-
Καλημέρα, πρώτη φορά στο φορουμ!
Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για επισκευή σαγρέ ματ προφυλακτήρα σε gla 180 2019. Όπου έχω ρωτήσει μου λένε δεν γινεται να διατηρηθεί το σαγρέ αναγκαστικά θα γίνει λείο και θα φαίνεται άσχημο. Επίσης, οι τιμές από 150 ευρώ μιας και θα χρειαστεί λένε να τον βγάλουν, βάψουν, ψήσουν κτλ.
Δεν το έχω ουτε 3 μήνες και πραγματικά θέλω να το επιακευάσω.
Ένας φανοποιός μονο μου είπε οτι υπάρχει σαγρε σπρέι αλλά και πάλι η δουλεία δεν θα είναι τέλεια.
Το έχει δοκιμάσει κανείς; είχατε αναλογο θέμα ποτέ;
Παρεμπιπτόντως μενω Καλαμάτα και οι επιλογές που προφανώς είναι περιορισμένες.
Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση, ευχαριστώ
-
Καλημέρα, πρώτη φορά στο φορουμ!
Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για επισκευή σαγρέ ματ προφυλακτήρα σε gla 180 2019. Όπου έχω ρωτήσει μου λένε δεν γινεται να διατηρηθεί το σαγρέ αναγκαστικά θα γίνει λείο και θα φαίνεται άσχημο. Επίσης, οι τιμές από 150 ευρώ μιας και θα χρειαστεί λένε να τον βγάλουν, βάψουν, ψήσουν κτλ.
Δεν το έχω ουτε 3 μήνες και πραγματικά θέλω να το επιακευάσω.
Ένας φανοποιός μονο μου είπε οτι υπάρχει σαγρε σπρέι αλλά και πάλι η δουλεία δεν θα είναι τέλεια.
Το έχει δοκιμάσει κανείς; είχατε αναλογο θέμα ποτέ;
Παρεμπιπτόντως μενω Καλαμάτα και οι επιλογές που προφανώς είναι περιορισμένες.
Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση, ευχαριστώ
-
Ναι! υπάρχει spray αλλά είναι κάπως δυσεύρετο δυστυχώς, το έχω χρησιμοποιήσει και κάνει όμορφο σαγρέ αρκεί να υπάρχει κάποια εμπειρία στη χρήση των spray και στα βαψίματα γενικότερα, στα πλαστικά χρειάζεται προεργασία πρώτα ( όπως και για όλα τα χρώματα ) με ειδικό αστάρι για πλαστικά.
Τα υλικά αυτά θα τα βρείς στα ειδικά καταστήματα που πουλάνε μόνο χρώματα αυτοκινήτων, ίσως το spray να μην το έχουν όλα.
Σώζεται;;;;;