-
@agpr said in Toyota Yaris Cross:
@a-ctive said in Toyota Yaris Cross:
Εγω παντως δεν εχω βγαλει ακρη ποσο καιει το υβριδικο της toyota. Αλλους διαβαζω καει 5- 5,5 λιτρα στις νορμαλ ταχυτητες 110-120, και αλλοι τα ιδια στα 150+. Δηλαδη στα 110 ποσο αν καις 5,5 στα 150+;
Μιλαμε για εθνικη και ανοιχτο δρομο.Στιγμιαίες καταναλώσεις ή μικρής διάρκειας δεν έχουν νόημα, γιατί μεταβάλλονται διαρκώς καθώς μεταβάλλονται και οι συνθήκες. Έχω ανεβάσει αρκετές φορές στιγμιότυπα από ταξίδια στην εθνική πολλών δεκάδων ή λίγων εκατοντάδων χιλιομέτρων κινούμενος στα όρια ταχύτητας με corolla. Για το yaris cross νομίζω πως στα 120-130χαω ρεαλιστική κατανάλωση είναι περί τα 5,5.
Εννοειτε. Φανταζομαι οσοι μιλανε για μεση καταναλωση δεν εννουν στα 30χλμ αλλα στα 300.
Οφ τοπικ. Πηγα σημερα αυθημερόν στην Πατρα με skoda scala φυσικου αεριου του κουμπαρου με ταχυτητες επι το πλειστον περι 140.
Γεματο απο ηλιουπολη γεμισε κοντα στην Πατρα 13 ευρω, και στην επιστροφη παλι Ηλιουπολη 13,55 ευρω στα 261χλμ. Κριμα να μην υπαρχουν πρατηρια με φυσικο αεριο! -
26€ στα 260χλμ μπόλικα δεν είναι για φα;
-
10€ στα 100χλμ για ΦΑ και εμένα πολλά μου φαίνονται. Αν η τιμή είναι 1.2/λίτρο μιλάμε για περίπου 8.3λ/100χλμ.
-
Πάντως θα μπορούσαμε να το πούμε και forum λογιστών που τυγχάνει να έχουν και αυτοκίνητα
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Πάντως θα μπορούσαμε να το πούμε και forum λογιστών που τυγχάνει να έχουν και αυτοκίνητα
Φορουμ αυτοκινησης κατα αλλα!
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ζήτω η Alfa Romeo !
@realzeus έκανες βλακεία που δεν την αγόρασες...Όταν την είχα TD για ένα ΣΚ, την έβγαλα στην ευθεία προς Καρδία για τεστ τελικής. Μπροστά είχα ένα Α4 1.8Τ. Τάπα εγώ, τάπα κι αυτός (έβλεπα να πετάει νερό ή άκαυτη βενζίνη από τις εξατμίσεις, που σημαίνει ότι ήταν σχεδόν τέρμα γκάζι). Ανοίξαμε έτσι μαζί μέχρι τα 180, οπότε ο τύπος αποφάσισε ότι δεν ενδιαφέρεται για παραπάνω και έκανε δεξιά. Η 147 έπιασε εύκολα 210+ κοντέρ, βοηθούσε και η κοντή 5η της.
Εγώ δεν ήμουν σίγουρα....
Θα σε 250αριζα! -
@polioan said in Toyota Yaris Cross:
Ζήτω η Alfa Romeo !
@realzeus έκανες βλακεία που δεν την αγόρασες...Όταν την είχα TD για ένα ΣΚ, την έβγαλα στην ευθεία προς Καρδία για τεστ τελικής. Μπροστά είχα ένα Α4 1.8Τ. Τάπα εγώ, τάπα κι αυτός (έβλεπα να πετάει νερό ή άκαυτη βενζίνη από τις εξατμίσεις, που σημαίνει ότι ήταν σχεδόν τέρμα γκάζι). Ανοίξαμε έτσι μαζί μέχρι τα 180, οπότε ο τύπος αποφάσισε ότι δεν ενδιαφέρεται για παραπάνω και έκανε δεξιά. Η 147 έπιασε εύκολα 210+ κοντέρ, βοηθούσε και η κοντή 5η της.
