-
Γειά σας. Ειμαι κανούριος σε αυτό το forum.
Έχω ένα βάν mitsubishi L300 4x4 turbo diesel του 1996. Είναι ένα γερό αμάξι. Σκεύτομαι να το έχω σαν αμάξι καθημερινής μετακίνησης. Το ξέρω οτι δέν ειναι και το πιο άνετα αλλα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Το να το τρέχω με 100 χιλιόμετρα την ώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα μήπως ειναι κακό για τα διαφορικά του? Γενικά οποιος μπορεί να μου πεί άμα το αμάξι θα ΄χει καποιο θέμα
-
Γειά σας. Ειμαι κανούριος σε αυτό το forum.
Έχω ένα βάν mitsubishi L300 4x4 turbo diesel του 1996. Είναι ένα γερό αμάξι. Σκεύτομαι να το έχω σαν αμάξι καθημερινής μετακίνησης. Το ξέρω οτι δέν ειναι και το πιο άνετα αλλα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Το να το τρέχω με 100 χιλιόμετρα την ώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα μήπως ειναι κακό για τα διαφορικά του? Γενικά οποιος μπορεί να μου πεί άμα το αμάξι θα ΄χει καποιο θέμα
-
Εξαρτάται τι κίνηση έχεις? Είναι πισωκούνητο και με τι επιλογές 4Χ4?
Έχει μόνιμη τετρακίνηση?
-
Εξαρτάται τι κίνηση έχεις? Είναι πισωκούνητο και με τι επιλογές 4Χ4?
Έχει μόνιμη τετρακίνηση?
Είναι πισινωκούνητο με επιλογή 4χ4
-
Ναι αλλά 4χ4 υπάρχουν κάμποσα. Τι έχεις εσύ? Για εκτός δρόμου, για άσφαλτο?
-
Ναι αλλά 4χ4 υπάρχουν κάμποσα. Τι έχεις εσύ? Για εκτός δρόμου, για άσφαλτο?
Ειναι για εκτος δρόμου αλλα έχει λάστιχα 50/50.
Συνήθως όλα τα αγροτικά και κλούβες του '90 που έχουν 4x4 ειναι για εκτος δρόμου
Ειναι σαν αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=PvnUE_StrPU
-
Δεν είμαι δα και Ο ειδικός αλλά πιστεύω ότι δεν κάνεις κάτι καλό στη κλούβα αν πηγαίνεις με 100 με το 4χ4. Το αντίθετο θα έλεγα. Βέβαια, έχει εδώ μέσα συνφορουμήτες που θα σου πουν με πιο σιγουριά!!! Αν πηγαίνεις με 100 με το πίσω διαφορικό τότε όλα καλά νομίζω.
-
Δεν είμαι δα και Ο ειδικός αλλά πιστεύω ότι δεν κάνεις κάτι καλό στη κλούβα αν πηγαίνεις με 100 με το 4χ4. Το αντίθετο θα έλεγα. Βέβαια, έχει εδώ μέσα συνφορουμήτες που θα σου πουν με πιο σιγουριά!!! Αν πηγαίνεις με 100 με το πίσω διαφορικό τότε όλα καλά νομίζω.
Φυσικά και δεν θα πάω με 100 χιλιομετρα με το 4χ4. Θα το βγάζω
Mitsubishi L300 για καθημερινό όχημα μετακίνησης