλους αυτά; Είχαν πει θα βάζανε
-
Αν οδηγήσεις Χ1, κάνε και για αυτό review να το συγκρίνουμε με XC40 (-> είχα 2 td και το μισό χέρι στη τσέπη μέχρι που...covid-19. lol).
-
Που θα πας; Σφακ Κηφισίας;
-
Όμορφο αμάξι! Κουρσάρα!
Με τέτοιες επιλογές στην bmw γιατί να πάει κάποιος να πάρει Χ1 δικίνητη δεν ξέρω πραγματικά... Λίγα άλογα παραπάνω να είχε!
Android Auto έχουν επιτέλους αυτά; Είχαν πει θα βάζανε
Δεν αρέσουν σε όλους τα σενταν/hatchback, ασε που αν συνηθίσεις σε υπερυψωμένο δεν γυρνάς ευκολα πίσω.
Σιγουρα εσωτερικά η νεα σειρά 1 και η 2 GC είναι πιο φρέσκα.
Σε κάθε περίπτωση ενα εστω και λιγο υπερυψωμένο έχει αλλον αερα!
Και εμένα μου αρεσε η σειρά 1 και ψηνόμουν αλλά τον αερα ενος SUV δεν τον έχει...
ΑΑ δεν εχει και δεν θα πάρει γιατι χωρις τον πληρως φηφιακό πίνακα οργάνων η εκδοση λογισμικού του infotainment είναι η 6 ενώ το ΑΑ θα το παρει με update μονο η 7 (που έχουν πια στανταρ όλες από 3αρα και πάνω).
Το Car Play ωστόσο είναι αψογο και ασυρματο και βλέπω οτι τον δινει στο πακέτο που εβαλα πιο πάνω!
-
Καλά περι ορέξεως...
Για μένα ο μόνος 'αεράς' που έχει ένα suv (crossover ουσιαστικά) αυτής της νοοτροπίας, είναι ο αέρας που θα έχει κόντρα στην εθνική λόγω σχήματος!
-
Καλά περι ορέξεως...
Για μένα ο μόνος 'αεράς' που έχει ένα suv (crossover ουσιαστικά) αυτής της νοοτροπίας, είναι ο αέρας που θα έχει κόντρα στην εθνική λόγω σχήματος!
Ε ναι χιλιοπαιγμένη συζήτηση!
Η επιλογή τελικά ειναι υποκειμενική!
Οπως εσυ απορεις γιατι να μην παρεις την κουρσαρα ετσι και εγώ θα απορουσα για τη SUVαρα...
Εκπτωση στα θέλω μου θα εκανα για πολυ περισσότερο εξοπλισμό και εδώ η 2 GC σε βάζει σε πειρασμό, παρότι αυτή τη στιγμή παίρνεις τη Χ1 (με ελλείψεις σε σχέση με τον εξοπλισμό της 2) με τουλάχισοτν 2000 παρακάτω λόγω προωθητικού πακέτου που τρέχει για ετοιμοπαράδοτα Χ1 και Χ2
Οσον αφορά τα αλογάκια που λες ευκολα βαζεις πρόγραμμα με 350-400 ευρώ στα 185 αλογα και στα 28 ροπή!
-
bolt wrote:
Που θα πας; Σφακ Κηφισίας;
Επαρχια.
@mich xc40, το ειχα πρωτο οταν πρωτοεψαχνα και ψιλοπετουσα αετο. Πατωντας στην γη αποριφθηκε, λογω βενζινης, τιμης και συντηρησης. Μαζι με αυτο πηγα πασο και σε ολα τα πριμιουμ, τα οποια ουτε τα αγγιξα. Τωρα πως ξαναπροεκυψε bmw, δεν ξερω δεν χανω και τπτ.
Παντως για volvo εχω εξαιρετικες εντυπωσεις απο ποιοτητα, ηχομονωση, ολα. Καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο (3008, κλπ). 40 42 χαρτια θελει σωστα εξοπλισμενο. Ειπαμε, πασο.
BMW 2 gran coupe