Θα σε 250αριζα!Εξαρτάται πιο μοτέρ είχες. Το 150άρι δεν νομίζω να 250αρίζει.
Σαλονικιός κι εσύ;
Αυτό που λέω ήταν το 2002-3... -
@polioan said in Toyota Yaris Cross:
Ζήτω η Alfa Romeo !
Θα σε 250αριζα!Εξαρτάται πιο μοτέρ είχες. Το 150άρι δεν νομίζω να 250αρίζει.
Σαλονικιός κι εσύ;
Αυτό που λέω ήταν το 2002-3...Σαλονικιός.
1.8T quattro με 200 άλογα.
Το 150αρι δεν φτάνει τόσο και με όλο του το βάρος.
Το δικό μου είναι 2007 μοντέλο, 20βαλβιδο -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
26€ στα 260χλμ μπόλικα δεν είναι για φα;
13,55 για 261
26 για 500 -
Αφου εγραψες οτι βάλατε 13 στην Πατρα και 13.5 στην επιστροφή.
-
Με τρολαρεις;
-
Με τρολαρεις;
Καθόλου! έγραψες ότι φύγατε γεμάτοι από Αθήνα και βάλατε 13€ στην Πατρα.
Μετά γυρίσατε Αθήνα και ξαναγεμίσατε με 13,5€. Οπότε για τα 260 χλμ κάψατε 26,5€. Κάνω κάπου λάθος;;;;; -
Οφ τοπικ. Πηγα σημερα αυθημερόν στην Πατρα με skoda scala φυσικου αεριου του κουμπαρου με ταχυτητες επι το πλειστον περι 140.
> Γεματο απο ηλιουπολη γεμισε κοντα στην Πατρα 13 ευρω, και στην επιστροφη παλι Ηλιουπολη 13,55 ευρω στα 261χλμ. Κριμα να μην υπαρχουν πρατηρια με φυσικο αεριο! -
Καλημέρα και καλή χρονιά,
Μετά από πολλή σκέψη βρήκα τις τελευταίες μέρες χρόνο και κατάφερα να κάνω TD και έπεσε χθες παραγγελία. Active Hybrid Blue.
Προφανώς έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα εδώ, εγώ να πω πως για το πορτοφόλι μου και τις ανάγκες της 3μελούς οικογένειάς μου έκανα μία συνειδητή, καλή πιστεύω, επιλογή.
Το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει την υπερτίμια corolla '03. Κακή εντύπωση στη δοκιμή δεν μου έκανε κάτι, τα της μέτριας ποιότητας κτλ εσωτερικά δεν με ξενίσανε γιατί τα έχω δει και διαβάσει σε test drive. Ξέρω όμως τι παίρνω. Να πω ότι με ενθουσίασε ο χώρος αποσκευών και το κιβώτιο, η επιτάχυνση είναι ικανοποιητική (3 ενήλικες και ένα παιδί μέσα) για εμένα που οδηγώ συντηρητικά πια και πάντα με τα όρια είναι μια χαρά.Από χρόνους μου είπε μεν αρχές Δεκ αλλά μετά από λίγο πίεση παραδέχτηκε ότι 2-3 μήνες καθυστέρηση είναι συνήθης. Για τελική τιμή ότι περιμένουν άμεσα νέο τιμοκατάλογο. Τι να πούμε, ελπίζω να μην πάει πολύ πάνω.
Γεροί να είμαστε να τα χαρούμε !
-
Με τρολαρεις;
Καθόλου! έγραψες ότι φύγατε γεμάτοι από Αθήνα και βάλατε 13€ στην Πατρα.
Μετά γυρίσατε Αθήνα και ξαναγεμίσατε με 13,5€. Οπότε για τα 260 χλμ κάψατε 26,5€. Κάνω κάπου λάθος;;;;;Γραφω καθαρα για 260χλμ βαλαμε 13,55 ευρω και 26 για 500χλμ. Αθηνα-πατρα και πατρα Αθηνα ειναι 260 χλμ;;;
Σταματαω το οφτοπικ. -
Γεματο απο ηλιουπολη γεμισε κοντα στην Πατρα 13 ευρω, και στην επιστροφη παλι Ηλιουπολη 13,55 ευρω στα 261χλμ. Κριμα να μην υπαρχουν πρατηρια με φυσικο αεριο!
