-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το Yaris / YC έφερε στην πλατιά μάζα οικονομία επιπέδου scooter , ανήκουστη απίστευτη και με τις καταναλώσεις που ανεβάζω αποδεικνύω οτι είναι αληθινές και στην πόλη και στην ΕΟ και στο Επαρχιακό δίκτυο.
Πολλοί σε διάφορα τοπικά λένε δεν κάνει γιαυτόν που μένει στην επαρχία... ΚΑΝΕΙ και μάλιστα εχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά σε κλειστά κομμάτια με σύντομες ευθείες και φουρκέτες !
Να προσθέσω το απαράμιλλο τεχνολογικό επίπεδο που κρύβει αυτή η ταπεινή πλατφόρμα με ηλεκτρομοτέρ + CVT που καταλήγουν σε μια προσιτή και αποτελεσματική υλοποίηση. Αν αφαιρέσουμε από οποιαδήποτε σύγκριση τον εξωτερικό κ εσωτερικό σχεδιασμό, δεν καταλαβαίνω το λόγο που υπάρχουν τα άλλα αυτοκίνητα, εξαιρουμένου των ειδικών κατηγοριών.
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Το Yaris / YC έφερε στην πλατιά μάζα οικονομία επιπέδου scooter , ανήκουστη απίστευτη και με τις καταναλώσεις που ανεβάζω αποδεικνύω οτι είναι αληθινές και στην πόλη και στην ΕΟ και στο Επαρχιακό δίκτυο.
Πολλοί σε διάφορα τοπικά λένε δεν κάνει γιαυτόν που μένει στην επαρχία... ΚΑΝΕΙ και μάλιστα εχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά σε κλειστά κομμάτια με σύντομες ευθείες και φουρκέτες !
Δεν κάνει σε αυτόν που ταξιδεύει στην ΕΟ ...ΚΑΝΕΙ αν πηγαίνει με τα όρια μεχρι 130 δηλ.
Εεε σε ποιόν δεν κάνει τέλος πάντων ; Σε αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν με 150-160 γιατί κάνει αεροδυναμικό θόρυβο ,ΠΟΛΥ αν εχει πλάγιο άνεμο και αν εχεις μπάρες οροφής το πάρτι αρχίζει απο τα 110-120!
Για τα προσωπικά δεδομένα είμαι νοικοκυραίος και είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, κάμερες παντού και να είναι τεκμήρια για το δικαστήριο .
Μα σου έχουμε απαντήσει διεξοδικά ένα σωρό άνθρωποι.
- Δεν είναι όλοι με το μικροσταγονομετρο να μετράνε αναθυμιάσεις.
Οι αναθυμιάσεις των diesel!!!. Όλοι μέρα ασχολείσαι με το diesel μήπως και σωσεις κάνα ευρώ στην τσεπουλα σου, και κατηγορείς τον άλλον που σκέφτεται το ίδιο με το υβριδικό του;
Πιο κάτω μάλιστα αναφέρεις ως λανθασμένο μεν, επιχείρημα δε, το κόστος μετακίνησης.
- ένα Yaris είναι, ένα φθηνό - budget Ιαπωνικό, και εκεί ακόμη ένα Swift για πολύ κόσμο είναι προτιμότερο
Συμφωνούμε, εάν θες αυτόματο μάλλον καλύτερο το yaris
- κόστος κίνησης με τα diesel-ακια του πολύς κόσμος έχει ίδια ή μικρότερη εδώ και δεκαετίες...χαλαρουιτα..
Καμία σχέση, τα σύγχρονα αυτοκίνητα αν δεν είσαι πωλητής ή περιφερειακός διευθυντής εταιρίας, κινούνται στο 80% σε αστικό και περί αστικό περιβάλλον. ΚΑΝΕΝΑ diesel στον πλανήτη αυτόν δεν μπορεί να φτάσει ένα υβριδικό σε αυτές τις συνθήκες. ΚΑΝΕΝΑ.
Εάν κανεις χιλιόμετρα σε εθνικές ναι ταιριάζει σε αυτήν την χρήση το diesel.
