-
Λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά ήθελα να σας πω ενημερωτικά για να γνωρίζετε, επί εποχής κορωνοϊό με έπιασε η μα... ία και έστειλα mail σε διάφορες αντιπροσωπείες για αγορά, τόσο προκαταβολή τόσες δόσεις αυτό το χρώμα αυτό το μοντελο. Και καλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να σηκώσω τηλ στείλτε μου mail. Ξεκιναμε
Hyundai πέρασε 1 μήνας τιποτα
Kia:Το ιδιο
Ford: το ιδιο
Citroen:έπαιρναν τηλ ούτε να χρωστούσα σε τράπεζα και μόλις το σήκωσα δεν μου λέγανε από το τηλ αλλά να πάω από κει
Toyota:Ενώ είπα πως είναι δύσκολο να πάω σε αντιπρόσωπο, μου στείλανε απάντηση ((ευχαριστούμε πηγαίνετε σε αντιπρόσωπο))
Mazda:Σε μια μέρα αναλυτικό mail με έξοδα φακέλου χρώμα μείον προκαταβολή ποσό δόσης.
Και....
Honda:όχι mail αλλά τηλ την άλλη μέρα αναλυτικά, δεν ζήτησα αυτό αλλά για Σ... το θεωρώ θαυμα
-
Λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά ήθελα να σας πω ενημερωτικά για να γνωρίζετε, επί εποχής κορωνοϊό με έπιασε η μα... ία και έστειλα mail σε διάφορες αντιπροσωπείες για αγορά, τόσο προκαταβολή τόσες δόσεις αυτό το χρώμα αυτό το μοντελο. Και καλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να σηκώσω τηλ στείλτε μου mail. Ξεκιναμε
Hyundai πέρασε 1 μήνας τιποτα
Kia:Το ιδιο
Ford: το ιδιο
Citroen:έπαιρναν τηλ ούτε να χρωστούσα σε τράπεζα και μόλις το σήκωσα δεν μου λέγανε από το τηλ αλλά να πάω από κει
Toyota:Ενώ είπα πως είναι δύσκολο να πάω σε αντιπρόσωπο, μου στείλανε απάντηση ((ευχαριστούμε πηγαίνετε σε αντιπρόσωπο))
Mazda:Σε μια μέρα αναλυτικό mail με έξοδα φακέλου χρώμα μείον προκαταβολή ποσό δόσης.
Και....
Honda:όχι mail αλλά τηλ την άλλη μέρα αναλυτικά, δεν ζήτησα αυτό αλλά για Σ... το θεωρώ θαυμα
-
Και τωρα αν το δουν , θα παρουν τηλ να σε βρισουν

-
Είχα κάνει το ίδιο τον Μάιο και τα στατιστικά είναι:
-
Peugeot: αναλυτικά όλα, αλλά τηλεφωνικά (και οι 2 αντιπροσωπείες που έστειλα email) την επόμενη ημέρα.
-
Suzuki (sfak): Καμία απάντηση
-
Ford Velmar: αναλυτική απάντηση με email την ίδια ημέρα!
-
Renault (automotivo): Αναλυτική απάντηση από το τηλέφωνο μετά από 2-3 ημέρες.
-
Όπελ (δεν θυμάμαι έμπορο): Αναλυτική απάντηση την επόμενη ημέρα, τηλεφωνικά.
-
-
Μεσω φουμπου εστειλα χοντα καποιες ερωτησεις. Απαντηση μετα απο 3 μερες, να πατε σε αντιπροσωπο...
Φορντ κοζανη, μετα απο 5 μερες ακομα περιμενω προσφορα μεσω μειλ..
-
Εμένα στη suzuki μου είπαν ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ ρώτα τον lap
-

-
Άσχετο ξέρει κανείς πόσο θα κυμαίνεται η τιμή στο καινούργιο I 30 fastback? Μπήκα στο γερμανικό site και το καινούργιο από το παλιό έχουν σχεδόν 5500 διαφορά
δια μέσου ίντερνετ, εξυπηρετηση