Ναι η αλήθεια είναι ότι το γράφεις πεντακάθαρα, μάλλον τα 13€ έξω από την Πάτρα ήταν καφέδες.
-
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Μετά από πολλή σκέψη βρήκα τις τελευταίες μέρες χρόνο και κατάφερα να κάνω TD και έπεσε χθες παραγγελία. Active Hybrid Blue.
Καλοτάξδιο (όταν έρθει) και να το χαρείτε με Υγεία. Την καλύτερη επιλογή έκανες και έξτρα μπράβο για το χρώμα γιατί είναι φανταστικό και δεν κυκλοφορεί πολύ, όλοι αγοράζουν άσπρο και γκρί....έλεος!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξδιο (όταν έρθει) και να το χαρείτε με Υγεία. Την καλύτερη επιλογή έκανες και έξτρα μπράβο για το χρώμα γιατί είναι φανταστικό και δεν κυκλοφορεί πολύ, όλοι αγοράζουν άσπρο και γκρί....έλεος!!
Ευχαριστώ, ναι το χρώμα μία φορά το έχω δει στο δρόμο και το αγάπησα, εν τω μεταξύ συμφώνησε και η σύζυγος με τη μία. Ο πωλητής μου είπε ότι άσπρο θα το είχα νωρίτερα αλλά μετά από τόσα χρόνια ας κάνω και λίγο υπομονή ακόμα. Η κορολίτσα αντέχει!
-
Από χρόνους μου είπε μεν αρχές Δεκ αλλά μετά από λίγο πίεση παραδέχτηκε ότι 2-3 μήνες καθυστέρηση είναι συνήθης.
Έπεσε στους 12 μήνες η παράδοση; Το λες και ενδιαφέρον.
Καλή αναμονή. -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Θα κάνω μια ενημέρωση για το συναγερμό που μου βάλανε στην αντιπροσωπεία, μπορεί να αφορά και άλλα μοντέλα. Έψαχνα για κάτι επιπρόσθετο γιατί δεν έχει αντικραδασμικό, ψάχνω στο γούγλη και μου βγάζει https://caralarms.gr/ παίρνω τηλέφωνο μπλα μπλα έχω YC και μου βάλανε vodafone 4600 τι μπορώ να βάλω? μου λέει αντικραδασμικό, gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης κλπ πετάγομαι από εκεί πιάσαμε τη κουβέντα με ρωτάει αν είναι από τα πρώτα λέω ναι, κατάλαβε αμέσως ότι δε δουλεύει η απομακρυσμένη εκκίνηση και μου το έφτιαξε δωρεάν και μου είπε πες το και σε άλλους.
Τώρα θα έχει λυθεί το πρόβλημα που είχα αναφέρει ότι ενεργοποιείται ο συναγερμός άμα βάλεις το clima από την εφαρμογή.Αυτά τα extra ,. όπως gps tracker, ανιχνευτή μετατόπισης, και αντικραδασμικο σου ανέφεραν κόστος μαζί με την τοποθέτηση; Τα τοποθετησες;
Ναι, έβαλα ανιχνευτή μετατόπισης ένα κατοστάρικο γιατί όπως μου εξήγησε το αντικραδασμικό (40 ευρώ) είναι αν το έχεις έξω στο δρόμο και το χτυπήσουν ενώ ο ανιχνευτής μετατόπισης ενεργοποιεί το συναγερμό αν πάνε να κλέψουν καταλύτη, ζάντες, να μετακινήσουν το αμάξι κλπ.
Και δε ξήλωσε πολλά από το ταμπλό, μόνο το πλαινο καπάκι κοντά στη πόρτα, μισή ώρα δουλειά.Συγνώμη που σε ξαναρωτάω.
Gps tracker μπορείς να βάλεις;
Είναι από αυτά που θέλω να έχει ο συναγερμός. Γιατί με το gps tracker ,της Toyota πολλοί το έχουν αναφέρει ότι σου αναφέρει απλά την θέση που είναι ακίνητο. Όποτε.... δουλεύει...
Toyota Yaris Cross