- αν θέλεις το απόλυτο για μέσα στην πόλη έχεις 0 κατανάλωση καυσίμου, 0 καυσαέρια υπάρχουν πλέον ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ επιλογών σε ηλεκτρικά (από Ami και Κινέζικα των 6.000 έως Premium PHEV των 40-50-60-70-80.000)
Εαν θέλει μια μέση οδό σήμερα που μιλάμε και όχι να κυκλοφορεί σαν μπάρμπας που πάει στο χωραφάκι του ή ceo εταιρίας, τι θα διάλεγε; psa diesel? Ούτε καν!!!
- η αγωνία σου αυτή να επιδείξεις τις διαδρομές σου δείχνει περισσότερο ένα προσωπικό ζήτημα επιβεβαίωσης των επιλογών σου , επίδειξης και λανθασμένης ανταγωνιστικότητας για το ποιός την έχει μικρότερη..
Χαχαχα κοίτα ποιος μιλάει. Είτε τρολλαρεις είτε και εγώ δεν ξέρω τι....
- στην επαρχία ξέρω κόσμο που προτιμά να έχει το παλιό X Trail και Grand Vitara του για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνει το χρόνο, παρά να μπει καν σε διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου, πόσο μάλλον με 20-25.000 και ούτε καν τον ενδιαφέρει υβριδικό..δεν είναι τυχαίο ότι πουλάνε τόσο καλά αυτοκίνητα τύπου Stonic με ούτε καν τον mild hybrid κινητήρα και απλά θερμικά και ατμοσφαιρικά.
Άλλες συνθήκες....
- υπάρχουν ήδη scooter, με 2 και 3 ροδες, δεν χρειαζόμαστε και άλλα αυτοκίνητα στα κέντρα των πόλεων.
Έλεος!!!! Ανόμοια πράγματα!
- το scooter μου διαθέτει ΚΑΙ κάμερα! Και εκεί σε έχω καλυμμένο βρε μπαγασα!
Ότι να ναι!
-
-
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Αν αφαιρέσουμε από οποιαδήποτε σύγκριση τον εξωτερικό κ εσωτερικό σχεδιασμό, δεν καταλαβαίνω το λόγο που υπάρχουν τα άλλα αυτοκίνητα, εξαιρουμένου των ειδικών κατηγοριών.
Ναι αλλα και αυτια και μάτια έχουμε και μας ενοχλούν και άλλα.
Συμφωνω ότι είναι μια σουπερ πλατφορμα για οικονομία αλλά περαν αυτού δεν ικανοποιεί ολα τα υπολοιπα μου κριτήρια σε αυτοκίνητο οπότε τρώει Χ με το καλημέρα. Σαν 2ο αυτοκίνητο σαν ανθρωπομεταφορέας δηλαδη στην εργασία θα με κάλυπτε ΑΠΟΛΥΤΑ βεβαιως. Ακόμα και λιγότερα να προσφερε θα με καλυπτε. Εκεί δεν με νοιαζει όσο άσχημο και να είναι
-
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
@lap αφού σε έχει μπανάρει ο Δουβλινέζος....
Και δεν διαβάζει αυτά που του γράφεις...
Ή όχι?
Σιγανοπαπαδια είναι ....διαβάζει και κάνει πως δεν διαβάζει.
Μπλοκ μου έχει κάνει, δηλαδη απέκλεισε τον εαυτό του από τα κείμενά μου. Δεν έχει την δικαιοδοσία να με μπαναρει.
