-
Το είδα για 5 λεπτά.
Στο εσωτερικό είναι σε ποιότητα οπως τα suzuki ....και ελαφρώς χειρότερο.
Το ταμπλό είναι πολύ ωραίο. Η 9αρα οθόνη ωραία.
Είναι λίγο σκαφτο συγκριτικά με το yaris και έχει κάποιους χώρους.Οι πίσω θέσεις έχουν λίγο κάθετα την πλάτη αλλά έχει χώρο για τα γόνατα ενώ επίσης οι πίσω θέσεις έχουν μια ελαφριά στήριξη της μέσης. Καλό αυτό!
Πορτπαγκαζ πολύ ωραίο.
Η οροφή είναι πολύ ψεύτικη σε ποιότητα.
Οι πίσω πόρτες ανοίγουν σε μικρή κλίσηΠολύ όμορφο.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα για 5 λεπτά.
Είναι λίγο σκαφτο συγκριτικά με το yaris και έχει κάποιους χώρους.Οι πίσω θέσεις έχουν λίγο κάθετα την πλάτη αλλά έχει χώρο για τα γόνατα ενώ επίσης οι πίσω θέσεις έχουν μια ελαφριά στήριξη της μέσης. Καλό αυτό!
Πορτπαγκαζ πολύ ωραίο.
Χειρότερο ρε συ από Σουζούκι είναι εσωτερικά! Στο scross πχ δεν κουνιέται καθόλου η κεντρική κονσόλα , στο κρος κουνιέται με την παραμικρή πίεση
-
Αυτό με την κονσόλα πια ...κουνιέται αλλά δεν τρίζει και κουνιέται γιατί δεν είναι sclass και όταν ακουμπάς γιατι τεντώνεσαιπχ το άγγιγμα είναι άνετο φιλικό δεν είναι σαν κτύπησες σε τσιμέντο γωνία
-
@tkin73 said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα για 5 λεπτά.
Πορτπαγκαζ πολύ ωραίο.
Χειρότερο ρε συ από Σουζούκι είναι εσωτερικά! Στο scross πχ δεν κουνιέται καθόλου η κεντρική κονσόλα , στο κρος κουνιέται με την παραμικρή πίεση
Το έχεις γράψει βρε συ αυτό τόσες φορές.
Μπορεί να έτυχε σε αυτό που είδες. Σχεδόν προ παραγωγης αμάξια είναι αυτά.
Ας το τσεκαρει και κανας άλλος να δούμε γιατί εντύπωση μου κάνει. -
Το αμαξάκι είναι μια χαρά. Αλλά η εισαγωγική σε αναγκάζει να πας στις πρώτες εκδόσεις με ελλιπή εξοπλισμό γιατί ο άνθρωπος που έχουν να φτιάχνει τα πακέτα πρέπει να είναι ηλίθιος.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα για 5 λεπτά.
Πορτπαγκαζ πολύ ωραίο.
Το έχεις γράψει βρε συ αυτό τόσες φορές.
Μπορεί να έτυχε σε αυτό που είδες. Σχεδόν προ παραγωγης αμάξια είναι αυτά.
Ας το τσεκαρει και κανας άλλος να δούμε γιατί εντύπωση μου κάνει.Ας το τσεκαρει και κανένας άλλος είπα όχι; Εγώ το είδα στο πόλις στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Πάντα έχει να κάνει και με το τι θες να δεις ή τι έχεις δει πριν.
Αν πας γκαζωμενος να βάλεις παραγγελία σιγά μην το προσέξεις/ασχοληθείς.
Αυτά τα τσεκαρεις συνήθως με ψυχρό κεφάλι όταν δεν είσαι κα@λομενος με το αμάξι.
Ένας άλλος που το βλέπαμε μαζί και σχολίασα την ποιότητα μου είπε όχι μια χαρά ίδιο με το γιαρις που έχω! -
Και κατανάλωση σε αυτοκινητόδρομο με αρκετή ανωφέρεια...απο τον Ισπανό Μότη (Motivating power)...ολο Toyota βλέπω να τεστάρει...
-
Σε ανωφερεια δεξιά λωρίδα με ταχύτητες ΚΤΕΛ στο εκο 5.1 για 40 χλμ. Πέρασε στιγμιαία τα 120 ως τα 130 4-5 φορές.
Αν κινούταν διαρκώς μεταξύ 130-140 ακόμα και στο εκο νομίζω θα έπιανε εύκολα το 6.
Οπότε πήγε να περάσει τα 120 κατευθείαν περνούσε θόρυβος αεροδυναμικός στην καμπίνα. -
@dgrgtc said in Toyota Yaris Cross:
Και κατανάλωση σε αυτοκινητόδρομο
Η κακη αεροδυναμική και το μεγάλο ύψος φαίνεται να επηρεάζουν αρκετά τις επιδόσεις/κατανάλωση στον ανοικτό δρόμο που είναι χειρότερες ακόμα και από τον εσωτερικό ανταγωνισμό των μεγαλύτερων chr/Corolla.
-
Αντιπροσωπευτική καταγραφή.
Δεν ξέρω εάν η ένδειξη 1590Km κάτω δεξιά είναι τα συνολικά Km που έχει κάνει το αυτοκίνητο, αλλά σε κάθε περίπτωση μάλλον είναι καινούριο και θα έχει λίγα Km. Ισχύει ότι όταν θα στρώσει θα καίει λιγότερο και για τι διαφορές μπορεί να μιλάμε;Edit: Να λάβουμε βεβαίως υπ' όψιν ότι η έκδοση είναι η Adventure AWD
-
Έχει και δοκιμή εντός πόλης:
Νομίζω ότι η διαδρομή αυτή (15Km) προηγήθηκε και στη συνέχεια χωρίς να μηδενίσει τον μετρητή της κατανάλωσης (3,4lit/100Km), βγήκε εθνική όπου έκανε άλλα 40Km. Δηλ. το 5,1 είναι μετά την παραπάνω μεικτή διαδρομή.
