-
Γεια σας και από εμένα , λοιπόν στα γρηγορα είμαι σχεδόν έτοιμος για αγορά του Formentor βάση αυτής της προσφοράς(-6500) και έλεγα για το άσπρο με το pack πακέτο και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το dsg επειδή το ψήνω για αυτόματο αν αξίζει από άποψη οδηγικη αλλά και αξιοπιστίας.
Εχω δει το νήμα και εχω κάποια εικόνα αλλά με βαζει σε δεύτερες σκέψεις ότι μένω μόνιμα σε νησί και δεν θα εχω εύκαιρη αντιπροσωπεία οσο αφορά το dsg αλλα και τις συχνές ενημερώσεις. Προηγουμένη εμπειρία σε αυτόματα δεν εχω αλλά νομίζω αξίζει μια ευκαιρία , το αμάξι το εχω δει από κοντά σε αντιπροσωπεία και μου αρεσε πολύ απλα δεν μπόρεσα να το παρω td,κατα τα αλλα κοίταγα για 3008 1.2 130Hp , DS7 σε μεταχειρισμένο στα 25 με 27κ οπότε είμαι περίπου εκεί
Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι -
Καταρχάς το dsg7 που φοράει το For είναι το πιο ραφιναρισμένο της αγοράς διπλοσύμπλεκτο. Επιπροσθέτως είναι υγρού τύπου οπότε είσαι καλυμμένος και για την κίνηση στη πόλη, αν έχεις συχνές τέτοιες.
Τώρα τα άλλα στα οποία αναφέρεσαι φοράνε αυτόματα κιβώτια εκ διαμέτρου πιο αξιόπιστα (eat8, μετατροπέα ροπής). Όμως πάσχουν σοβαρά καθώς έχουν ιμάντα χρονισμού εμποτισμένο σε λάδι.
Άρα κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αν το δεις μαθηματικά η "πιθανή ζημία", δυνάμει των ως άνω αναφερομένων, θα είναι πολύ πιο σοβαρή και πολύ πιο κοστοβορα στα Psa. Πόσο μάλλον δε σε μεταχειρισμένα που παίζει να μην έχουν αλλάξει ιμάντα και να είναι έτοιμα για το μπαμ.
Εύχομαι να βοήθησα.
-
@mad_kitesurferr said in Cupra Formentor:
Γεια σας και από εμένα , λοιπόν στα γρηγορα είμαι σχεδόν έτοιμος για αγορά του Formentor βάση αυτής της προσφοράς(-6500) και έλεγα για το άσπρο με το pack πακέτο και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το dsg επειδή το ψήνω για αυτόματο αν αξίζει από άποψη οδηγικη αλλά και αξιοπιστίας.
Εχω δει το νήμα και εχω κάποια εικόνα αλλά με βαζει σε δεύτερες σκέψεις ότι μένω μόνιμα σε νησί και δεν θα εχω εύκαιρη αντιπροσωπεία οσο αφορά το dsg αλλα και τις συχνές ενημερώσεις. Προηγουμένη εμπειρία σε αυτόματα δεν εχω αλλά νομίζω αξίζει μια ευκαιρία , το αμάξι το εχω δει από κοντά σε αντιπροσωπεία και μου αρεσε πολύ απλα δεν μπόρεσα να το παρω td,κατα τα αλλα κοίταγα για 3008 1.2 130Hp , DS7 σε μεταχειρισμένο στα 25 με 27κ οπότε είμαι περίπου εκεί
Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνιΜην το σκέφτεσαι κ πολύ, γιατί ήδη η Κατακαινα ανέβασε την τιμή 1000€, δλδ 5500€ η έκπτωση.
Υποθέτω είναι λίγα κομμάτια κ συγκεκριμένα χρώματα;
Δλδ άσπρο είναι μόνο σε PACK χειροκίνητο; -
Ευχαριστω πολυ παιδια ,μολις μιλησα και περιμενω να μου απαντησουν για τα χρωματα(ισως υπαρχει και σε μαυρο) που υπαρχουν αλλα μαλλον με βλεπω με το ασπρο μεταλικο εκδοση pack χειροκινητο
-
https://trcoff.gr/odhgoume/cupra-formentor-150hp/
Γράφει
"Αν αξίζει κάποιος να επιλέξει κάτι ως έξτρα είναι η έκδοση Formentor Pack, η οποία κοστίζει 1.000 ευρώ περισσότερα και μεταξύ άλλων έχει μαύρη εσωτερική οροφή, μια φωτιζόμενη μπάρα LED στο ταμπλό και πιο εντυπωσιακές μαύρες ζάντες, επίσης 18 ιντσών. " -
Ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνιDSG για εμενα σιγουρα.
2 χρονια εχω παει αντιπροσωπία 3 φορες, τα 2 ετησια service και μια φορα για ανάκληση στην ηλιοροφη.
Τωρα αν και ποτε θα βγαλει προβλημα το DSG δεν ξερω, αλλα ειναι μεγάλη ευκολία και ευχαρίστηση στην οδήγηση.
-
θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το dsg επειδή το ψήνω για αυτόματο αν αξίζει από άποψη οδηγικη αλλά και αξιοπιστίας.
κατα τα αλλα κοίταγα για 3008 1.2 130Hp , DS7 σε μεταχειρισμένο στα 25 με 27κ οπότε είμαι περίπου εκείΕννοείται αξίζει το dsg, ειδικά σε αυτό το μοτέρ και αυτοκίνητο και εφόσον ειναι το καλύτερο διπλοσύμπλεκτο της αγοράς. Αναβαθμίζει απίστευτα και το αυτοκίνητο και την εμπειρία οδήγησης - τόσο που δεν θα το κοίταγα καν χειροκίνητο, δεν αξίζει!!
Για τα γαλλικά, ειδικά αυτά που αναφέρεις και αυτό το μοτέρ, απλά μακριά και αγαπημένοι, αλλιως θα βλαστιμήσεις με τις βλάβες.
-
Δυστιχως δεν υπάρχει σε αυτόματο πλέον παρα μόνο σε χειροκίνητο στην εκδοση pack οποτε παω εκει και παλι ειμαι οκ , οπως και να εχει ευχαριστω πολυ και θα επανελθω οταν εχω νεα
Cupra Formentor