-
Έχει πλάκα που λένε το ίδιο και το ίδιο ότι είναι άσχημο. Άσχημα ήταν τα Toyota της προηγούμενης πενταετίας. Εάν ξέρετε έχει γίνει σύμπραξη με γαλλικά studio στα τελευταία μοντέλα. Από το chr και μετά δεν είναι άσχημα. Το μικρό Yaris είναι από τα ομορφότερα, το λένε και ξένοι δοκιμαστές. Πλέον και η corolla είναι chic, ένα αυτοκίνητο που ποτέ δεν διέθετε αισθητική.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Έχει πλάκα που λένε το ίδιο και το ίδιο ότι είναι άσχημο. Άσχημα ήταν τα Toyota της προηγούμενης πενταετίας. Εάν ξέρετε έχει γίνει σύμπραξη με γαλλικά studio στα τελευταία μοντέλα. Από το chr και μετά δεν είναι άσχημα. Το μικρό Yaris είναι από τα ομορφότερα, το λένε και ξένοι δοκιμαστές. Πλέον και η corolla είναι chic, ένα αυτοκίνητο που ποτέ δεν διέθετε αισθητική.
ο κατσαριδος μπορει και να βλεπει τη μικρη τερεζα ομορφη
μονο αυτος
και κανεις που διαθετει εστω και ελαχιστο γουστο -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
ο κατσαριδος μπορει και να βλεπει τη μικρη τερεζα ομορφη
μονο αυτος
και κανεις που διαθετει εστω και ελαχιστο γουστοΕμενα απο την αλλη μου αρεσουν οι μαυρες γατες. Γουστα ειναι αυτα.
-
Το μικρό Yaris είναι από τα ομορφότερα, το λένε και ξένοι δοκιμαστές.
Είδαμε όλα τα B SUV για την σύζυγο. Νο. 1 ήταν το 2008 (αν και το 3008 της αρέσει πολύ περισσότερο) και αμέσως μετά το YC με 3ο το Puma ισοψηφία με το Βιτάρα. Τα υπόλοιπα τα έβρισκε από αδιάφορα έως και άσχημα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Το μικρό Yaris είναι από τα ομορφότερα, το λένε και ξένοι δοκιμαστές.
Είδαμε όλα τα B SUV για την σύζυγο. Νο. 1 ήταν το 2008 (αν και το 3008 της αρέσει πολύ περισσότερο) και αμέσως μετά το YC με 3ο το Puma ισοψηφία με το Βιτάρα. Τα υπόλοιπα τα έβρισκε από αδιάφορα έως και άσχημα.
Το ένα και το 3 το πέτυχε πάντως!
Πλάκα κάνω. Περί ορεξεως..τα έχουμε πει αυτά..το Yaris πολύ καλύτερο από το Vitara, πλέον έχει αρχίσει να με ενοχλεί η παλαιού τύπου Ιαπωνιλα του Vitara, βλέπω τη μάσκα του στον δρόμο και μου έρχεται.. κάτι άσχημο!. To Corolla είναι λίγο άκυρο σε Cross, εκεί θα έλεγα μόνο με το SCross συγκρίνεται στην κατηγορία, το Yaris είναι σταθερή αξία στην Β κατηγορία αναμφισβήτητα.
Γιατί δεν πήγατε για 2008 να τρελαθεί το σύμπαν!
Για τον @George-0 που είπε για το CHR.. το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε με σκοπό να είναι το ομορφότερο Toyota, γι'αυτό έχει κάποιες εργονομικές παραχωρήσεις, form vs function μελέτη. εντολή του Toyoda. Άλλωστε ήταν και το μόνο Toyota που εξέτασα γι' αυτό το λόγο.
Τώρα που "απελευθερώθηκε" από τα εμπορικά δεσμά, λόγω της ύπαρξης των 2 Cross, θα το δούμε να τοποθετείται στην γκάμα της εταιρείας εκεί που του πρέπει και αξίζει.. θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η release και ανυπομονώ..
-
Κυρίως γιατί ήταν πανάκριβο (τα έγραψα αναλυτικά στο πως καταλήξαμε στο YC) και μόλις ακουσε την τιμή (€30.000), έβρισε των πωλητή, του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται και μου είπε να φύγουμε....χαχαχα! Και κατά δεύτερο λόγο, όταν άκουσε τα προβλήματα είπε με τίποτα.
-
Κυρίως γιατί ήταν πανάκριβο (τα έγραψα αναλυτικά στο πως καταλήξαμε στο YC) και μόλις ακουσε την τιμή (€30.000), έβρισε των πωλητή, του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται και μου είπε να φύγουμε....χαχαχα! Και κατά δεύτερο λόγο, όταν άκουσε τα προβλήματα είπε με τίποτα.
