Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πρόβλημα με την αντιπροσωπεία
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Πρόβλημα με την αντιπροσωπεία
    • 1 / 1
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    5
    5
    179
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pespes last edited by

Καλησπέρα σε ολους, γραφω για ενα προβλημα που δεν ξερω πως να χειριστω. Αγορασα στο τελος του 2015 ενα suzuki swift το οποιο εχω σημερα 4 χρονια συνολικα. Πριν 3 μηνες, στο σερβις μου ειπαν οτι σταζει ο καθρεφτης του κινητηρακαι θελει στεγανοποιηση (το παω σε εξουσιοδοτημενα γιατι εχω 5 χρονια εγγυηση). Δεχτηκα να μου το φτιαξουν, αφου η εγγυηση καλυψε τη βλαβη. Καλα μεχρι εδω. Μολις το εφτιαξαν, πηγα να το παρω, αλλα ειχαν ξεχασει να κλεισουν την ταπα λαδιων. Μολις το πηγα στο σπιτι ειδα το αυτοκινητο να βγαζει καπνους και να εχουν ξεχειλεισει ολα τα λαδια, καλυπτοντας σχεδον ολα τα μηχανικα του μερη. Το ξαναπηγα στην αντιπροσωπεια και υποτιθεται το εφτιαξαν και μιλησαν για 'αστοχια'. Θελω τη βοηθεια σας στα εξης: 1. Τα λαδια αυτα που χυθηκαν μπορουν να δημιουργησουν μελλοντικα προβλημα στο αυτοκινητο; 2. Μπορω να αποδωσω ευθυνες στο σερβις και να ζητησω αποζημιωση για την τεραστια παραλειψη τους; 3. Μπορω να κινηθω δικαστικα αφου ακομα με καλυπτει η εγγυηση; (Εχω ακομα 9 μηνες εγγυησης).

Οποιαδηποτε γνωμη θα με βοηθησει πολυ!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        pespes last edited by

Καλησπέρα σε ολους, γραφω για ενα προβλημα που δεν ξερω πως να χειριστω. Αγορασα στο τελος του 2015 ενα suzuki swift το οποιο εχω σημερα 4 χρονια συνολικα. Πριν 3 μηνες, στο σερβις μου ειπαν οτι σταζει ο καθρεφτης του κινητηρακαι θελει στεγανοποιηση (το παω σε εξουσιοδοτημενα γιατι εχω 5 χρονια εγγυηση). Δεχτηκα να μου το φτιαξουν, αφου η εγγυηση καλυψε τη βλαβη. Καλα μεχρι εδω. Μολις το εφτιαξαν, πηγα να το παρω, αλλα ειχαν ξεχασει να κλεισουν την ταπα λαδιων. Μολις το πηγα στο σπιτι ειδα το αυτοκινητο να βγαζει καπνους και να εχουν ξεχειλεισει ολα τα λαδια, καλυπτοντας σχεδον ολα τα μηχανικα του μερη. Το ξαναπηγα στην αντιπροσωπεια και υποτιθεται το εφτιαξαν και μιλησαν για 'αστοχια'. Θελω τη βοηθεια σας στα εξης: 1. Τα λαδια αυτα που χυθηκαν μπορουν να δημιουργησουν μελλοντικα προβλημα στο αυτοκινητο; 2. Μπορω να αποδωσω ευθυνες στο σερβις και να ζητησω αποζημιωση για την τεραστια παραλειψη τους; 3. Μπορω να κινηθω δικαστικα αφου ακομα με καλυπτει η εγγυηση; (Εχω ακομα 9 μηνες εγγυησης).

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          luckies last edited by

Εάν έχεις τεκμήριο ότι ξέχασαν την τάπα και χύθηκαν λάδια ΚΑΙ σου προκληθεί στο μέλλον κάποια ζημία η οποία να αποδεικνύεται ότι προκύπτει από αυτό, τότε θα έχει νόημα να κινηθείς δικαστικά, εάν βέβαια δεν σου καλύψουν τη ζημία αυτή. Για την ώρα, και δικαστικά να κινηθείς, θα αξιώσεις τα μεταφορικά σου και τον χρόνο σου..

Κοντολογίς, προτεραιότητά σου προτείνεται να είναι η αποδοχή της αντιπροσωπείας αναφορικά με το περιστατικό και την έκτασή του.

1 Reply Last reply Reply Quote 6
          • L
            lemouz75 last edited by

Η εγγύηση που έχεις είναι 3+2 δηλαδή 3 suzuki και 2 ασφαλιστικής εταιρείας.Οποτε το βλέπω λίγο δύσκολο να σε καλύψει η ασφαλιστική αλλά ο Σφακιανάκης που θα πρέπει να βάλεις Νομική προστασία ή δικηγόρο.Αν σου πλύνουν τον κινητήρα και καθαρίσουν τα λάδια όλα καλά εκτός και αν σου άναψε το λαμπάκι λαδιού....

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • monman2
              monman2 last edited by

Πριν αρκετά χρόνια μου είχε τύχει και εμένα το παραπάνω περιστατικό σε ένα ford mondeo που είχα

Μετά από servise είχαν ξεχάσει να βιδώσουν την τάπα κάπου έφυγε και γέμισε το μοτέρ λάδια , όμως παρόλη την αρχική φρίκη όταν τα μέτρησα με τον δείκτη ήταν ακριβώς στη μέση ,ζήτημα δηλ να έλειπαν 300-400 γραμ. Και είχα κάνει πάνω από 100 χλμ μέχρι να το καταλάβω

Ο υπεύθυνος αναγνώρισε το λάθος έπλυναν τον κινητήρα έβαλαν καινούργια τάπα και όλα καλά

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου μετά από μερικά χρόνια αγόρασε το αυτοκίνητο μου και το έχει για προσωπικό εδώ και δύο χρόνια

Απο τον FORDισμό στον ELONισμό με ενδιάμεσο σταθμό τον TOYOTισμό.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
              • B
                bsg2050 last edited by

Θελω τη βοηθεια σας στα εξης: 1. Τα λαδια αυτα που χυθηκαν μπορουν να δημιουργησουν μελλοντικα προβλημα στο αυτοκινητο;

Τι ποσότητα λιπαντικού έλειπε;

1. Μπορω να αποδωσω ευθυνες στο σερβις και να ζητησω αποζημιωση για την τεραστια παραλειψη τους;

Μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση για ζημιές. Τι ζημιές έγιναν και τι έχεις στο μυαλό σου ακριβώς;

1. Μπορω να κινηθω δικαστικα αφου ακομα με καλυπτει η εγγυηση; (Εχω ακομα 9 μηνες εγγυησης).

Δικαστικά με τι αξίωση;

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • First post
                  Last post
                • 1 / 1
                • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                  • ΕΛΛΑΔΑ
                  • ΚΟΣΜΟΣ
                  • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