-
Μέσα στην πόλη πολύ καλό, το Yaris θα ήταν ακόμα πιο κάτω αλλά και το 3,x μια χαρά είναι.
Στον αυτοκινητόδρομο αν λάβουμε υπόψη ότι μιλάμε για αστρωτο υπερυψωμένο τετρακίνητο με μεγάλη ζάντα, πάλι καλά που είναι στο 5,x
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Μέσα στην πόλη πολύ καλό, το Yaris θα ήταν ακόμα πιο κάτω αλλά και το 3,x μια χαρά είναι.
Στον αυτοκινητόδρομο αν λάβουμε υπόψη ότι μιλάμε για αστρωτο υπερυψωμένο τετρακίνητο με μεγάλη ζάντα, πάλι καλά που είναι στο 5,x
Ο τύπος πάντως, επιβεβαίωσε την κατανάλωση που δίνει η Toyota και μάλιστα για ποσοστό οδήγησης εκτός πόλης μεγαλύτερο από αυτό της δοκιμής WLTP.
Σύμφωνα με τις καταναλώσεις που δίνει η Toyota, οι ACTIVE και STYLE θα ήταν μισό λίτρο κάτω (για τη μέση κατανάλωση).
-
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Δηλ. το 5,1 είναι μετά την παραπάνω μεικτή διαδρομή.
Σωστός άρα στην εθνική ήταν στο 5,7
-
Aυτοκινητόδρομος κινουμενος δεξια λωριδα στο εκο με αυγο στο ποδι ως τα 120....αν πήγαινε οπώς πήγαιναν απλα όλοι οι υπολοιποι εκτος απο τις νταλικες θα ήταν 6.Χ.
Βγαίνει στον αυτοκινητόδρομο και δεν τολμα να παει ούτε στα όρια των 130 χλμ για να μην χαλάσει την εικονα της οικονομιας...και δεν εχει μηδενισει από την βολτα στην πολη για να έχει προικα τα 3.Χ ....
Για την πολη είναι σουπερ , αφου ουτε τους αεροδυναμικους θορύβους θα εχει 3άρια θα καιει και παρκαρεις χωρις αγχος να το βρεις στα πεζοδρομια ...για ταξιδι δείχνει να εχει θόρυβο πάνω από τα 120 και καιει σαν ενα συμβατικο βενζινης του μεγεθους του. Πχ το πουμα 1.0 Mhev κινουμενο με 80-120 στο εκο θα κάψει πάνω από 6.5 λτ? δεν νομίζω. -
Όλα τα hev/ev μόλις περάσεις τα όρια δαγκώνουν, είναι στα 120kph στις 20kwh και στα 150 στις 40kwh.
-
Aυτοκινητόδρομος κινουμενος δεξια λωριδα στο εκο με αυγο στο ποδι ως τα 120....αν πήγαινε οπώς πήγαιναν απλα όλοι οι υπολοιποι εκτος απο τις νταλικες θα ήταν 6.Χ.
Βγαίνει στον αυτοκινητόδρομο και δεν τολμα να παει ούτε στα όρια των 130 χλμ για να μην χαλάσει την εικονα της οικονομιας...και δεν εχει μηδενισει από την βολτα στην πολη για να έχει προικα τα 3.Χ ....
Για την πολη είναι σουπερ , αφου ουτε τους αεροδυναμικους θορύβους θα εχει 3άρια θα καιει και παρκαρεις χωρις αγχος να το βρεις στα πεζοδρομια ...για ταξιδι δείχνει να εχει θόρυβο πάνω από τα 120 και καιει σαν ενα συμβατικο βενζινης του μεγεθους του. Πχ το πουμα 1.0 Mhev κινουμενο με 80-120 στο εκο θα κάψει πάνω από 6.5 λτ? δεν νομίζω.Επειδή έχω οδηγήσει το Puma 1.0 125 hp υβριδικό...
80% εθνική και 20% πόλη...
Ταχύτητες στην εθνική 120-140 και κυρίως στο sport...
Μέση κατανάλωση 6,2 λίτρα/100 χλμ... -
Άλλοι που οδηγούν το Πούμα λένε για 6,7.
Σε ίδιες συνθήκες εκεί κοντά ήταν και το αυτόματο βενζίνης 3 αιρκρος. Το αυτόματο ντίζελ είναι 1,5 λίτρο κάτω
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Άλλοι που οδηγούν το Πούμα λένε για 6,7.
Σε ίδιες συνθήκες εκεί κοντά ήταν και το αυτόματο βενζίνης 3 αιρκρος. Το αυτόματο ντίζελ είναι 1,5 λίτρο κάτω
Μέσα σε συνθήκες πόλης με eco πρόγραμμα και βαριά κίνηση εγώ που έχω το PUMA ST 1,5 200HP έχω κατανάλωση 6,7-7
Οπότε τα χιλιάρια με mild hybrid είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αρκετά πιο κάτω.
-
@cirus said in [Toyota Yaris Cross]
Οπότε τα χιλιάρια με mild hybrid είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αρκετά πιο κάτω.
Μην το λες, το 3cyl civic καίει παραπάνω από το 4cyl. Εγώ με 30 tfsi με πολύ προσοχή είμαι στο 6,5
Δεν είναι mh αλλά έχω startstop κ η μπαταρία φορτίζει μόνο στην κατηφόρα, off throttle.
Toyota Yaris Cross