Το ότι φτάσατε κοντά είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους φίλους των Γαλλικών!
-
Αχαχαχα!! Εγώ C3 Aircross ήθελα, αλλά ούτε να δει, μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο.
Εαν έπαιρνα ληζ, τότε 3008 και να πω την αλήθεια όταν είδα την προσφορά του ηελκτρικού 2008, είπα αυτό θα πάρω και έστειλα αίτημα, αλλά είχαν ήδη τελειώσει!! Ήταν τρομερή προσφορά.
-
Αχαχαχα!! Εγώ C3 Aircross ήθελα, αλλά ούτε να δει, μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο.
Εαν έπαιρνα ληζ, τότε 3008 και να πω την αλήθεια όταν είδα την προσφορά του ηελκτρικού 2008, είπα αυτό θα πάρω και έστειλα αίτημα, αλλά είχαν ήδη τελειώσει!! Ήταν τρομερή προσφορά.
Ήταν τρομερή προσφορά, μεταξύ ID και Tesla ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο καλές προτάσεις έχει η PSA στα ηλεκτρικά. Πάνε καλά σε πωλήσεις και το καινούργιο σύνολο μπαταρίας/κίνησης είναι πολύ δελεαστικο.
Το C3 Aircross είναι ομορφο-ασχημο! Ακόμη και "καίει" μέσα μου.. το θεωρώ πολύ τίμιο για τα λεφτά που ΕΙΧΕ! Καταλαβαίνω όμως ότι είναι acquired taste που λένε!
-
ευτυχως
-
Εγώ C3 Aircross ήθελα, αλλά ούτε να δει, μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο.Παρότι το θέμα της σχεδίασης είναι υποκειμενικό, πράγματι κι εγώ το θεωρώ πανάσχημο.
-
Υπαρχουν απο Ελλαδα (ή εστω ΕΕ) για online αγορα τα led του ατμσφαιρικου φωτισμου για να μην περιμενω απο Aliexpress;
-
Δεν κάνει σε αυτόν που ταξιδεύει στην ΕΟ ...ΚΑΝΕΙ αν πηγαίνει με τα όρια μεχρι 130 δηλ.
Εεε σε ποιόν δεν κάνει τέλος πάντων ; Σε αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν με 150-160 γιατί κάνει αεροδυναμικό θόρυβο ,ΠΟΛΥ αν εχει πλάγιο άνεμο και αν εχεις μπάρες οροφής το πάρτι αρχίζει απο τα 110-120!
Για τα προσωπικά δεδομένα είμαι νοικοκυραίος και είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, κάμερες παντού και να είναι τεκμήρια για το δικαστήριο .
υπάρχουν άτομα που δεν πιστεύουν την κατανάλωση; σοβαρά; τι να πω.
-
Αφού το είχες στήσει βρε Φάνη, γιατί ήξερες ότι όταν το δει θα πάθει πλάκα και δεν θα θέλει άλλο.
Οπότε την άφησες να πιστεύει ότι θα ήταν φτηνό, της είπες μετά και για τα ψεύτικα προβλήματα, γιατί όπως σας είπα έχουν πουληθεί τόσα πολλά 2008 και 3008, οπότε στατιστικά θα είναι αρκετοί αυτοί που θα έχουν θέματα ακόμα και αν είναι το 1-2-3 %.
Ενώ στα άλλα που κοιτάτε που έχουν πουληθεί λίγο, ο αριθμός φαίνεται μικρός των προβλημάτων, αλλά σαν ποσοστό είναι μεγαλύτερος...
-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ C3 Aircross ήθελα, αλλά ούτε να δει, μου είπε ότι είναι πολύ άσχημο.Παρότι το θέμα της σχεδίασης είναι υποκειμενικό, πράγματι κι εγώ το θεωρώ πανάσχημο.
Το πριν την ανανέωση, ή το ανανεωμένο ?
Η και τα δύο ?
Toyota Yaris Cross